Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
platinum
Viiekroonine

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas platinum »

Minul nad sassi minna ei saa ja ka rootsis mitte.
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Siin siis väikse pildiga

Edit: Hommikul tõin välja ainult pooled kuna millegipärast kui jõudsin enda mündini ei vaadanud edasi.
Minu:
Pilt
NGCsse kõik seekord saadetud 2 sendised:
PiltPiltPiltPiltPiltPilt

Ma ikka päris kindel, et kolmas mitte viies münt pole minu oma nagu numbri järgi peaks olema.

Minu:
PiltPilt
NGC:
PiltPilt
PiltPilt
PiltPilt

Ma jällegi kindel, et esimene minu oma mitte viimane mis justkui numbri järgi peaks olema.

Miks panen niimoodi avalikult välja - need on reaalselt hindeid muutvad vahetused, minu teised 2 mis vahetuses on rohkem põhimõtte küsimus, et igale mehele ikka omad mündid tagasi. See pole kägu ajamine, need mündid on vahetuses.
Viimati muutis Marvin, 10 Aug 2016, 13:56, muudetud 1 kord kokku.
kypvyl
10 senti

Postitus Postitas kypvyl »

OEHH..... Mul oli konkurendi juures PCGS is juhtum ,kui sai üle antud 2x 1902 5 rubla. Vastu sain 1x 1902 ja 1x1904 .5 rubla. Olin vait kui sukk ja tumm nagu kala , kuna 04 on ikka vähe parem,kui 02.
mvahtra
Viiekroonine

Postitus Postitas mvahtra »

Tuletan Teile meelde üht vana Tõstamaa ütlust "Halb sõna on nagu lind,kui peost lased siis tagasi enam ei saa"

Palun ärge hakake kellegi peale "näpuga" näitama,kuna antud segadus pole tekitatud tahtlikult ja kellegi kasusaamise eesmärgil!!!!
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Muidugi! Ma ei süüdista kedagi milleski - kuskil on lihtsalt apsakas sisse tulnud ja peame seekord tagasisaatmisel aega pisut kulutama, et igaüks saaks ikka enda varanduse kätte.
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Pole jõudnud veel väga süveneda, aga esmapilgul tundub, et 50 sendised on ka vahetuses. Aga jah ms63 asemel lootsin siiski ms65 saada. Kes veel ühe 50 sendise saatis? Sellest 50 sendisest on mul pildid olemas kuna võidetud ostast.
Viimati muutis Andvari, 10 Aug 2016, 12:59, muudetud 2 korda kokku.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

Teeme asja huvitavaks, sõltuvalt mõlema mündi saatnu valikust antakse mõlemale rauast, puust, kuni polsterdatud kaigas ja kes võidab, saab parema numbriga endale ja võitluse videod saab panna tuubi üles...
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
mvahtra
Viiekroonine

Postitus Postitas mvahtra »

Aga ilma naljata Mart,kuidas Sina antud situatsiooni lahendaks?
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Ma saan aru, et enamusel on siiski pildid olemas oma saadetud müntidest? Piltide järgi on ju asi tuvastatav.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Tõsiselt kummaline olukord on välja kujunenud. Pole varem kuulnud, et midagi sellist juhtunud oleks, aga piltide järgi paistab tõesti, et vähemalt osad mündid on vahetuses.

Kui NGC-lt selgitust küsida, siis nad kindlasti eitavad, et nemad midagi valesti teinud on. Tagantjärgi on raske, kui mitte võimatu tõestada, milline münt millise numbri taga lehe peal oli.

Aga siinkohal tasuks kindlasti ka mõelda, et kuidas tulevikus selliseid olukordi vältida. Võib-olla tasub panna erinevate inimeste mündid erinevatele lehtedele? Ja ühistele lehtedele ainult mündid, mis ei saa sassi minna?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Vasta