Müntide hindamine NGC-s
-
- 10 senti
Re: Müntide hindamine NGC-s
On teil plaanis siin mingiaeg veel möni laar saata ?
Tere.
Minu teada läks just üleeile üks laar teele umbes 50 münti ( kasutaja Platinum kaudu )
Aga neid variante on veel kelle kaudu saata. Võite küsida näiteks kasutaja muhfffi käest. Tema saadab ühe teise diileri kaudu tavaliselt.
Või siis coins.ee kaudu saata.
Head Vana Aasta lõppu!
H.
Minu teada läks just üleeile üks laar teele umbes 50 münti ( kasutaja Platinum kaudu )
Aga neid variante on veel kelle kaudu saata. Võite küsida näiteks kasutaja muhfffi käest. Tema saadab ühe teise diileri kaudu tavaliselt.
Või siis coins.ee kaudu saata.
Head Vana Aasta lõppu!
H.
-
- 10 senti
platinumi mötlesingi 

Nüüd alles saatsime. Hea kui mündid Eestist välja on jõudnud. Praeguses pakis tervelt 28 EW münti!!!
Kunagi saadame ikka uuesti jah aga tavaliselt ootame vanad ennem tagasi ja eks mingeid münte peaks kogunema ka mida saata. Omal praegu ainult 1 münt, libaproof taani 2 krooni mida võiks üritada.
Jutu jätkuks võin siia ka pildid lisada. Käes pole hoidnud, pakk on kodus aga ise pole.
Mis arvate, prooflike?
Kunagi saadame ikka uuesti jah aga tavaliselt ootame vanad ennem tagasi ja eks mingeid münte peaks kogunema ka mida saata. Omal praegu ainult 1 münt, libaproof taani 2 krooni mida võiks üritada.
Jutu jätkuks võin siia ka pildid lisada. Käes pole hoidnud, pakk on kodus aga ise pole.
Mis arvate, prooflike?
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
-
- 10 senti
selge jutt... kui siin uuesti saatmiseks läheb, hüppaks ka kampa.. möned mündid vaikselt kogunenud mida tahaks saata
Pildi järgi ütleks, et võib prooflike olla küll. Aga nagu ma aru olen saanud, siis nad ei raatsi seda PL väga "maailma" müntide karpidele panna.platinum kirjutas:Mis arvate, prooflike?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kui juba, siis suurelt, kui Krauses on ka PROOF rida või tulp, tuleb mängida PROOFile ning siis saab tulla ka tõeline autasu, nagu sain nt https://www.ngccoin.com/certlookup/2615531-006/
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Mul on kogus 2 PL münti. 1 on USA morgan ja teine on tsaari 5 kop 1853 MS63PL
Muhfff, see karbile kirja panek ongi sellest kinni kas Krauses on ära toodud, et proofe on löödud. Näitena võin tuua Danish West Indiesi mündid kus on kataloogis kirjas PL igat aastat ja igat münti. Neid ka jääb silma ette päris tihti.
Nad siiski võiks oma silmade ja kogemustega rohkem neid hinnata kui väga pealiskaudse Krause järgi.
Eelpool olevat taani 2kr on välja antud ka proofina aaaaga, taani proofide eripära on see, et nad on ilma nominaalita! Mingi ornament on 2KR asemel.
1 on isegi hinnatud ja see on ka oksjonilt läbi käinud. PR61
http://www.acsearch.info/image.html?id=775802
Muhfff, see karbile kirja panek ongi sellest kinni kas Krauses on ära toodud, et proofe on löödud. Näitena võin tuua Danish West Indiesi mündid kus on kataloogis kirjas PL igat aastat ja igat münti. Neid ka jääb silma ette päris tihti.
Nad siiski võiks oma silmade ja kogemustega rohkem neid hinnata kui väga pealiskaudse Krause järgi.
Eelpool olevat taani 2kr on välja antud ka proofina aaaaga, taani proofide eripära on see, et nad on ilma nominaalita! Mingi ornament on 2KR asemel.
1 on isegi hinnatud ja see on ka oksjonilt läbi käinud. PR61
http://www.acsearch.info/image.html?id=775802
5 kopkane 1831 mis saatsin sain AU58.
Sai osaletud täna oksjonil, kus need kaks münti silma hakkasid ning pidin need ära ostma, meeldivad sellise paatinaga mündid... Kui ilusti kohale jõuavad, siis lasen ka need karpi panna.

Sai osaletud täna oksjonil, kus need kaks münti silma hakkasid ning pidin need ära ostma, meeldivad sellise paatinaga mündid... Kui ilusti kohale jõuavad, siis lasen ka need karpi panna.

Ostan Tsaari-Venemaa münte. Pakkuge ka teisi münte. Pakkumised saata: sander@numismaatika.ee
Tunduvad täitsa ilusad jah! Mul on need tüübi järgi mõlemad olemas MS säilivuses.
Olen hetkel Eestis jälle paar nädalat. Kel huvi on midagi hindamisele saata, siis praegu odav võimalus tulla Viljandi või saata postiga. Soome saatmine on kordi kallim.
Mündid saadan ära Veebruari lõpul.
Selleks ajaks on vast eelmised ka tagasi juba. Esmakordsetele saatjatele:
Ärge närveerige. Mündid kui jõuavad NGC-sse, siis pole fakt, et nad kohe avavad meie paki ja see nende poolt ette antud 21 TÖÖPÄEVA jooksma hakkab. Seal võib aasta alguse puhul olla ka järjekord saadetistest. Ma annan ise teada kui hinded tulevad, meie aja järgi on öösiti alati mail tulnud.
Kannatust! Ärge mõelge sellele ja otsige parem uusi pärle.
Olen hetkel Eestis jälle paar nädalat. Kel huvi on midagi hindamisele saata, siis praegu odav võimalus tulla Viljandi või saata postiga. Soome saatmine on kordi kallim.
Mündid saadan ära Veebruari lõpul.
Selleks ajaks on vast eelmised ka tagasi juba. Esmakordsetele saatjatele:
Ärge närveerige. Mündid kui jõuavad NGC-sse, siis pole fakt, et nad kohe avavad meie paki ja see nende poolt ette antud 21 TÖÖPÄEVA jooksma hakkab. Seal võib aasta alguse puhul olla ka järjekord saadetistest. Ma annan ise teada kui hinded tulevad, meie aja järgi on öösiti alati mail tulnud.
Kannatust! Ärge mõelge sellele ja otsige parem uusi pärle.