Pärlid eBays ja muudes oksjonikeskkondades
Re: Pärlid eBays ja muudes oksjonikeskkondades
Livonees 24 kopikat.
http://www.ebay.fr/itm/Russie-Lettonie- ... 868wt_5751" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.fr/itm/Russie-Lettonie- ... 868wt_5751" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei teagi, kas pärlid või "pärlid"... Medalid võib pärliteks lugeda küll, aga karbis medaleid...?
Igatahes - PCGS karbis
Pätsu hõbemedal, 1974
Laidoneri 10 krooni, 1974
Puhastatud Laidoneri 10 krooni, 1974
Vastavad lingid PCGS lehel (ehtsad karbid!):
Pätsu medal
Laidoneri SP65
Laidoneri UNC details
Juhin tähelepanu, et lähtutud on mu mõned aastad tagasi tehtud fantaasiamüntide kataloogist. Tõttöelda pole see küll kataloog, millega ma lootsin kuulsaks saada, aga noh, vähemalt on kellelgi sellest ka mingit kasu.
Lokaalsed koopiad piltidest:
Igatahes - PCGS karbis
Pätsu hõbemedal, 1974
Laidoneri 10 krooni, 1974
Puhastatud Laidoneri 10 krooni, 1974
Vastavad lingid PCGS lehel (ehtsad karbid!):
Pätsu medal
Laidoneri SP65
Laidoneri UNC details
Juhin tähelepanu, et lähtutud on mu mõned aastad tagasi tehtud fantaasiamüntide kataloogist. Tõttöelda pole see küll kataloog, millega ma lootsin kuulsaks saada, aga noh, vähemalt on kellelgi sellest ka mingit kasu.
Lokaalsed koopiad piltidest:
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
vähemalt Laidoner on nominaali lisa tõttu Krause Unusual coins'is, aga suur tunnustus, kui nii coins.ee kui PCGS kasutavad Sinu kataloogi baaskataloogina
oksjonite osas mind häirib: "Item location: Shanghai, China", kuigi PCGS võttis endale autentsuse tagamise
oksjonite osas mind häirib: "Item location: Shanghai, China", kuigi PCGS võttis endale autentsuse tagamise
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Samast kohast pakutakse ka karbis 10-krooniseid, 2004 100-kroonist, 48-kopikalist livoneesi, MS64 viikingit jne. Et ses mõttes huvitav jah.mart kirjutas:oksjonite osas mind häirib: "Item location: Shanghai, China"
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Ära ole nii tagasihoidlik Kaupo! KÕVA SÕNA! pole midagi öelda!
Shanghai on vägagi jõukas ala Hiinas, diilerid võivad oma mündid hankida euroopa või aasia messidelt. 4000 positiivset tagasisidet peaks asjast andma piisama ülevaate!mart kirjutas:oksjonite osas mind häirib: "Item location: Shanghai, China", kuigi PCGS võttis endale autentsuse tagamise
Ma ise ei tea 1926 aasta markadest midagi, 1 ja 3 marka on juhuse tahtel kätte sattunud ja tegin kohe rahaks. Ebays müügis 10 marka toosis. Kui kodumaal juba on raskusi originaali tunnistamisega, siis neid ma ei usaldaks üldse.
http://www.ebay.com/itm/Estonia-1926-10 ... 35e0e31206" onclick="window.open(this.href);return false;
Mis asjatundjad arvavad?
Tere.
Pole mingi asjatundja, aga mulle tundub sümpaatne. Oleks vaja teada kaalu. Neid hetkel NGC-s 3 tükki MS 62 hinnatud. Ühte MS62-te müüs Arto oma coins.ee oksjonil jaanuaris, kui ma ei eksi. Samas selle mündi kaal oli väidetavalt oluliselt väiksem norm kaalust.
Pole mingi asjatundja, aga mulle tundub sümpaatne. Oleks vaja teada kaalu. Neid hetkel NGC-s 3 tükki MS 62 hinnatud. Ühte MS62-te müüs Arto oma coins.ee oksjonil jaanuaris, kui ma ei eksi. Samas selle mündi kaal oli väidetavalt oluliselt väiksem norm kaalust.
Pildi järgi on jah raske 100% kindel olla. Samas koloriit tundub õige, verming tundub okei, lisaks annab ka karp teatava kindlustunde.
Samas 10 tuhandese mündi puhul tahaks seda enne ikka käes ka hoida, lähemalt silmitseda.
Samas 10 tuhandese mündi puhul tahaks seda enne ikka käes ka hoida, lähemalt silmitseda.
mille eest 2-kordne turuhind? 1926 10-margased ei olnud käibes, seni olen näinud vaid kehvast hoidmisest või lollidest omanikest tingitud "vigu" ja "keskmised" peaks MS-60, halval juhul MS-details välja andma; tuleb lihtsalt vaadata, et ei ostaks hõõrutud münti. ma ei läinud asjata Künkerisse ise järgi, kataloogi järgi 2 võrdset münti, aga üks oli hõõrutudplatinum kirjutas: http://www.ebay.com/itm/Estonia-1926-10 ... 35e0e31206" onclick="window.open(this.href);return false;
üle aasta tagasi 2013 septembris läks samuti MS62 coins.ee-s kokku 4000, kaalukõikumine jääb minu 1926 3ste ja 5ste mõõdetud 3% lähedale, kui 5sed oma 3,85g juures kaaluvad 3,7-4,0, siis 6,25g münt võib kaaluda 6,05-6-45g.
kel isu 1926 10st osta, soovitaks oodata sealt, läheb kasvõi "paljas münt" 4, läheb 5, läheb ka 6 tuhat, aga asi on selgem ja pärast saab coins.ee kaudu ka turvaliselt karpi panna, mis teeb "kompoti" odavamaks, kui mainitud ebay ~8 tuhat
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Sellega seoses... Oletame, et keegi Eestis ostab selle ära. Kui münt tuleb USAst, kas peab tollimaksu ka maksma? See 8 tuhat ei pruugi veel viimane hind olla.mart kirjutas:mis teeb "kompoti" odavamaks, kui mainitud ebay ~8 tuhat