MS65 mind ei üllataks, sest särav ja selge on see münt tõesti, aga mina ootan pigem RB kui RD.Andvari kirjutas:Mina pole varem nii ilusat 5 sendist näinud. Just see toon - ta on särav, selge, punane. Kui see RD ei saa, siis ma küsiks NGC-lt raha tagasi.
Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
-
Meelis2712
- Kroon
Tundub enam-vähem normaalne olema, kuid täpsema säilivuse määramiseks peaks münti käes hoidma ( nt mikrokriimude jne tuvastamiseks).
Nagu Meelis juba ütles, siis täpsemalt saaks öelda münti käes hoides. Pildi pealt tundub madal MSall kirjutas:Mis võiks selle mündi säilivus olla.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Mulle tundub pildi pealt unc details. Pvc, verdigris vms sellist.
Arvatavasti olnud vene albumis ja/või kuskil niiskes.
Peale puhastamist vast isegi keskmine ms.
See hinnang siis pildilt
Arvatavasti olnud vene albumis ja/või kuskil niiskes.
Peale puhastamist vast isegi keskmine ms.
See hinnang siis pildilt
Sõnumi vahendusel küsisin, et kas hindeid saaks, öeldi, et pole isegi veel quality controlis.
Uurisin siis current turaround time ja oh üllatust: world coins value on hetkel 35 päeva!!!
https://www.ngccoin.com/submit/services-fees/
Mälu järgi jõudsid mündid 22 juuni. Seega on hetkel 31st päeva nad seal kui lahutada 4. juuli.
Vähe veel
Uurisin siis current turaround time ja oh üllatust: world coins value on hetkel 35 päeva!!!
https://www.ngccoin.com/submit/services-fees/
Mälu järgi jõudsid mündid 22 juuni. Seega on hetkel 31st päeva nad seal kui lahutada 4. juuli.
Vähe veel
Esinduslik küll ju! Kas paar kraadi pöördes?
16 tuhande eest võiksin maha müüa, lasen korra ostast läbi. Äkki pakutakse midagi huvitavat...
16 tuhande eest võiksin maha müüa, lasen korra ostast läbi. Äkki pakutakse midagi huvitavat...
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
1 tund on 360/12=30', silma järgi u 1/3 tunnist => ~10'platinum kirjutas:Kas paar kraadi pöördes?
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Jah, mul ka. Arvatavasti on kõik 1929. aastal tehtud 10-margased natuke pöördes (ühest partiist).platinum kirjutas:Kas paar kraadi pöördes?
Ma võin MS62 10-margast vastu pakkudaplatinum kirjutas:16 tuhande eest võiksin maha müüa, lasen korra ostast läbi. Äkki pakutakse midagi huvitavat...
Eeldusel, et Su MS63 on tõesti parem kui mu MS62... : )
Tere.
On jah, minu omal on ka sama nihe.
On jah, minu omal on ka sama nihe.