Pärlid eBays ja muudes oksjonikeskkondades
Re: Pärlid eBays ja muudes oksjonikeskkondades
Poldani ew kogu ebays.
Väga narrilt võitsin 1 mündi ainult. Sent 1939 ms64rb.
Täpselt sama hinnaga lõppes ka sent 1939 ms63bn
Mingit loogikat siin pole.
25 senti kahju, et ma ei pakkunud.
Kallid olid 2 senti ja 20 senti. Mälu järgi vist kõige suurem summa mis makstud tava sendi-krooni eest, 414 eur 20 senti ms66
Aga eks ta ole parim kah.
Väga narrilt võitsin 1 mündi ainult. Sent 1939 ms64rb.
Täpselt sama hinnaga lõppes ka sent 1939 ms63bn
Mingit loogikat siin pole.
25 senti kahju, et ma ei pakkunud.
Kallid olid 2 senti ja 20 senti. Mälu järgi vist kõige suurem summa mis makstud tava sendi-krooni eest, 414 eur 20 senti ms66
Aga eks ta ole parim kah.
Hind läheb üles siis, kui mitu tõsist huvilist, kes ei taha ksteisele alla jääda. Pakkusin mõlemat... 2-sendise sain (seda raha ma muidugi tagasi ei saa tulevikus, aga ega hobi ei peagi ära tasuma), 20-sendisest jäin ilma.platinum kirjutas:Kallid olid 2 senti ja 20 senti.
Ilus münt oli veel Viiking MS65. Sellises säilivuses suht võimatu saada.
Aga osaliselt madalad hinnad on põhjustatud võib-olla sellest, et palju münte oli korraga müügis. Ei saanud rahulikult keskenduda ühele mündile.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Koguja "tarbimiskogemus" ongi omandamine-omamine, seejuures mul on kõigile Eesti kodanikest Eesti müntide kogujatele hea uudis, et keegi ei pea ostma 1926 10-margast, kuna meil igaühel on see JUBA olemas Eesti Panga muuseumis (Eesti riigi omand, kuulub kodanikele
).
"Seljakottidega spekulandinärakate" ja investeerijate huvi on osta võimalikult odavalt ning saada müügil parim tulem (kasum investeeringuaja suhtes).

"Seljakottidega spekulandinärakate" ja investeerijate huvi on osta võimalikult odavalt ning saada müügil parim tulem (kasum investeeringuaja suhtes).
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Tervist !
Hoidin ka ise viimastel Eesti e-bay müntidel kätt pulsil,müüja oli suht normaalne tegelane- tegi iga järgneva mündi saatmishinna ainult lisatasuga +0,50€.Kahjuks minu jaoks jäid nad kalliks,samas pani imestama Tartu Ülikooli suht madal hind.
Hoidin ka ise viimastel Eesti e-bay müntidel kätt pulsil,müüja oli suht normaalne tegelane- tegi iga järgneva mündi saatmishinna ainult lisatasuga +0,50€.Kahjuks minu jaoks jäid nad kalliks,samas pani imestama Tartu Ülikooli suht madal hind.
Tere.
Pakkusin 5 münti, võitsin kaks.
25 senti läks imeodavalt võrreldes viimaseid oksjoneid ja käest-kätte tehinguid.
Pakkusin 5 münti, võitsin kaks.
25 senti läks imeodavalt võrreldes viimaseid oksjoneid ja käest-kätte tehinguid.
Yes, the 25 senti could have fetched more but .............
I have sold this little collection for 2 reasons -
1. It has proved very difficult to find top grade coins, whether raw or in slabs
2. The NGC Collectors Set Registry has some very tough competition
3. I am concentrating on my GB coins.
Regards
Michael
Ehk siis müügi põhjus oli K ja muhfff kes põrmustasid ta oma müntidega ja ta ei kannatanud pinget välja.
I have sold this little collection for 2 reasons -
1. It has proved very difficult to find top grade coins, whether raw or in slabs
2. The NGC Collectors Set Registry has some very tough competition
3. I am concentrating on my GB coins.
Regards
Michael
Ehk siis müügi põhjus oli K ja muhfff kes põrmustasid ta oma müntidega ja ta ei kannatanud pinget välja.
platinum kirjutas:Ehk siis müügi põhjus oli K ja muhfff kes põrmustasid ta oma müntidega ja ta ei kannatanud pinget välja.

Sel juhul on ta küll väga õrna hingega... Huvitav, mis ma tegema peaks, et K enda pärlid kah müüki paneks?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Sa pead minu "pärlid" kõige pealt kätte saama ja siis on K-ga sama hästi kui asi otsustatud 

Hästi, mis ma tegema pean, et Sa nendest loobuks?Andvari kirjutas:Sa pead minu "pärlid" kõige pealt kätte saama ja siis on K-ga sama hästi kui asi otsustatud

Aga K on juba kotis, vähemalt kroonides-sentides. Mul piisab selle 2-sendise lisamisest ja ma olen tast ees. (Kuigi hoopis vingem oleks ta ära domineerida incomplete setiga. Ehk siis minu 91% oleks parem kui tema 100%

Markade koha pealt on asi muidugi kehvem... Tal on päris heas seisus 5-margane 1926 (MS62 oli vist), mis annab räigelt palju punkte. Ilma MS seisukorras 5-margaseta pole mul ta vastu lootustki.
Järelikult on 2016 aasta ülesanne Kaupole 5 margane 1926 MS 63 hankida,omad üldse pakkuma ei hakkagi,võtab alghinnaga