"Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
Re: "Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
Eesti 3 marka 1925 "kõigest 125-eurose alghinnaga;
Vene 15 kopikat 1899 AG "kõigest 200-eurose alghinnaga ja
Vene 20 kopikat 1914 ning 10 kopikat 1915 "ainult" 60 eurot tükk.
Tuleb välja et haruldane kraam, teised müüvad puhta muidu hinnaga...
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
ja need oksjonid pole lastele, sisse logimata on näha karm piirang:muhfff kirjutas:Eesti 3 marka 1925 "kõigest 125-eurose alghinnaga;
"Sellel oksjonil pakkumise tegemiseks pead olema vähemalt 18 aastat vana."
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Ei osanud kuhugi paremasse kohta seda postitada.
Juhin tähelepanu oksjoni pealkirjale: vaimselt tugevatele:)
Mulle tundub seda oksjoni kirjeldust lugedes, et miskit on kellegil ikka väga korrast ära! Üks on kindel, kas minul või müüjal. Võib olla ma eksin. Mis teised arvavad sellest?
http://www.osta.ee/5-untsi-defitsiitset ... 30313.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Juhin tähelepanu oksjoni pealkirjale: vaimselt tugevatele:)
Mulle tundub seda oksjoni kirjeldust lugedes, et miskit on kellegil ikka väga korrast ära! Üks on kindel, kas minul või müüjal. Võib olla ma eksin. Mis teised arvavad sellest?
http://www.osta.ee/5-untsi-defitsiitset ... 30313.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Seal peab tõesti vaimselt tugev olema...
Vaatasin ka ebaysse - umbes 25 eurose hinnaga on võimalik neid iga kell osta (pole just kuigi "defitsiitne") ja kui oksjonitelt närvikõdi otsida, siis võib-olla saaks ka odavamalt.
Aga üüratusse hinnatõudu küll ei usu - investeerimishõbe jääb ikka investeerimishõbedaks.
Vaatasin ka ebaysse - umbes 25 eurose hinnaga on võimalik neid iga kell osta (pole just kuigi "defitsiitne") ja kui oksjonitelt närvikõdi otsida, siis võib-olla saaks ka odavamalt.
Aga üüratusse hinnatõudu küll ei usu - investeerimishõbe jääb ikka investeerimishõbedaks.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
vaimselt tugevate osas meenus u 10a tagune nali, et kui inimene ostab porsche cayenne, siis ta ei pea enam mitte kunagi psühhiaatri juurde minema, kuna diagnoos on juba auto dokumentides...
vaimselt tugevate (nalja sisu) vastus on müüjas: Müüja: ntdetect , kui te muidugi mõistate, millest ma räägin...
kes ei tea või pole kindel, näeb siin otsingut tehes seda nime just "pärlinurgas"
samas ta ei pruugi eksida hõbeda hinna tõusus, kuna hõbeda hind on 2011 tipust langenud peaaegu 2,5 korda (34 vs 14e/oz praegu) ja hõbeda hinnale pakutakse mõõdukat tõusu, erinevalt kullast, mis pole veel ilmselt "põhja" saavutanud
vaimselt tugevate (nalja sisu) vastus on müüjas: Müüja: ntdetect , kui te muidugi mõistate, millest ma räägin...
kes ei tea või pole kindel, näeb siin otsingut tehes seda nime just "pärlinurgas"
samas ta ei pruugi eksida hõbeda hinna tõusus, kuna hõbeda hind on 2011 tipust langenud peaaegu 2,5 korda (34 vs 14e/oz praegu) ja hõbeda hinnale pakutakse mõõdukat tõusu, erinevalt kullast, mis pole veel ilmselt "põhja" saavutanud
uus normaalsus: "originaal või koopia" ja müüjaks Vilkin, müüginimekirjas ülejäänud "originaal või koopia" kõrval ka pärl - toompea võltsing
Osta's on müügikonkurents nii tihedaks läinud, et peab kuidagi ju erinemamart kirjutas:uus normaalsus: "originaal või koopia" ja müüjaks Vilkin, müüginimekirjas ülejäänud "originaal või koopia" kõrval ka pärl - toompea võltsing

Aga kui ma ei eksi, siis see konkreetne 1-kroonine on koopia.
Aga kui pärlitest rääkida, siis praagi servaga 25-sendine on ka päris huvitav. Iseasi kas see on väärt oluliselt rohkem, kui "tavaline" 25-sendine
DUMBANDDUMBER, oksjonil kilone hõbemünt
* kurikuulus ntdetect ei tea päris täpselt, mida müüb, kuhjates igatsugu infot
* tõsise ostjana esineja tahaks mündi peale võitu analüüsiks pooleks saagida
** piirhind (ilmselt osta kohe hind) jäi loomulikult saavutamata, müügipakkumine sõltub müüja rahavajadusest, tulemus on vaid 10e alla tavidi hetke müügi, mis on vähemalt minu jaoks väga hea oksjonitulemus
* kurikuulus ntdetect ei tea päris täpselt, mida müüb, kuhjates igatsugu infot
* tõsise ostjana esineja tahaks mündi peale võitu analüüsiks pooleks saagida
** piirhind (ilmselt osta kohe hind) jäi loomulikult saavutamata, müügipakkumine sõltub müüja rahavajadusest, tulemus on vaid 10e alla tavidi hetke müügi, mis on vähemalt minu jaoks väga hea oksjonitulemus
Miks on vaja ilmtingimata mündid kapslitest välja võtta? Viimastel aastatel on seda isegi müntidega kaasaolevatel sertifikaatidel mainitud. Ime, et päris hambajälgi näha pole...
http://www.osta.ee/12-eur-2012-hobe-49869319.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.osta.ee/12-eur-2012-hobe-49869319.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ähmase pildiga 2 krooni 1930
Alghind 70 eurot
Alghind 70 eurot
Ega midagi, teeme omad järeldused...nomis küsis 29.06.2014 14:06
Tere Kas see on kullast või...? Võisiis millest selline hind...???
krissukai vastas 29.06.2014 17:00
Tutvuge antud saidi sarnaste pakkumistega palun ja tehke omad järeldused...