Saab huvitav olema, mis hinde mu 50 sendine saab, sest ootejärjekorras olevad kolm 50 sendist on pärit samast kohast ja samast karbist ning ilmselt ka sama säilivusega - nii et kas võit või kaotus

Pagan, kadedaks teeb kohe, et miks mul selliseid karpe pole, kust NGC karbiväärilisi münte "õngitseda"? : )Meelis2712 kirjutas:kolm 50 sendist on pärit samast kohast ja samast karbist
NGC karbivääriliste müntide "leidmise karbid" on kahes kohas, ühest leitud mündid osutuvad koopiateks ja teised on unistustesmuhfff kirjutas:Pagan, kadedaks teeb kohe, et miks mul selliseid karpe pole, kust NGC karbiväärilisi münte "õngitseda"? : )
Pildil olevad 50-sendised paistavad kah suht kenad. Suure tõenäosusega vajavad professionaalset puhastamist. Aga ilmselt MS66 mündid kahjuks pole (sellegi poolest õnnitlen Meelist hea ostu puhul ja kadestan)platinum kirjutas:Meelise 50 sendine oli küll väga ilus(vist parim mis minu käes olnud) aga täppidega.
Siit ja sealt... Viimati Eestist, aga enne seda USAst.platinum kirjutas:Muhfff, arvan, et kogu foorum on sinu EW peale kade mitte vastupidi. Kust sa need kõik leidnud oled?