Pärlid ostas (mündid)
Re: Pärlid ostas (mündid)
ikka juhtub, ma sisestasin krooniaeg 600 asemel otsepakkumise 6000, sain müüjaga kokkuleppele komisjonitasu osas; üks mees pani krooniajal automaatpakkumisse 2.000 asemel 20.000 krooni ja jäi ka ellu...
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Rukkilillega 5-sendist ei müüda just iga päev
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Saksamaa 2-eurone 1998
Põhimõtteliselt vist prooviraha, mis on kuidagi käibesse lipsanud.
Põhimõtteliselt vist prooviraha, mis on kuidagi käibesse lipsanud.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
2 krooni 1930 pikk E - http://www.osta.ee/haruldane-2-krooni-1 ... src=search
Tundub suht heas seisukorras
tavalisem tüüp koos "teise eesti pika E-ga" (matriitside põrkega), kerge hõõrumine (ei pruugi saada numbrilist hinnet)muhfff kirjutas:2 krooni 1930 pikk E - http://www.osta.ee/haruldane-2-krooni-1 ... 40968.html
Mingid paralleelsed jooned on seal tõesti. Eks käes vaadates saaks täpsemalt aimu, aga kahjuks pole au müüjat tunda.mart kirjutas:tavalisem tüüp koos "teise eesti pika E-ga" (matriitside põrkega), kerge hõõrumine (ei pruugi saada numbrilist hinnet)
Soome 10-pennise litril 10-sendine
Alghind on muidugi kõrge ja osta-kohe hind kuulub ulme valdkonda (ja "kas nutta või naerda" teemasse).
Alghind on muidugi kõrge ja osta-kohe hind kuulub ulme valdkonda (ja "kas nutta või naerda" teemasse).
Ma ei tea, kus selle aasta dengasid vermiti, kuid kui samas rahapajas tehti ka hõbemünte, siis on väike võimalus, et tegemist on vermimispraagiga.
AGA... Suuruse poolest sobiks kõige paremini polupoltinnik, mida 1738. aastal veel ei tehtud.
AGA... Suuruse poolest sobiks kõige paremini polupoltinnik, mida 1738. aastal veel ei tehtud.
Mul tuli selline uitmõte, et kui ma saaks ka Venemaa turule, kas ma paneks sellise mündilaadse toote osta oksjonile?