Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Oled järge ka pidanud, et mis mündid on parimad hinnatud? 5 kop 1859 ja 15 kop 1862 on parimad neist mis näidanud oled
Ei ole. See pole mul omaette eesmärgiks olnud. Ei jôua pidevalt seda NGCd skännida. Hea kui MSi saan, osade puhul hea kui karpi läheb ja hinde saab.platinum kirjutas:Oled järge ka pidanud, et mis mündid on parimad hinnatud? 5 kop 1859 ja 15 kop 1862 on parimad neist mis näidanud oled
Kui kellelegi huvi pakub, siis see nädal ei lisandunud ühtegi Eesti (EW) münti NGC populatsiooni.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
See teeb hinge haigeks...muhfff kirjutas:Kui kellelegi huvi pakub, siis see nädal ei lisandunud ühtegi Eesti (EW) münti NGC populatsiooni.

mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Ma ka aru ei saa. Kas me sellist Eestit tahtsime?mart kirjutas:Eesti numismaatika ABSOLUUTNE madalseis...

Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Ega see NGC päris õige indikaator ei ole. Näiteks 15 kop 1861 MI, ta on küll harvem, kuid NGC-s on ainult 1, minu oma ja see sai hinde XF45. Narr oleks väita et kõige kõrgema hindega jne. Oksjonitel ilusaid münte küll läbi käinud, lihtsalt karpi pole pandud.platinum kirjutas:Oled järge ka pidanud, et mis mündid on parimad hinnatud? 5 kop 1859 ja 15 kop 1862 on parimad neist mis näidanud oled
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Eks ta ole. USA müntide oksjonitel on tavaliselt toodud välja nii NGC kui ka PCGS populatsioonid. Aga USa müntidest on karpides muidugi tunduvalt suurem protsent.viitas kirjutas:Ega see NGC päris õige indikaator ei ole
Paljud neist kaunitaridest võivad olla ka "details" mündid.viitas kirjutas:Oksjonitel ilusaid münte küll läbi käinud, lihtsalt karpi pole pandud
Iseasi muidugi, mis on parem - kas XF või UNC details? Aga VF vs UNC details? Aga F/VG/G/AG/PO vs UNC details?
HAHAHAHAAA.... Fine details... eriti veel Poor details...
Aga kui otsida: Selline odav võimalikult 5 500-dollarine münt...
Aga kui otsida: Selline odav võimalikult 5 500-dollarine münt...
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Hommik
Jätkan postitamist. 1 rubla 1896 sai MS62. Asi seegi.
Jätkan postitamist. 1 rubla 1896 sai MS62. Asi seegi.
1 kop 1879 RB MS64.
NGC-s üldse RB-sid ainult 2 münti, üks MS63 ja teine minu oma MS64.
Samas BR on kokku 28, MS64-4 tükki ja MS65-3 tükki.
Jällegi maitse asi, kas meeldib rohkem RB MS64 või on parem BN MS65. Mõlemad ilusad.
Ma olen osa püüdnudki võtta, et oleks sama aasta nii RD, RB kui ka BN. Raske ainult, hambad hakkavad valutama.
NGC-s üldse RB-sid ainult 2 münti, üks MS63 ja teine minu oma MS64.
Samas BR on kokku 28, MS64-4 tükki ja MS65-3 tükki.
Jällegi maitse asi, kas meeldib rohkem RB MS64 või on parem BN MS65. Mõlemad ilusad.
Ma olen osa püüdnudki võtta, et oleks sama aasta nii RD, RB kui ka BN. Raske ainult, hambad hakkavad valutama.