Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Mis juhtub müntidega NGCs?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Juhin tähelepanu 1.35 videos. Pime ruum ja üksik kollakas lamp, mitte ereda valgusega. Päevavalgus ja ere LED valgus ei näita hairline välja!
5.10 on see sama teip millest ka olen kunagi rääkind. Kallis ta on aga ka parim. Koheselt jääb ümbriku külge kinni ja kui üritad kasvõi ettevaatlikult avada, rebib õrna kihi ümbrikult/pakilt maha ja enam ei liimi. Kasutan iga kord!
3 hindaja jutt on müüt, ehk see on nii kui saata kalleid münte ja maksta express vms 60$ per hindamine siis ehk tõesti vaatab 3 eri hindajat üle. Kui minu kaudu saadame kõik VALUE 19$ kategoorias siis 1 vaatab ja olemas. Kuidas muidu seletada UNC details--->>>MS64 samale mündile
Kuna Nõunik juba alustas 5 kopkastega.... ma jätkan. Saadan järgmises pakis 5 kop 1864. See kui ilus MS, siis mul polegi palju jäänud 5 kopikalisi tüübi järgi. 2 pähklit pureda, 1859 ja 1797.
5.10 on see sama teip millest ka olen kunagi rääkind. Kallis ta on aga ka parim. Koheselt jääb ümbriku külge kinni ja kui üritad kasvõi ettevaatlikult avada, rebib õrna kihi ümbrikult/pakilt maha ja enam ei liimi. Kasutan iga kord!
3 hindaja jutt on müüt, ehk see on nii kui saata kalleid münte ja maksta express vms 60$ per hindamine siis ehk tõesti vaatab 3 eri hindajat üle. Kui minu kaudu saadame kõik VALUE 19$ kategoorias siis 1 vaatab ja olemas. Kuidas muidu seletada UNC details--->>>MS64 samale mündile

Kuna Nõunik juba alustas 5 kopkastega.... ma jätkan. Saadan järgmises pakis 5 kop 1864. See kui ilus MS, siis mul polegi palju jäänud 5 kopikalisi tüübi järgi. 2 pähklit pureda, 1859 ja 1797.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Hmm,üllatus oli,et üksi NGC töötaja ei kasutanud kindaid ....
Seal on hea põhjus, miks nad kindaid ei kasuta - palja käega on haare parem. Kinnastega ei hoia nii kindlalt kinni. Ja professionaalid teavad, et hoidma peab servadest 

Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Jääb veel loota, et nad pesevad käis enne ja eriti pärast sööki 

mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Nummerdasin siin järgmise saatmise jaoks münte ja oh üllatust. Võõraid münte kogunes seekord 46 ja koos enda omadega üle 60 siis. See tuleb minu suurim saatmine! Väga palju ilusat EW-d
Mõni pilt ka nagu tavaks on saanud. Osalen veel Itaalia oksjonil. Kui sealt midagi võidan, siis ootan ära ja saadan mündid minema.
http://negrini.bidinside.com/en/auc/2/c ... tion-41/1/
Lot 518 hakkab huvitav osa peale. Arvatavasti need 1827 ja 1932 proof mündid on mingist näidis/esindus set-ist pärit. Eelmine aasta samal oksjonil olid mõlema aasta proof poltinad, kumbki lõppes 30k eur
Kuidagi igav bullion kuldmündi oksjon muidu ja siis sellised tsaari pärlid seas. 2 huvitavat Poolat kah. Millal mina kuskilt pööningult juba midagi taolist leian?
Ka 1828 proof vaskmündid on huvitavad. Kõik 3 peaks olema üle 20k eur tükist.
Muidu selline nurgatagune oksjon aga hinnad lõhutakse ikkagi nii kõrgele.
Mõni pilt ka nagu tavaks on saanud. Osalen veel Itaalia oksjonil. Kui sealt midagi võidan, siis ootan ära ja saadan mündid minema.
http://negrini.bidinside.com/en/auc/2/c ... tion-41/1/
Lot 518 hakkab huvitav osa peale. Arvatavasti need 1827 ja 1932 proof mündid on mingist näidis/esindus set-ist pärit. Eelmine aasta samal oksjonil olid mõlema aasta proof poltinad, kumbki lõppes 30k eur

Ka 1828 proof vaskmündid on huvitavad. Kõik 3 peaks olema üle 20k eur tükist.
Muidu selline nurgatagune oksjon aga hinnad lõhutakse ikkagi nii kõrgele.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kui saladus pole, siis mis mündid lähevad?platinum kirjutas:Võõraid münte kogunes seekord 46 ja koos enda omadega üle 60 siis
Enda "diileri" kaudu panin kah paar asja teele - Ülikool, Laulupidu, Toompea, 20 senti, 50 senti, 1 sent 1929, 10 krooni Barcelona, paar praaki, Pauli 2 kopikat, 5 marka 1922, 5 marka 1924 PCGS karbis
Saatjad võiks ise rääkida oma müntidest. Ainult 2 pole siinse foorumi liikmed, eks nad kirjutagu ise kui tahavad. Üldiselt EW-d, osad margad puudu aga muidu rahva peale lähes kõik olemas. Isegi Laidoneri 10 krooni
Mul omal on paar euroopa hõbedat, tsaari hõbedat. 20 kopikalisi ja 5 kopikalisi mitmeid.
5 kop 1852, 1864, 1887
20 kop 1872,1874,1879,1880
Ostsin ühe EW loti ka aga see veel sortimata. Esialgsel uurimisel olid head 1 sent 29, 5 senti, 10 senti ja 50 senti.
Olete tähele pannud, et NGC censuse alla on tulnud ka details mündid? Keegi on saatnud isegi Toompea XF detailsi
Kas PCGS lõhkusid ennem välja? Muidu arvan, et saad tuimalt PCGS -1 hinne. Lahtiselt hea võimalus saada sama või isegi ühe võrra parem.
Mul omal on paar euroopa hõbedat, tsaari hõbedat. 20 kopikalisi ja 5 kopikalisi mitmeid.
5 kop 1852, 1864, 1887
20 kop 1872,1874,1879,1880
Ostsin ühe EW loti ka aga see veel sortimata. Esialgsel uurimisel olid head 1 sent 29, 5 senti, 10 senti ja 50 senti.
Olete tähele pannud, et NGC censuse alla on tulnud ka details mündid? Keegi on saatnud isegi Toompea XF detailsi

Miks Barcelona võõrasse karpi?muhfff kirjutas:10 krooni Barcelona, paar praaki, Pauli 2 kopikat, 5 marka 1922, 5 marka 1924 PCGS karbis
Kas PCGS lõhkusid ennem välja? Muidu arvan, et saad tuimalt PCGS -1 hinne. Lahtiselt hea võimalus saada sama või isegi ühe võrra parem.
-
- Kroon
Minu müntidest peaks lähiajal hinded tulema Ülikooli kahesele, 50 sendisele, 2 sendisele ja NSVLi 24 aasta 20 kopikalisele.
Uue ringiga läheb kaasa 12 münti: Toompea kahene, kaks viikingi laeva kroonist, 25 sendine, 20 sendine, kaks kümne sendist, 1 sendine 29, kaks 24 aasta 1 margast. Lisaks tsaari 10 kopikaline 1917 ja NSVL 20 kopikaline 1976.
Järgmist korda on ootamas kolm EW 50 sendist ja 1 sendine 1939.
Uue ringiga läheb kaasa 12 münti: Toompea kahene, kaks viikingi laeva kroonist, 25 sendine, 20 sendine, kaks kümne sendist, 1 sendine 29, kaks 24 aasta 1 margast. Lisaks tsaari 10 kopikaline 1917 ja NSVL 20 kopikaline 1976.
Järgmist korda on ootamas kolm EW 50 sendist ja 1 sendine 1939.
Tundub, et Eesti müntide populatsioonid kosuvad : )
Ostsin hea hinnaga üksiku mündi, mis ei olnud veel kõigele lisaks ka originaalkapslis. Seega siis lasen panna korralikumasse pakendisse. Komplekti ma lõhkuma ei hakkaks : )platinum kirjutas:Miks Barcelona võõrasse karpi?
Jäi PCGS karpi. 3 marka 1925 ma sain sama hinde, kui PCGSist NGCsse panin. Ma olen suhteliselt kindel, et selle 5-margase saan kah sama hinde (kehvemat ega paremat ei usu). Sest münt on tõsiselt ilus.platinum kirjutas:Kas PCGS lõhkusid ennem välja? Muidu arvan, et saad tuimalt PCGS -1 hinne. Lahtiselt hea võimalus saada sama või isegi ühe võrra parem.
PCGS karbis ma olen neid isegi näinud, NGC karbis veel mitte. Seega on huvitav näha, kas nad selle ikka panevad karpi.platinum kirjutas:Isegi Laidoneri 10 krooni
Minu meelest väga hea uuendus. Kehv on ainult see, et kui ühtegi "puhta hindega" münti pole, siis details münte ka ei näe.platinum kirjutas:Olete tähele pannud, et NGC censuse alla on tulnud ka details mündid?