Suure hulga müntide(muu samalaadne kaup) ülespanek on äärimiselt tülikas. Sügisel müüsin u. 300 münti, ajakulu on meeletu.
Võiks olla nii, et saaks lukustada need kategooriad, kollektsioneerimine-mündid, tülikas iga kord uuesti otsida. Kusil oleks"muuda" kui midagi muud vaja müüa.
ASUKOHT: miks see ei võiks olla salvestatav! Elame ju samas paigas. Samuti juures "muuda" kui vajadus.
Samad mõtted makseviisi ja kauba saatmisega.
Olen loobunud sellest linnukesest post24, smartposti juures. Ostja saab odavamalt paki aga kes maksab pakendi? Kui müüsin 300 münti, siis oli erinevaid pakke lähemale 100.
Mulliümbrik maksab 0,25c, polegi palju, et vinguda. 100x0,25 on 25 eur oma raha!!!
Deposiidimakse pärast vast ei saa Eesti riigis jonnida kuna petiseid jagub. Siiski 814 positiivset tagasisidet peaks midagi näitama ja mulle makstakse 5 euroseid münte deposiidiga ja antakse lihtkirja jagu postikulu.

Lihtsalt ajab närvi. Korra oli nii, et 2 nädalat pärast kättesaamist oli kadunud ja ei vabastanud deposiiti. Osta.ee vabastas vägisi.
Korra oli inimene reisil nädala. Üldiselt võtan kõik rahad korraga välja e-kontolt ja siis nende pärast peab ootama.
Minu 2 senti
EDIT by admin: liigutasin osta.ee kirumise eraldi teemasse