Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
platinum
Viiekroonine

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas platinum »

Ilusad 5 margased :shock:
Järgmine aasta siis mitu diplomit soolas kui suudad nüüd hoida või miks ka mitte parandada. Sul läheb juba keeruliseks aga seda magusam kui midagi paremat saad.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

platinum kirjutas:Sul läheb juba keeruliseks aga seda magusam kui midagi paremat saad
Nii see on!

5 margast 1926 oleks vaja MS säilivuses. Võite julgelt pakkuda!
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
viitas
Viiekroonine

Postitus Postitas viitas »

Hommik

Lisan ka viimasest saadetisest mõned pildid.
1 kop 1887 MS64
1 kop 1855 MS62

Lisaks panin tüübi ja aasta pärast ka karpi ühe
25 kop /50 gr 1848MW, sai hindeks VF20
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Tere.
Minu viimatistest hindamistest parim ja huvitavam, mis mulle endale meeldib, on Läti 5 latti 1932 MS63+. Pluss lisandit just eriti tihti ei kohta. Minul on see esmakordne juhus saada pluss hindele juurde. On kellegil veel nii juhtunud/pandud? Oskab keegi öelda, mis võivad olla need põhjused täpsemalt miks pluss juurde pannakse?
NGC-s hinnatud MS63 kokku 15 tükki ja üks ka MS64. Kahjuks info puudub palju on MS63+ hindega.
PGCS-s hinnatud MS63 kokku 3 ja MS64 2 tükki.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Andvari kirjutas:Oskab keegi öelda, mis võivad olla need põhjused täpsemalt miks pluss juurde pannakse?
Ma olen aru saanud, et pluss on peaaegu järgmine hinne. Et MS63+ on nagu MS63,5.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Sellest olen mina ka aru saanud, kuid mis siis ikkagi puudu jääb, et järgmist hinnet ei panda või mis üle on, et pluss juurde pannakse? Seal on ilmselt mingid kindlad kriteeriumid pakun.
Läks järgmine saadetis USA poole teele. Saatsin 10 münti. Huvitavam vast Eesti 10 senti vermingu praak - mõlemal pool vapp. Ilmselt tuleb küll det.hairl, kuid mõtlesin ikka karpi panna. Veel on suured lootused 50 senti 1936 ja 2 krooni TÜ.
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

Pole sel läti mündil mingeid kindlaid kriteeriume. Sample on nii väike. Üks mees mõtles, et reede/palgapäeva auks panen ühele maailma mündile +järgi, las siis imestavad. Teist korda saates ma olen 99%kindel, et + ei saa. Müües saad paarkend eurot rohkem küsida. ;)
Seekord tuleb suurem saatmine, 7-8 inimese mündid. Kel veel huvi, siis jõuab rongile.
viitas
Viiekroonine

Hommik

Peab ka järgmist saadetist kokku panema hakkama. Ootan veel coins.ee ära, prooviks sealt paar münti saada.

Seniks 15 kop 1862 MS66
viitas
Viiekroonine

platinum kirjutas:Pole sel läti mündil mingeid kindlaid kriteeriume. Sample on nii väike.
Panen üles, kus üks on hindega MS65 ja teine MS66. Vahe tegelt oma silmale suht märkamatu.
viitas
Viiekroonine

Kui juba kaks hinnet vahe, siis ikka silm ka juba seletab et üks on parem.
10 kopikat 1908, MS65 ja MS63
Vasta