Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas Andvari »

Super hinded nendel müntidel sul Raivo! Äkki oled midagi EW münte ka saatnud?
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Ilusad mündid Raivo! Teevad kadedaks...
viitas kirjutas:Kui huvi, võin veel postitada
Ilusaid münte on alati huvitav vaadata.
viitas kirjutas:Olen pikalt teie foorumit jälginud, et natuke seda elavdada otsustasin ka postitada
Tore algatus : ) Teistele "pealtvaatajatele" kah - ärge häbenege! Võtke aga julgelt sõna!
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

viitas kirjutas:1 kop 1902 sai hindeks PF64
5 kop 1859 sai hindeks MS66
5 kop 1858 sai hindeks MS64
1859 on väga hea. Mul see tüüp üldse puudu aga otsin.

Vask proofist tuli meelde, et meie eelmise saadetisega koos oli pakis 2 kop 1840 pattern proof 63.
Sealt omakorda tuli välja, et ngc-l on instagram ja ta kajastas seda münti seal.
https://www.instagram.com/p/BBz2dSQwEYW/
https://www.instagram.com/ngccoins/

Nad oskavad küll pilte teha kui tahavad aga meile annavad sellised näkased oma lehel.
viitas
Viiekroonine

Postitus Postitas viitas »

Tere
Vist ainult üks toompea ms 64. Tegelikult mu lemmikud on 5 kopikalised 1763-1796.

Raivo
viitas
Viiekroonine

Hommik

Mõned 10 kopikalised. 1895 aastat liigub vähe, selle hinde üle võiks täitsa rahule jääda.
1886 MS65
1887 MS65
1888 MS65
1889 MS66
1895 MS65.

Raivo
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
viitas
Viiekroonine

Lisaks. Kõiki ei jõuagi MS säilivuses koguda, tuleb tunda rõõmu ka madalamate hinnetega.

50 kop 1886 AU58.
raivo
viitas
Viiekroonine

Lisa
Vask 2 kop 1803 sai hindeks AU Details ja märkusena et 'environmental damage'. Lasin selle NGC-s ka puhastada, kuid sellise musta laigu jätsid peale.
Mõtlesin et peaks ise proovima puhastada ja uuesti tagasi saatma, vaataks mis siis hindeks saab. Oskab keegi kommenteerida.

raivo
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Oskan vaid öelda nii palju, et olen siiani arvanud ikka, et Mardil on parim Tsaari kogu Eestis, kuid adun, et see ei pruugigi nii olla. Ilmselt peale sinu Raivo on teisigi nn. põrandaaluseid kollektsionääre või selliseid kollektsionääre keda paljud ei tea ega tunne. Kes teab milliseid kollektsioone võib veel olla! 10 kopkaste hinded järjest on ju super, samuti 50 kopkase oma. Puhastamise osas ei oska nõu anda. See on selline "õrn" teema.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

Enne tuleks panna maha, mille osas parim: väärtus, kogus, erimid, vead... doktori andmetel oleks Raivo tsaari-vase kogu Eestis ilmselt nr 2, minu kogu võib jääda hõbeda osas esikümne lõppu, mõnes vallas olla ka esikolmikus.
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
viitas
Viiekroonine

Ega ma eriti põrandaalune ka vist ei ole, omal ajal sai ikka koos Mardi ja teistega kõvasti koos 'jahil' käidud. Ma ei pretendeeri hõbedaga eriti kuhugi, eriti veel Mardi omadega. Eks küsimus oli/on ikkagi rahas, ega seda pole kunagi ülearu olnud, et oleks saanud osta väga kalleid ja hinnalisi Vene münte (näiteks doktori käest). Tuleb/tuli lihtsalt tunda rõõmu ka väikestest ja lihtsatest müntidest. Selle ajaga on aga selliseid tavamünte päris palju kogunenud ja kui 'karbi hullus' hakkas, siis selgus et mõned on ka päris ilusad. Vase kohta ei julge ka eriti midagi öelda, nagu ma varem kirjutasin, siis ma tegelikult tunnen rohkem rõõmu ühe korraliku vasest 5 kopikalise üle, kui hõbemündi üle. Lisaks on tekkinud ka päris korralik kogu tsaari vanadest võltsingutest, biloonid, rublased. Kui keegi soovib siin uurimistööd teha, siis mul oleks päris palju materjali.

raivo
Vasta