Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Kui see on element-tüüpi matriits, et tähed löödi ükshaaval sisse, joon võib olla tähtede asetuseks.
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Kui mikroskoopilisele tasemele minna, siis ei kannata tegelikult ühtegi münti karpi pannaAndvari kirjutas:Huvitav, et sellise koleda plekiga pandi karpi?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Andvari kirjutas:Ja kas sellel on templimõra? Sõnas vabariik - ari tähtede ülal jookseb nagu mingi joon?
Pigem siiski mõra.mart kirjutas:Kui see on element-tüüpi matriits, et tähed löödi ükshaaval sisse, joon võib olla tähtede asetuseks
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Peris kena kopikas! Võid pildistamise teenust küll juba osutama hakata!
10 sendise pilt on väga hea. Ma olen ise ka seda meelt, et väga pedantseks ei tohi minna, see 10 senti ongi hea näide, et paari plekiga tuli veel 65 ära.
Rublane tundub 63 kanti olema?? Mul kusjuures seda tüüpi veel pole ms säilivuses.
Nüüd vist olen mündid kätte saanud kõigilt kes soovisid saata. Mitu esmakordset saatjat ka. Kirjutan pikemalt kui koju lähen aga mõne lausega...
Kunagi varem pole minu kaudu saadetud 10 marka 1925. Seekord siis koguni 3 tk. Kõiki teisi ew münte on saadetud ja kõiki ka saadud ms.
Tuttav koguja andis mulle seekord saatmiseks 10 ew münti mis jättis ausaltöeldes sõnatuks
kõik ameerikast ja väga ilusad. Väikesed nominaalid sente ja markasi. Osad BU säilivuses, teised unc. Sealt arvan, et tuleb midagi parimaid hinnatud asju.
Rublane tundub 63 kanti olema?? Mul kusjuures seda tüüpi veel pole ms säilivuses.
Nüüd vist olen mündid kätte saanud kõigilt kes soovisid saata. Mitu esmakordset saatjat ka. Kirjutan pikemalt kui koju lähen aga mõne lausega...
Kunagi varem pole minu kaudu saadetud 10 marka 1925. Seekord siis koguni 3 tk. Kõiki teisi ew münte on saadetud ja kõiki ka saadud ms.
Tuttav koguja andis mulle seekord saatmiseks 10 ew münti mis jättis ausaltöeldes sõnatuks
Peaaegu : ) MS62platinum kirjutas:Rublane tundub 63 kanti olema??
See 10 margase 1925 jutt ei pea paika Rain. Viimase saadetisega saatsin ühe sinu kaudu. Kunagi coinsist ostetud, aga varem ei julgenud saata kuna ta on selline nii ja naa. Et kas tuleb puhas hinne või mitte. Ise loodan salamisi madalat ms-i - templiläiget on. Loodan ka kirja "hairlines surface" mitte näha sildil
. Kuna mul seda üldse karbis ei ole, siis otsustasin saata - tuleb mis tuleb. Ma ise arvasin, et see ilus Kaupo rublane on ms64. Kindlalt ms62-64 pakkusin.
Link mündile mille saatsin: http://www.coins.ee/?sisu=tootekataloog ... 4&id=24945
Palun kõigil lahkesti oma arvamust selle tulevase hinde suhtes avaldada!
Link mündile mille saatsin: http://www.coins.ee/?sisu=tootekataloog ... 4&id=24945
"Säilivus: XF/XF", Sa ei usalda coins.ee hinnangut? MS details+hairlines on sõltuvalt hõõrumise ulatusest AU/XF.Andvari kirjutas:Link mündile mille saatsin: http://www.coins.ee/?sisu=tootekataloog ... 4&id=24945
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Enamasti ma usaldan coinsi hinnanguid, kuid eks neil ka juhtub. Näitena võib tuua coinsist ostetud 20 sendise 1935 hinnang seal au/unc, mis NGC-s sai MS66! Link mündile: http://coins.ee/eesti-20-senti-1935-2 . Saab näha, mis hinnang NGC-st minu mündile tuleb.