Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Ei ole mõtet sinna midagi saata, see asi lihtsalt toimib nii. Tuleb enda asjad selgeks teha ja seda saab kasumlikult hakata ära kasutama. See praegune näide on väga lihtne, arvasin,et saan parema hinde.
Ühes varasemas saatmises juhtus selline lugu, et teist korda saates sain hinde, milles münt oli 5-6x kallim kui algne unc details. Seal oli juba mõtteainet aga siiski mingite raha tagasi/ boonuste saamine on utoopia mida ei tule kunagi olema.
Soovitan lugeda inglise ja vene keelseid foorumeid samal teemal, nii mõndagi huvitavat tuleb vastu.
Miks siis ikkagi hinnatakse kui kõik kogenumad teavad kuidas asjad on? Lihtsalt turg nõuab kolmanda osapoole hinnatud münte. Sinconad ja Künkerid saavad müüa tooreid münte ka väga edukalt kuna nende sõna maksab aga proovige ise. Heade müntide eest saab ainult murosa.
Ühes varasemas saatmises juhtus selline lugu, et teist korda saates sain hinde, milles münt oli 5-6x kallim kui algne unc details. Seal oli juba mõtteainet aga siiski mingite raha tagasi/ boonuste saamine on utoopia mida ei tule kunagi olema.
Soovitan lugeda inglise ja vene keelseid foorumeid samal teemal, nii mõndagi huvitavat tuleb vastu.
Miks siis ikkagi hinnatakse kui kõik kogenumad teavad kuidas asjad on? Lihtsalt turg nõuab kolmanda osapoole hinnatud münte. Sinconad ja Künkerid saavad müüa tooreid münte ka väga edukalt kuna nende sõna maksab aga proovige ise. Heade müntide eest saab ainult murosa.
Väike kokkuvõte viimasest saatmisest:
Ülirahul olen:
10 marka 1926 MS62;
20 senti 1935 MS 65;
100 krooni 1996 OLYMPICS - NIKE MS 67
5 krooni 1993 PROOV MS66
1/4 kop 1892 MS65
1 kop 1924 MS62
1/4 kop 1910 MS63
10 rubla 1910 AU58
Päris rahul ei ole:
10 kop 1916 osaka MS66
15 kop 1916 osaka MS66
15 kop 1952 MS66
1 euro 2007 MS63
Rahule ei jäänud:
1 rubla Romanovid AU58
1/4 kop 1868 AU58
1/4 kop 1897 AU58
Ja kaks münti mida poleks pidanud üldse saatma:
1/4 kop 1915 UNC details surface hairlines
10 kop 1917 UNC details stained
Mõned ülikoolid ja laulupeod MS 63 ka veel lisaks, aga need on juba kuidagi tavalised
Ülirahul olen:
10 marka 1926 MS62;
20 senti 1935 MS 65;
100 krooni 1996 OLYMPICS - NIKE MS 67
5 krooni 1993 PROOV MS66
1/4 kop 1892 MS65
1 kop 1924 MS62
1/4 kop 1910 MS63
10 rubla 1910 AU58
Päris rahul ei ole:
10 kop 1916 osaka MS66
15 kop 1916 osaka MS66
15 kop 1952 MS66
1 euro 2007 MS63
Rahule ei jäänud:
1 rubla Romanovid AU58
1/4 kop 1868 AU58
1/4 kop 1897 AU58
Ja kaks münti mida poleks pidanud üldse saatma:
1/4 kop 1915 UNC details surface hairlines
10 kop 1917 UNC details stained
Mõned ülikoolid ja laulupeod MS 63 ka veel lisaks, aga need on juba kuidagi tavalised

mis muud, kui Kaupo edastab minu 20e temale sobival moel, vajadusel maksan ülekandetasu.platinum kirjutas:Kui ma vähe nuputasin, siis leidsin ka pildid ülesse.
Mardile tõestus: Esimene saatmine
http://www.ngccoin.com/certlookup/index ... 794122-024" onclick="window.open(this.href);return false;
Teine saatmine:
http://www.ngccoin.com/certlookup/index ... 794768-050" onclick="window.open(this.href);return false;
Piltide heledus on küll teine aga saab suureks kui pildile vajutada ja siis paremalt alt nurgast veel suuremaks. Vapi all, tammelehtede vahel on must täpp/kriips. Lossi poolel vasakul pruunikas paatina ja lossi kohal 2 väikest kriipsu.
pettumuste osas - http://www.ngccoin.com/certlookup/index ... 615531-006" onclick="window.open(this.href);return false; - minu PF 63 vs PF details vahe on tuhandetes, hindavad inimesed ja tuleb arvestada, et ka NGC karp pole lõplik tõde
oleks pidanud nädalavahetusel tegema pildi, et karbis poola 2-zlotised maksid 3e/tk... muidugi ECC karp
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Kaupo saatis kihlveo raha ära ja kõik korras.
See sakslane on väga hea münt. Ise saatsid selle toorena ja said sellise hinde?
Meie viimase saatmise mündid on juba Rootsis tagasi. Ikka ja jälle mind hämmastab pakkide liikumise kiirus. Omal mul kestab USA pakkide jant kehval juhul kuu aega.
USA mündid on veel hindamisel, täpsemalt öeldes quality controlis, ehk siis lähipäevil saab hinded. Kui need ka tagasi on saadetud, siis lasen paki omale saata.
See sakslane on väga hea münt. Ise saatsid selle toorena ja said sellise hinde?

Kui silma on, siis võib ju teoorias sealt ka hea mündi saada. Nt. keegi sai kuskilt kogu ja kuidagi sattus selle EEC otsa ja lasi kõik sinna karpi panna kuna nägi, ebayst, et karbis mündid on kallimad. Süvenemata, et karbil ja karbil on vahe.mart kirjutas:oleks pidanud nädalavahetusel tegema pildi, et karbis poola 2-zlotised maksid 3e/tk... muidugi ECC karp
Meie viimase saatmise mündid on juba Rootsis tagasi. Ikka ja jälle mind hämmastab pakkide liikumise kiirus. Omal mul kestab USA pakkide jant kehval juhul kuu aega.
USA mündid on veel hindamisel, täpsemalt öeldes quality controlis, ehk siis lähipäevil saab hinded. Kui need ka tagasi on saadetud, siis lasen paki omale saata.
osta pessimistidelt ja müü optimistideleplatinum kirjutas:See sakslane on väga hea münt. Ise saatsid selle toorena ja said sellise hinde?
uued peale 2010 2-zlotised, tõin välja näitamaks üleujutamisjärgset hinda, sama oleks juhtunud ka sodiga NGC karpides, tasub ikka mõelda, mida ja mis firma karpi panna.mart kirjutas:oleks pidanud nädalavahetusel tegema pildi, et karbis poola 2-zlotised maksid 3e/tk... muidugi ECC karpplatinum kirjutas:Kui silma on, siis võib ju teoorias sealt ka hea mündi saada. Nt. keegi sai kuskilt kogu ja kuidagi sattus selle EEC otsa ja lasi kõik sinna karpi panna kuna nägi, ebayst, et karbis mündid on kallimad. Süvenemata, et karbil ja karbil on vahe.
kui pole kindlat plaani ja on tahtmine jätta kogule väga pidulik välimus, võib alguses kasvõi proovida sarnaste karpidega u 2 dollarit/karp ning kui hästi otsida ja postitusega riskida, saab ilmselt veel odavamalt
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Kui keegi peaks tahtma Air-tites'e lähedalt näha, siis ma võin näidata. Mul on kodurahad sellistes karpides.mart kirjutas:võib alguses kasvõi proovida sarnaste karpidega u 2 dollarit/karp ning kui hästi otsida ja postitusega riskida, saab ilmselt veel odavamalt
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Mündid jõudsid eile minuni. Paras ports seekord, enda ja sõbra mündid noppisin juba välja.

Mis see OTSA kohe hind sellel karbil on? 

Hmm, kui oleks nõrgad närvid, siis oleks võinud isegi pabistada paki pärast. Ei oska nii teiste raha lugeda, mu oma asjad polnud midagi erilist väärt. 15 kop 1875 MS63, 5 kop 1901 MS66 ja see saksa väike dreiling. Sõber tegi väga hea diili Alex3 5 rublaga 1889, 750 eurot MS62. Kuidagi hulk parem münt kui äsja ostas lõppenud variant.
Mu Aleksi sama aasta rubla sai kah MS62 : )platinum kirjutas:Sõber tegi väga hea diili Alex3 5 rublaga 1889, 750 eurot MS62
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com