Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Huvitav pakkumine Mardi poolt.
Jah, tore diil.
Maksab hindamine mis maksab mulle aga teeme 20.- eurot nagu ikka.
Pildid mündist on paar lehte tagasi, vapi poolelt verdigris täpp on eemaldatud. Mis eesti keelne nimi???
Serdi nr: 2794122-024
http://www.ngccoin.com/certlookup/index ... 794122-024" onclick="window.open(this.href);return false;
Münt on hästi ära tuntav pruunika paatina poolest lossist vasakul ja vapipoolel terve ring.
Mina ütlen, et MS-XX
Mart- details/AU ja kõik muud
Esmaspäeval saadan ära.
Maksab hindamine mis maksab mulle aga teeme 20.- eurot nagu ikka.
Pildid mündist on paar lehte tagasi, vapi poolelt verdigris täpp on eemaldatud. Mis eesti keelne nimi???
Serdi nr: 2794122-024
http://www.ngccoin.com/certlookup/index ... 794122-024" onclick="window.open(this.href);return false;
Münt on hästi ära tuntav pruunika paatina poolest lossist vasakul ja vapipoolel terve ring.
Mina ütlen, et MS-XX
Mart- details/AU ja kõik muud
Esmaspäeval saadan ära.
verdigris on vaseroosteplatinum kirjutas:vapi poolelt verdigris täpp on eemaldatud. Mis eesti keelne nimi???
Aga kui keegi tahab koduste vahenditega (s.o oma silmaga) münte hinnata siis väike spikker:
MS 61 avers ja revers
MS 62 avers ja revers
MS 63 avers ja revers
MS 64 avers ja revers
MS 65 avers (1932! kahjuks ei teinud pilti, kui Andvari MS65 minu käes oli)
MS 66 avers ja revers
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Nii see tõesti olimart kirjutas:andsin Kaupo kätte 20 eurot
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Saadetis läheb järgmise nädala alguses USA poole.
Kuhu ma selle 20 eur kannan? Kaupole?
Andvari juba rääkis paari sõnaga oma müntidest ja huvitavat kraami tema poolt tuli.
Oma mõnest mündist paari sõnaga.
2 krooni toompea siis teisele katsele.
Straits settlementsi 1879H 10c õnnestus leida. MS62 oleks juba 800$. Ise siiski arvan, et AU/UNC details aga uurisin hindadest, et isegi sellise kraadiga saan rahad tagasi ehk siis on ainult võita.
Euroopa asumaad on mind huvitanud. Mul on päris mitmeid Dansih west indiesi hõbemünte NGC karbis. Ostsin odavalt NNC karbis MS63 10c 1878. Ausalt öeldes ootasin hullemat ja olin täitsa meeldivalt üllatunud, et tõesti võib MS olla. NNC on ühe mehe firma kes neid ise sinna kapseldab
Kindlasti ebay kasutajatele tuttav, centles. Tean, et tal keelati kunagi oksjoni pealkirjas kasutada MS63 jne oma kodukootud toosidel. Selle asemel on praegu alati UNC või nice unc vms.
Nende hind jääb odavaks alati ja kui nüüd õnnestuks, siis võiks teinekordki proovida.
Saksa dreiling 1855. See münt on mul kaua olnud ja päris ilus, ehk 64? Väike tagamõte on olnud saada 100 MS säilivuses hõbemünti kokku ja olen üpris lähedale jõudnud. Oli veel teisigi saatjaid aga räägivad ise kui huvi on.
Kuhu ma selle 20 eur kannan? Kaupole?
Andvari juba rääkis paari sõnaga oma müntidest ja huvitavat kraami tema poolt tuli.
Oma mõnest mündist paari sõnaga.
2 krooni toompea siis teisele katsele.
Straits settlementsi 1879H 10c õnnestus leida. MS62 oleks juba 800$. Ise siiski arvan, et AU/UNC details aga uurisin hindadest, et isegi sellise kraadiga saan rahad tagasi ehk siis on ainult võita.
Euroopa asumaad on mind huvitanud. Mul on päris mitmeid Dansih west indiesi hõbemünte NGC karbis. Ostsin odavalt NNC karbis MS63 10c 1878. Ausalt öeldes ootasin hullemat ja olin täitsa meeldivalt üllatunud, et tõesti võib MS olla. NNC on ühe mehe firma kes neid ise sinna kapseldab

Nende hind jääb odavaks alati ja kui nüüd õnnestuks, siis võiks teinekordki proovida.
Saksa dreiling 1855. See münt on mul kaua olnud ja päris ilus, ehk 64? Väike tagamõte on olnud saada 100 MS säilivuses hõbemünti kokku ja olen üpris lähedale jõudnud. Oli veel teisigi saatjaid aga räägivad ise kui huvi on.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
kuidas iganes Kaupole sobib, kannad üle või järgmise gradeerimise krediit, mul pole kiiret ja me kõik veel noored 

mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
platinum kirjutas:Kuhu ma selle 20 eur kannan? Kaupole?
Tegelt, aumeeste mäng, kihlvedu oleks saanud pidada ka ilma minu vahendamiseta : )mart kirjutas:kuidas iganes Kaupole sobib, kannad üle või järgmise gradeerimise krediit, mul pole kiiret ja me kõik veel noored
Aga muidu pangaülekanne on jah üks variant, gradeerimise krediit võib ka millalgi ära kuluda.
Ühest mündist mis läheb võiks veel rääkida.
Usa 25c 1927, arvan, et AU midagi. Müügiks
Ostsin selle mündi kuna foorumlane saatis mulle kunagi ühe USA mündi hindamisele. Lugu on aga nii, et NGC võtab 5 coin minimum. Siiani oligi siis koos ainult 2 tk. Täna siiski keegi tore taanlane andis lisa USA münte hindamisele ja saan selle kivi kaelast ära. Loo moraal on see, et USA münte ma enam ei võta. Võin teha erandi kui on 5 omal kohe olmas.
Tegelikult sama jama ka kullaga aga see tuleb kiiremini täis 5tk. Näiteks andvari 10 rubla 1910 oli just viies kuldmünt.
Räägiks pikemalt NGC registryst aga peaks vist uue teema tegema. Teinekord kui rohkem aega
Usa 25c 1927, arvan, et AU midagi. Müügiks
Ostsin selle mündi kuna foorumlane saatis mulle kunagi ühe USA mündi hindamisele. Lugu on aga nii, et NGC võtab 5 coin minimum. Siiani oligi siis koos ainult 2 tk. Täna siiski keegi tore taanlane andis lisa USA münte hindamisele ja saan selle kivi kaelast ära. Loo moraal on see, et USA münte ma enam ei võta. Võin teha erandi kui on 5 omal kohe olmas.
Tegelikult sama jama ka kullaga aga see tuleb kiiremini täis 5tk. Näiteks andvari 10 rubla 1910 oli just viies kuldmünt.
Räägiks pikemalt NGC registryst aga peaks vist uue teema tegema. Teinekord kui rohkem aega

Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Sai ostetud mõned mündid, plaanis saata ka sertifitseerimisele mingi aeg. Ootan ka teie hinnanguid. : )
Enda lemmik - 50 kopikat 1894. Võiks MS62/3.

5 rubla 1851, vapp hästi säilinud, detailid olemas, mõne nurga alt oleks nagu mikrokriimud, MS oleks super.

1 rubla 1912, ilus münt, säilinud on ka templiläiget. MS oleks super.

2 krooni 1930 - MS66/67, ei suutnud pildistada mündi tegelikku ilu, silmaga münt mitu korda viisakam.

1 rubla 1892 - detailid olemas, mõned mikrokriimud paistavad olevat aleksandri pea peal... Ei tea kuidas mõjutab hindamist.

1 rubla 1893 - Sama jutt mis eelmisel.

Enda lemmik - 50 kopikat 1894. Võiks MS62/3.

5 rubla 1851, vapp hästi säilinud, detailid olemas, mõne nurga alt oleks nagu mikrokriimud, MS oleks super.

1 rubla 1912, ilus münt, säilinud on ka templiläiget. MS oleks super.

2 krooni 1930 - MS66/67, ei suutnud pildistada mündi tegelikku ilu, silmaga münt mitu korda viisakam.

1 rubla 1892 - detailid olemas, mõned mikrokriimud paistavad olevat aleksandri pea peal... Ei tea kuidas mõjutab hindamist.

1 rubla 1893 - Sama jutt mis eelmisel.

Ostan Tsaari-Venemaa münte. Pakkuge ka teisi münte. Pakkumised saata: sander@numismaatika.ee