27.04.2025 Tartus kogujate kokkutulek
27.04.2025 Tartus kogujate kokkutulek
27.04 Anne 63 Hansakoolis kell 9-12
Inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollina....
-
- 10 senti
27. aprill 2025 Tartu kollektsionääride laat
Peaaegu ununes, tegemist siis eelviimasega. Kes tulemas?
Välismaa ja ELK on peamine
Re: 27.04.2025 Tartus kogujate kokkutulek
Kusjuures, ma pole aastaid Tartu kokkutulekul käinud (viimati enne Covidit) ja olen juba paar kuud mõelnud, et äkki nüüd ühe korra võiks teha n-ö lõunamaareisi.
Eelmisel päeval, laupäeval, on Luigel vanavaralaat, eks selle emotsiooni pealt otsustan, kas viitsin Tartusse sõita või mitte.
Eelmisel päeval, laupäeval, on Luigel vanavaralaat, eks selle emotsiooni pealt otsustan, kas viitsin Tartusse sõita või mitte.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
-
- 10 senti
Olen käinud see aasta kõik korrad, kavatsen 27. Aprill ka minna. Olen saanud mõned medalid jne, Tartus pigem “albumi kogujad”. Münte seal on aga säilivust pole, kui on haruldasemat või säilivust siis need ostetakse kindlasti ära.
Kuna ma ise Luigele ei jõudnud siis kas NSVL medaleid ka oli, kuidas olid hinnad?
Kuna ma ise Luigele ei jõudnud siis kas NSVL medaleid ka oli, kuidas olid hinnad?
Luige alles tuleb, see laupäev nüüd (26. aprill)
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
-
- 10 senti
Täitsa mõõda lugesin, igaljuhul ikkagi kahjuks Luigele ei jõu. Keegi foorumlane viitsib uurida kas NSVL medaleid on ja mis hinnad?
-
- 10 senti
Kaupo, sul ju läks päris hästi….
Tasus ju tulla?
Tasus ju tulla?
No tõelise eestlasena peaks ikka kurtma, et "aga kollektsiooni ju midagi uut ei saanud..."

Aga tegelikult olen rahul... Tühjade kätega lahkuma ei pidanud, sain mõne asja karbistamiseks, nägin ühte huvitavat asja. Tasus käia.
Kui Luigest rääkida, siis nõuka-aegseid medaleid siin-seal paistis (ilm oli nii külm, et "Kolhoos Kevad 40" jäi eredalt meelde), aga ma hindu igaks juhuks ei küsinud. Äkki oleks mingi ostusõltuvus välja löönud vms.
-
- 10 senti
Mis see huvitav asi siis oli? Kui saladus pole….
20-sendine sai minu kätte, kui tagasi tuleb võin tulemust jagada.
20-sendine sai minu kätte, kui tagasi tuleb võin tulemust jagada.
No see 20-sendine oligi see huvitav asi. Aga tulemus pakub küll huvi, kui see ühel ilusal päeval teada on : )Rahvegrenader kirjutas: 27 Apr 2025, 16:20 20-sendine sai minu kätte, kui tagasi tuleb võin tulemust jagada.