järeldusi võib hulgim teha, siim kallas näikse vaba mees, mnemoturniiri kogemustega juhatab teema sisse, kõik pakuvad oma järeldusi, püütakse leida kõige rohkem müüja silmade kõrgusel olev, siim esitab müüja versiooni ning lõpuks saab anatoli põder võrust saate auhinnamuhfff kirjutas:Ega midagi, teeme omad järeldused...
"Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
Re: "Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid

San Mario müntide komplekt.
Puudu 0.10€
milleks on vaja teha komplekt, kus on seeriast ÜKS münt puudu?
aga võib-olla sellise komplekti koostajad on selliste komplektide ostjate ootustest teadlikud...
ja arvestatakse ka Super Mario-vendade-tasemel sahkerdajatega...
Hiinlaste versioon on siis kohal!
Hetke hind paneb nii nutma kui ka naerma!
Aliexpressis siis hind 10 tk-16 eur
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... d=51265793" onclick="window.open(this.href);return false;
Hetke hind paneb nii nutma kui ka naerma!
Aliexpressis siis hind 10 tk-16 eur
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... d=51265793" onclick="window.open(this.href);return false;
aliexpressis petavad järelikult pildiga, kuna nii 1992 100-kroonine 3-pääsukest kui 1933 1-kroonine laulupidu koopiate müügipildid on (pool)mattidest originaalidest, aga ostja saab PROOFid mündid, vähemalt niipalju on koopiatest boonust
nagu ikka, saab, kes küsib... iseasi muidugi, kas ka seda, mida küsis
Ühekroonine münt (hõbedavärviline) 1995

alghinnaks 19.99, osta kohe 21.99
Ühekroonine münt (hõbedavärviline) 1995

alghinnaks 19.99, osta kohe 21.99

http://www.osta.ee/uhekroonine-munt-hob ... 30349.html
Investeerimiskulla koopiad
Ma olen nii sõnatu, et ei oska isegi midagi iroonilist või sarkastilist öelda...
Ma olen nii sõnatu, et ei oska isegi midagi iroonilist või sarkastilist öelda...
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
100-rublase olümpiakulla koopia võtab veel sõnatumaks; kui varem muigasin kaalu ja supleriga vehkijate peale, peab neid hakkama kaasas kandma... nii igaks juhuks...
Kulumisjälgedeta 1 kroon 1933 - 130€

kaup pildilpole väiksematki kulumisjälge
tuvi32 küsis 01.10.2014 09:11
Tere. Kas pilt on mõnest teisest mündist? Siin pildil küll UNC säilivust ei märka
ma38 vastas 01.10.2014 09:25
Kui ei märka,mis teha ?
Ostan Tsaari-Venemaa münte. Pakkuge ka teisi münte. Pakkumised saata: sander@numismaatika.ee
lugesin ostas teksti ja mõtlesin, et lõpus peab olema kirjandusministeerium, mart juur vms head... aga polnudki 
"ERROR!!!" LENINI RUBLA

Ma ei ole ise mingi münditeadlane,kuid kunagi sain onu käest tema nõukaaja mündipurgi kus hunnik rublaseid ja muid vene rahasi.avastasin sealt selle lenini mis auguga.onu ei oskanud selle kohta midagi öelda,visatud kunagi purki ja kogu lugu.osta.ee on andnud suts kogemusi,sest mõningaid münte olen näitanud"targale"ja mõned nüüd isegi ostnud-ei teagi miks,ei ole ju eriline huviline.eks ikka selleks,et tean juba mõnede väärtuslikemate müntide hetkehindu(mitte neid vanade kataloogide hindu,millega kokkuostja müüa tahtjale manipuleerib.selge on see,et ka müüa on raske,kuid raudne fakt on see,et kui seemet ei ole,siis saaki ei saa ja meidki poleks kui seemet poleks nö.puistatud.üks inimene siiski ütles,et münt on kindlalt õige"ERROR",sisemine õhkmull mis kuidagi pressiga on teoks saanud ja nö"karm kontroll"on selle 2-e silma vahele juhuse tõttu jätnud.ütles,et väga ainulaadne münt(umbes nagu mingi sile lenini müntki pidavat olema)pidavat maksma,kui õige ostja leiab ca.2000-4000 euri.ei tea!võibolla!kritiseerima ja kommenteerima ärge hakake.panen oksjonile ja ei ole tähtis kas keegi osta soovib või ei.ma näljast tapeeti ei näri ja seega võib münt ka lihtsalt mälestuseks endale jääda.on mis on,aga üks huvitav eksemplar igaljuhul.tänan!
(algne tekst muutmata kujul)
===
purgi osas tuli üks teine purk meelde...

"ERROR!!!" LENINI RUBLA

Ma ei ole ise mingi münditeadlane,kuid kunagi sain onu käest tema nõukaaja mündipurgi kus hunnik rublaseid ja muid vene rahasi.avastasin sealt selle lenini mis auguga.onu ei oskanud selle kohta midagi öelda,visatud kunagi purki ja kogu lugu.osta.ee on andnud suts kogemusi,sest mõningaid münte olen näitanud"targale"ja mõned nüüd isegi ostnud-ei teagi miks,ei ole ju eriline huviline.eks ikka selleks,et tean juba mõnede väärtuslikemate müntide hetkehindu(mitte neid vanade kataloogide hindu,millega kokkuostja müüa tahtjale manipuleerib.selge on see,et ka müüa on raske,kuid raudne fakt on see,et kui seemet ei ole,siis saaki ei saa ja meidki poleks kui seemet poleks nö.puistatud.üks inimene siiski ütles,et münt on kindlalt õige"ERROR",sisemine õhkmull mis kuidagi pressiga on teoks saanud ja nö"karm kontroll"on selle 2-e silma vahele juhuse tõttu jätnud.ütles,et väga ainulaadne münt(umbes nagu mingi sile lenini müntki pidavat olema)pidavat maksma,kui õige ostja leiab ca.2000-4000 euri.ei tea!võibolla!kritiseerima ja kommenteerima ärge hakake.panen oksjonile ja ei ole tähtis kas keegi osta soovib või ei.ma näljast tapeeti ei näri ja seega võib münt ka lihtsalt mälestuseks endale jääda.on mis on,aga üks huvitav eksemplar igaljuhul.tänan!
(algne tekst muutmata kujul)
===
purgi osas tuli üks teine purk meelde...