Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Ülemine 65 rd, alumine 63 rb
Tere.
Kui juba pakkumiseks läks, siis mina pakun 1904 MS63RB ja 1891 MS62BR
Kui juba pakkumiseks läks, siis mina pakun 1904 MS63RB ja 1891 MS62BR
-
Meelis2712
- Kroon
Hannes sa oled ikka hindamisega kitsi
minu pakkumine on, et esimene on 64 RD ja heal päeval 65 ning teine 63RB. Kuigi jah RD andmine on harv juhus.
Teeme see aasta siis ühe saatmise veel. Novembri teises pooles saadaks minema. Kel huvi saata, siis arvestage mündid 20. päevaks mulle. Omal mul on hetkel tsaari hõbekopikaid ainult. Katsun homme pildimaterjali ka lisada.
Spoiler:
15 kopikat ma olen korra ainult varem saatnud ja tuli kohe 67 ära. 20 kopikat on 66 olemas aga 1909 või 1910 oleks muidugi parem kui praegune 1915.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Hommik
Arvan et seekord üle 66 ei tule. Kuigi pildilt pole pärsi hästi pinda näha.
Arvan et seekord üle 66 ei tule. Kuigi pildilt pole pärsi hästi pinda näha.
Tere. See MS67 teema on üldse ulme! Kunagi saatsin OSAKA 10 ja 15 kopikat. Veatud mündid, super läikega blast white. Hindeks sain MS66. Olin väga pettunud ja müüsin mõlemad coinsis maha. Arto väitis, et võis olla asi selles, et neid on varem "pestud" - ei tea. Aga, et saada MS67 mõni tsaari münt, siis lihtsam ja kokkuvõttes odavam viis on see juba karbis osta.
jah, MS68 on veel ulmelisem.
Küsin avalikult, tundub, et teised on ka mõtisklenud/teisi teid pidi saatnud ilma karbi/sendita uuemat kraami NGCsse.
Platinum, kuidas on lood modernsete müntidega? Näiteks kui tahaks pakki panna ühe 1992 hõbeda kas on see probleem, et kogu paki peale ei saa miinimumi kokku modernsetest müntidest?
Äkki annab vastus teistele ka mõtte uuemaid saata
Platinum, kuidas on lood modernsete müntidega? Näiteks kui tahaks pakki panna ühe 1992 hõbeda kas on see probleem, et kogu paki peale ei saa miinimumi kokku modernsetest müntidest?
Äkki annab vastus teistele ka mõtte uuemaid saata
Hmm.ka meil Meelisega oli plaan saata uuemaid,palju peab min. olema?