platinum kirjutas:Aga kus on 1904 ja 1891 mida viimati hobi korras pildi vahendusel hindasime?
Jah. Mündid alles USAs, jõulude aeg saan kätte. Lähevad järgmise saadetisena. Hõbedat oli 3 münti.
25 kop 1859 MS62
20 kop 1879 MS63, coin.ee oksjonilt
15 kop 1860 MS62, ka coins.ee oksjonilt
5 kop 1813 AU58 - ootuspärane. Nõrk verming ja/või kulunud tempel, mille puhul tavaliselt üle AU ei saa. Aga sellise mündi kohta hea säilivus. Olen rahul.
5 kop 1862 AU58 - kahjuks pole üllatus. Kroonil ja vapil olid kerged kulumisjäljed. Samas, varasem aastakäik, nii et kannatab karpi panna küll
5 kop 1898 MS64 - kahjuks ei midagi erilist, aga olen rahul
20 kop 1876 MS65 - võib vist rahule jääda
20 kop 1879 MS64 - nagu ka sellega
20 kop 1887 MS63 - neid pole vist kah liiga palju
Poltina 1853 MS62 - väga rahul, sest kartsin, et bagmark'ide tõttu võib saada UNC details
50 kop 1896 * AU58 - see on pähkel... Ühelt poolt olen rahul, sest ootasin puhta hinde asemel pigem details hinnet. Teisalt - ootasin pigem UNC kui AU. Kui kätte saan, siis vaatan lähemalt, kus nad kulumisjälgi nägid.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Mõni pilt veel viimasest laarist, NGC pildid jätkuvalt kehvad.
1 kopkane 1894 MS63BN, enne NGC saatmist sai ise puhastatud, et see punane pind välja tuleks.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
oli ka 1 kopikas 1878, sai MS62. seda sai enne saatmist leotatud ka, et normaalne värv tagasi tekiks. See oli enne mingi keemiaga üle käidud, värv oli imelik. Ebay-st saadud.
Varasemast oli see aasta ka enne olemas, hindega MS63BN.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Üldiselt ega ma ise suur keemik ei ole jah. Olen kasutanud Viljari abi, kellel on 'imevedelik', mida vist NGC ise ka kasutab.
Kuid eks igat münti peab vaatama, et mis tal peal on. Osad olen julgenud ka ise enne NGC-sse saatmist puhastada, siiani ei ole NGC tagasi saatnud. Kui trehvab, siis räägin.