Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
pildistamistulemusele aitaks palju kaasa kilest väljavõtmine
toompea on "teise eesti pikk E", EESTI teise E-kohal on väike "murdumiskolmnurk" (samast matriitsist murdus täiendavalt välja ka levinum pika E tüüp), die-cashi 2-poolsed vapijäljed kindlusel.
ilmselt neid vermiti või nendega partii lasti käiku lõpupoole, kuna miskipärast on enamik väga hea säilivusega, kasvõi pikkade E-de järgi ja pole veel näinud neid F-kanti kulununa
pikkade E-de ja "teise eesti pika E" teema
1851 5-rublane näeb "katsutud" välja, mis peaks välistama MSi
kriipsude osas tuleb vaadata nende sügavust ja "intensiivsust":
* üksikud õrnad vähendavad MS numbrit
* kui jäävad kaugelt silma: SCRATCHES
* õrn hõõrumine ja eriti võimaliku pleki-oksüdeerimislaigu kohal siis CLEANED / SPOT REMOVALS, tavaliselt ei saa hinnet
* õrn hõõrumine üle mündi või mõlemal pool, hindeta DETAILS
toompea on "teise eesti pikk E", EESTI teise E-kohal on väike "murdumiskolmnurk" (samast matriitsist murdus täiendavalt välja ka levinum pika E tüüp), die-cashi 2-poolsed vapijäljed kindlusel.
ilmselt neid vermiti või nendega partii lasti käiku lõpupoole, kuna miskipärast on enamik väga hea säilivusega, kasvõi pikkade E-de järgi ja pole veel näinud neid F-kanti kulununa
pikkade E-de ja "teise eesti pika E" teema
1851 5-rublane näeb "katsutud" välja, mis peaks välistama MSi
kriipsude osas tuleb vaadata nende sügavust ja "intensiivsust":
* üksikud õrnad vähendavad MS numbrit
* kui jäävad kaugelt silma: SCRATCHES
* õrn hõõrumine ja eriti võimaliku pleki-oksüdeerimislaigu kohal siis CLEANED / SPOT REMOVALS, tavaliselt ei saa hinnet
* õrn hõõrumine üle mündi või mõlemal pool, hindeta DETAILS
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Huvitavad mündid nõunikul. Pildid on kahjuks kehvad ja midagi eriti neist järeldada ei saa. Ainuke kriitikat kannatav pilt on 2 kroonisel. Kui juuskriime pole, siis MS62/63 pakun. Vaata toompea lossi suurelt, lossi nurgad on täkse ja kriime täis. MS67 kui tahad võrrelda, siis võta pangasäilivuses eesti meenemünt kõrvale ja võrdle pinna säilivust. Eesti lipp nt. millel pinnad pole proofid.
2 krooni MS67 http://www.pcgs.com/Cert/29295748/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pane tähele, et pole ühtegi täksi ega kriimu ka suurenduse all.
Mul on Tsaarist hinnatuna olemas 1894 50 kop MS63 ja rubla 1912 MS64. Pildi järgi võrrelda siiski ei saa kuna pinna pildistamine ei õnnestu koduste vahenditega. Detailide rohkus ei määra eriti midagi.
2 krooni MS67 http://www.pcgs.com/Cert/29295748/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pane tähele, et pole ühtegi täksi ega kriimu ka suurenduse all.
Mul on Tsaarist hinnatuna olemas 1894 50 kop MS63 ja rubla 1912 MS64. Pildi järgi võrrelda siiski ei saa kuna pinna pildistamine ei õnnestu koduste vahenditega. Detailide rohkus ei määra eriti midagi.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Ostetakse nüüdsest siis tagasi karpe, millest münt eemaldatud. 50 senti iga karbi eest krediiti.
NGC Announces Label Buyback Program
"NGC, the world’s largest third-party coin grading service, has announced a program to buy back NGC certification labels that have been removed from NGC holders. These certification labels contain an NGC-graded coin’s description, grade and certification number.
In an effort to provide the most accurate data to NGC Census users, NGC will now offer a 50-cent grading credit for each NGC certification label that is returned to NGC for removal from its population database. This offer, which is effective immediately, is valid for all US, world and ancient coins."

NGC Announces Label Buyback Program
"NGC, the world’s largest third-party coin grading service, has announced a program to buy back NGC certification labels that have been removed from NGC holders. These certification labels contain an NGC-graded coin’s description, grade and certification number.
In an effort to provide the most accurate data to NGC Census users, NGC will now offer a 50-cent grading credit for each NGC certification label that is returned to NGC for removal from its population database. This offer, which is effective immediately, is valid for all US, world and ancient coins."
Ostan Tsaari-Venemaa münte. Pakkuge ka teisi münte. Pakkumised saata: sander@numismaatika.ee
originaalartikkel, minu inglise keele järgi makstakse 50c SILDI eest, silt on tühjast karbist loomulikult kaalult ja mahult oluliselt väiksem, saab saata koos uue partiiga, mille võrra odavamalt...
Viimati muutis mart, 05 Veebr 2015, 22:16, muudetud 1 kord kokku.
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Õige jah, jätsin tähele panemata.mart kirjutas:originaalartikkel, minu inglise keele järgi makstakse 50c SILDI eest, silt kaalub kabist ja on loomulikult mahult vähem, saab saata koos uue partiiga, mille võrra odavamalt...
Ostan Tsaari-Venemaa münte. Pakkuge ka teisi münte. Pakkumised saata: sander@numismaatika.ee
Sai soetatud peegelkaamera ja tegin vähe paremad pildid.
1892 ja 1893 rublad läksid müügiks.
Teised saadan ära juhul kui ei tule neile häid pakkumisi vahele.
2 krooni 1930

1 rubla 1912

50 kopikat 1894

1892 ja 1893 rublad läksid müügiks.
Teised saadan ära juhul kui ei tule neile häid pakkumisi vahele.
2 krooni 1930
1 rubla 1912
50 kopikat 1894
Homme lasen siis mõned mündid ära saata.
Lisanduvad veel mõned neist, eks Arto ütleb mida on mõtet mida pole:
25 kopikat 1896
25 kopikat 1895

25 kopikat 1886

25 kopikat 1894

1 rubla 1865

1 rubla 1867

1 rubla 1883
1 rubla 1884
Viimati muutis Nõunik, 22 Veebr 2015, 08:24, muudetud 1 kord kokku.
Kui ootasid arvamust, siis ma võin jagada.
esimesed 3 tunduvad unc. Samas 3 lehel samas teemas on minu 2 krooni mis on super pildilt, sai MS62.
1912 rubla on ilus, serval vähe kukkumise jälgi aga muidu väga hea. MS62?
1894 50 kop pildilt madal unc ikka peaks olema.
edasi sul on need nimed vähe sassis.
1. pilt on 1895 ja tundub MS 62/63
2. on 1896. vapi pool ilus unc, reverse pea kohal ilge nühkimise jälg, samuti natuke nina ees. vähemalt minu silmis MS ei saaks.
rubla 1865, käibel olnud, xf-au
1867, templi läiget pole, laiguline, MS ei usu
1883, täkse on aga samas läiget ka on. Madal MS tundub reaalne, tasuks üritada.
1884, vapi pool on parem aga siiski kokku vast AU midagi.
Huvitavad mündid, lase hinnata ja anna huvi pärast teada ka siia.
Kunagi saatsid 5 rubla 1885 jne, kas nende hindeid juba ei hakka tulema?
PS! kes minu kaudu on saatnud: hiljemalt 3 nädala pärast saame hinded teada. Ise hoian hinge kinne Andvari 10 marka 1926 pärast
esimesed 3 tunduvad unc. Samas 3 lehel samas teemas on minu 2 krooni mis on super pildilt, sai MS62.
1912 rubla on ilus, serval vähe kukkumise jälgi aga muidu väga hea. MS62?
1894 50 kop pildilt madal unc ikka peaks olema.
edasi sul on need nimed vähe sassis.
1. pilt on 1895 ja tundub MS 62/63
2. on 1896. vapi pool ilus unc, reverse pea kohal ilge nühkimise jälg, samuti natuke nina ees. vähemalt minu silmis MS ei saaks.
rubla 1865, käibel olnud, xf-au
1867, templi läiget pole, laiguline, MS ei usu
1883, täkse on aga samas läiget ka on. Madal MS tundub reaalne, tasuks üritada.
1884, vapi pool on parem aga siiski kokku vast AU midagi.
Huvitavad mündid, lase hinnata ja anna huvi pärast teada ka siia.
Kunagi saatsid 5 rubla 1885 jne, kas nende hindeid juba ei hakka tulema?
PS! kes minu kaudu on saatnud: hiljemalt 3 nädala pärast saame hinded teada. Ise hoian hinge kinne Andvari 10 marka 1926 pärast

Tere. Ma pole eriline hindaja, aga 1883 a rublasele pakuks AU details.
Hetkel pidavat vaikus olemas. Äkki täna kuulen midagi, vähemalt hindeid.platinum kirjutas: Kunagi saatsid 5 rubla 1885 jne, kas nende hindeid juba ei hakka tulema?
Oleksin sinu antud hinnetega päris rahul.platinum kirjutas:Kui ootasid arvamust, siis ma võin jagada.

Mõtlesin et saadan mõne vähem ilusa mündi, mis saab AU vähemalt kätte. Nagu olen oksjoneid jälginud, siis makstakse isegi AU50 mündi eest rohkem kui karbita UNC mündi eest.