Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Meelis sai pahaseks.
Aga eelmisest aastast mulle meenub, et nad siiski venitasid jõulude ja aastavahetuse ajal kõvasti kummi. Isegi oma ette antud tähtaegadest ei suutnud kinni pidada. Pigem ma kaldun seda sama arvama, mida Mart öelda tahtis, et keegi eriti tööd ei tee sellel ajal.
Aga eelmisest aastast mulle meenub, et nad siiski venitasid jõulude ja aastavahetuse ajal kõvasti kummi. Isegi oma ette antud tähtaegadest ei suutnud kinni pidada. Pigem ma kaldun seda sama arvama, mida Mart öelda tahtis, et keegi eriti tööd ei tee sellel ajal.
-
Meelis2712
- Kroon
Selge see, et pühade ajal tõmmatakse tempo maha. Samas aga jäävad see aasta pühad suuresti nädalavahetusse. Seetõttu ma kirjutasingi, et on VÄIKE LOOTUS, et hinded tulevad enne aasta lõppu. Kokkuvõttes jäägu igale ühele oma arvamus ameeriklaste töökultuurist.
Osaa... NGC just vastas mu 10 margase skoori küsimuse peale ja tehti veel muudetusi.
10 marka 1926 on nüüd väärt 0 punkti (mündi kirjelduses näitab 1, ju mingi andmebaasi tasemel jama, et 0 ei tohi olla)
1926 10M ( Non-competitive, For Display Only)
Ma küsisin lihtsalt selle kohta, et kas see peaks nii palju punkte andma, aga NGC läks kohe teise äärmusesse...

Muide kui täna vastati mulle, siis kas see eelmise nädala muudatus oli kellegi teise kirja peale?
10 marka 1926 on nüüd väärt 0 punkti (mündi kirjelduses näitab 1, ju mingi andmebaasi tasemel jama, et 0 ei tohi olla)
1926 10M ( Non-competitive, For Display Only)
Ma küsisin lihtsalt selle kohta, et kas see peaks nii palju punkte andma, aga NGC läks kohe teise äärmusesse...

Muide kui täna vastati mulle, siis kas see eelmise nädala muudatus oli kellegi teise kirja peale?
Ei tasu seda NGC registry asja nii tõsiselt võtta. NGC teeb mis ise tahab. Tahab hindab münte/medaleid, tahab ei hinda, tahab annab punkte, tahab võtab punkte. Nii lihtne see ongi.
Ühe asja võtan omaks (aga seda ma küsisin juba tükk aega tagasi) - et nad parandaksid Reform Coinage aastad ära. Enne oli 1929-1939, nüüd on 1928-1939
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Üks hea uudis kah - details populatsioonid on tagasi ilmunud
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Neil on sellega mingi kehv süsteem. Ehk siis esmaspäeviti meie aja järgi lõuna paiku uuendatakse populatsioone ja sellest hetkest on details populatsioonid kadunud. Ilmuvad jälle tagasi päev-paar hiljem.
Tõesti? Polegi varem tähele pannud...Marvin kirjutas:Neil on sellega mingi kehv süsteem. Ehk siis esmaspäeviti meie aja järgi lõuna paiku uuendatakse populatsioone ja sellest hetkest on details populatsioonid kadunud. Ilmuvad jälle tagasi päev-paar hiljem.
-
Meelis2712
- Kroon
Vaadates täna coinsi oksjonit, siis uus kuum kaup on nõuka kopikad ngc karbis. Kalleimaks kujunes 33 a 2 kopikat ms64 - 956.-+ oksjonitasud.
Häid pühi. Kaupo, kas coins.ee 3 kop 1915 ms65 rd võtsid omale.
Raivo
Raivo