Müntide hindamine NGC-s
-
Meelis2712
- Kroon
Re: Müntide hindamine NGC-s
Njah, nüüd meenub ka mulle, et seda ju karpi ei panda.
Hommikmvahtra kirjutas:Ka mina sain seekord NOT GENUINE ühe tsaarika kohta. Panen pildid üle kui münt käes..
Kui võimalik, siis pane pildid. Päris huvitaks milline see 10 kopkane välja näeb.
Tere.
Saada see Toompea selles samas bodybagis PGCS-i. Muidugi on seal see teema, et bodybag on lahtine ja sul pole tõendust, et see just see münt on mida NGC hindas.
Saada see Toompea selles samas bodybagis PGCS-i. Muidugi on seal see teema, et bodybag on lahtine ja sul pole tõendust, et see just see münt on mida NGC hindas.
See ilmselt ei annaks mitte midagi. PCGS tõenäoliselt vaataks, et NGC on tunnistanud selle võltsinguks ning ei hakkaks rohkem süvenema. Nii NGC kui ka PCGS jaoks on see münt lihtsalt üks paljudest odavatest müntidest maailmas, mis ei vääri rohkem kui 15-30 sekundit nende ajast.Andvari kirjutas:Saada see Toompea selles samas bodybagis PGCS-i.
Alati on võimalus münt uuesti saata aga enne peaks püüdma aru saada, mis neile seal ei meeldinud.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kui münt käes panen kindlasti !!viitas kirjutas:Hommikmvahtra kirjutas:Ka mina sain seekord NOT GENUINE ühe tsaarika kohta. Panen pildid üle kui münt käes..
Kui võimalik, siis pane pildid. Päris huvitaks milline see 10 kopkane välja näeb.
Huvitav video PCGSi asutajatega kus räägivad firma algusaegadest ja probleemidest mis neil kohe tekkisid....
Hea leid!
Ülejäänud osad kah:
Ülejäänud osad kah:
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Järgmine saatmine siis homme. Väike pakk seekord, 41 münti kokku ja vahelduseks ew müntidele on seekord palju tsaari ja lätit.
Rubla 1808 mida ma arvan olevat umbes AU55
1912 aasta rublaseid on 3 ja kõigil ka MS lootused.
Minu oma: See võiks isegi 64 olla
EW st on mitu 3 marka 1926te ja hulgim toompea 2 krooniseid.
Rubla 1808 mida ma arvan olevat umbes AU55
1912 aasta rublaseid on 3 ja kõigil ka MS lootused.
Minu oma: See võiks isegi 64 olla
Spoiler:
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Tere.
Pildilt ei näe milline on selle 1912 rublase templiläige. Mulle on selline mulje jäänud, et kõige põhilisem faktor kõrge MS hinde saamiseks on väga ilus templiläige.
Pildilt ei näe milline on selle 1912 rublase templiläige. Mulle on selline mulje jäänud, et kõige põhilisem faktor kõrge MS hinde saamiseks on väga ilus templiläige.
Tervist !
Siin ka siis lubatud 10 kop. ülelöök,mida NGC originaaliks ei pidanud.Münt kuulub ühele mu tuttavale ,kes ostis selle kevadel osta-eest.Osta ee.müüja vastas küsimusele "Kas originaal?",et tegemist on detektorileiuga,kus ühest ja samast kohast tuli välja samasse ajajärku kuuluvaid münte..
Sooviks ka kindlasti Teie arvamust kuulda,kas tegemist on originaaliga?
Siin ka siis lubatud 10 kop. ülelöök,mida NGC originaaliks ei pidanud.Münt kuulub ühele mu tuttavale ,kes ostis selle kevadel osta-eest.Osta ee.müüja vastas küsimusele "Kas originaal?",et tegemist on detektorileiuga,kus ühest ja samast kohast tuli välja samasse ajajärku kuuluvaid münte..
Sooviks ka kindlasti Teie arvamust kuulda,kas tegemist on originaaliga?
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.