Pärlid eBays ja muudes oksjonikeskkondades

Nägid kuskil midagi huvitavat? Jaga teistegagi!
Vasta
platinum
Viiekroonine

Re: Pärlid eBays ja muudes oksjonikeskkondades

Postitus Postitas platinum »

Poldani ew kogu ebays.
Väga narrilt võitsin 1 mündi ainult. Sent 1939 ms64rb.
Täpselt sama hinnaga lõppes ka sent 1939 ms63bn
Mingit loogikat siin pole.
25 senti kahju, et ma ei pakkunud.
Kallid olid 2 senti ja 20 senti. Mälu järgi vist kõige suurem summa mis makstud tava sendi-krooni eest, 414 eur 20 senti ms66
Aga eks ta ole parim kah.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

platinum kirjutas:Kallid olid 2 senti ja 20 senti.
Hind läheb üles siis, kui mitu tõsist huvilist, kes ei taha ksteisele alla jääda. Pakkusin mõlemat... 2-sendise sain (seda raha ma muidugi tagasi ei saa tulevikus, aga ega hobi ei peagi ära tasuma), 20-sendisest jäin ilma.

Ilus münt oli veel Viiking MS65. Sellises säilivuses suht võimatu saada.

Aga osaliselt madalad hinnad on põhjustatud võib-olla sellest, et palju münte oli korraga müügis. Ei saanud rahulikult keskenduda ühele mündile.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

Koguja "tarbimiskogemus" ongi omandamine-omamine, seejuures mul on kõigile Eesti kodanikest Eesti müntide kogujatele hea uudis, et keegi ei pea ostma 1926 10-margast, kuna meil igaühel on see JUBA olemas Eesti Panga muuseumis (Eesti riigi omand, kuulub kodanikele :P).
"Seljakottidega spekulandinärakate" ja investeerijate huvi on osta võimalikult odavalt ning saada müügil parim tulem (kasum investeeringuaja suhtes).
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
mvahtra
Viiekroonine

Postitus Postitas mvahtra »

Tervist !

Hoidin ka ise viimastel Eesti e-bay müntidel kätt pulsil,müüja oli suht normaalne tegelane- tegi iga järgneva mündi saatmishinna ainult lisatasuga +0,50€.Kahjuks minu jaoks jäid nad kalliks,samas pani imestama Tartu Ülikooli suht madal hind.
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Tere.
Pakkusin 5 münti, võitsin kaks.
25 senti läks imeodavalt võrreldes viimaseid oksjoneid ja käest-kätte tehinguid.
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

Yes, the 25 senti could have fetched more but .............

I have sold this little collection for 2 reasons -

1. It has proved very difficult to find top grade coins, whether raw or in slabs
2. The NGC Collectors Set Registry has some very tough competition
3. I am concentrating on my GB coins.

Regards

Michael

Ehk siis müügi põhjus oli K ja muhfff kes põrmustasid ta oma müntidega ja ta ei kannatanud pinget välja.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

platinum kirjutas:Ehk siis müügi põhjus oli K ja muhfff kes põrmustasid ta oma müntidega ja ta ei kannatanud pinget välja.
:D
Sel juhul on ta küll väga õrna hingega... Huvitav, mis ma tegema peaks, et K enda pärlid kah müüki paneks?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Sa pead minu "pärlid" kõige pealt kätte saama ja siis on K-ga sama hästi kui asi otsustatud :)
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Andvari kirjutas:Sa pead minu "pärlid" kõige pealt kätte saama ja siis on K-ga sama hästi kui asi otsustatud
Hästi, mis ma tegema pean, et Sa nendest loobuks? :D

Aga K on juba kotis, vähemalt kroonides-sentides. Mul piisab selle 2-sendise lisamisest ja ma olen tast ees. (Kuigi hoopis vingem oleks ta ära domineerida incomplete setiga. Ehk siis minu 91% oleks parem kui tema 100% :D)

Markade koha pealt on asi muidugi kehvem... Tal on päris heas seisus 5-margane 1926 (MS62 oli vist), mis annab räigelt palju punkte. Ilma MS seisukorras 5-margaseta pole mul ta vastu lootustki.
mvahtra
Viiekroonine

Postitus Postitas mvahtra »

Järelikult on 2016 aasta ülesanne Kaupole 5 margane 1926 MS 63 hankida,omad üldse pakkuma ei hakkagi,võtab alghinnaga :shock:
Vasta