Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas Andvari »

Meelis sai pahaseks.
Aga eelmisest aastast mulle meenub, et nad siiski venitasid jõulude ja aastavahetuse ajal kõvasti kummi. Isegi oma ette antud tähtaegadest ei suutnud kinni pidada. Pigem ma kaldun seda sama arvama, mida Mart öelda tahtis, et keegi eriti tööd ei tee sellel ajal.
Meelis2712
Kroon

Postitus Postitas Meelis2712 »

Selge see, et pühade ajal tõmmatakse tempo maha. Samas aga jäävad see aasta pühad suuresti nädalavahetusse. Seetõttu ma kirjutasingi, et on VÄIKE LOOTUS, et hinded tulevad enne aasta lõppu. Kokkuvõttes jäägu igale ühele oma arvamus ameeriklaste töökultuurist.
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Osaa... NGC just vastas mu 10 margase skoori küsimuse peale ja tehti veel muudetusi.

10 marka 1926 on nüüd väärt 0 punkti (mündi kirjelduses näitab 1, ju mingi andmebaasi tasemel jama, et 0 ei tohi olla) :D
1926 10M ( Non-competitive, For Display Only)

Ma küsisin lihtsalt selle kohta, et kas see peaks nii palju punkte andma, aga NGC läks kohe teise äärmusesse...

Pilt

Muide kui täna vastati mulle, siis kas see eelmise nädala muudatus oli kellegi teise kirja peale?
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Ei tasu seda NGC registry asja nii tõsiselt võtta. NGC teeb mis ise tahab. Tahab hindab münte/medaleid, tahab ei hinda, tahab annab punkte, tahab võtab punkte. Nii lihtne see ongi.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Ühe asja võtan omaks (aga seda ma küsisin juba tükk aega tagasi) - et nad parandaksid Reform Coinage aastad ära. Enne oli 1929-1939, nüüd on 1928-1939
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Üks hea uudis kah - details populatsioonid on tagasi ilmunud
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Neil on sellega mingi kehv süsteem. Ehk siis esmaspäeviti meie aja järgi lõuna paiku uuendatakse populatsioone ja sellest hetkest on details populatsioonid kadunud. Ilmuvad jälle tagasi päev-paar hiljem.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Marvin kirjutas:Neil on sellega mingi kehv süsteem. Ehk siis esmaspäeviti meie aja järgi lõuna paiku uuendatakse populatsioone ja sellest hetkest on details populatsioonid kadunud. Ilmuvad jälle tagasi päev-paar hiljem.
Tõesti? Polegi varem tähele pannud...
Meelis2712
Kroon

Postitus Postitas Meelis2712 »

Vaadates täna coinsi oksjonit, siis uus kuum kaup on nõuka kopikad ngc karbis. Kalleimaks kujunes 33 a 2 kopikat ms64 - 956.-+ oksjonitasud.
viitas
Viiekroonine

Postitus Postitas viitas »

Häid pühi. Kaupo, kas coins.ee 3 kop 1915 ms65 rd võtsid omale.

Raivo
Vasta