"Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
Re: "Pärlid" ehk siis kas nutta või naerda?
nagu langusest oli veel vähe, kulunud ja abrasiiviga hõõrutud tiivad all rublasid XF-UNCina pakkunud piraat79 osutus ülepea mudaliiga meheks, sai koos BMW25-ga ülespakkumise miinuse ja tiivad all rublade oksjonid suleti
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
ostas paistab uute mündikogujate laine, mudaliiga piraadi kõrval üllatab teine müüja, kes on aru saanud, et "raha on ekspertiisis" ja kui pole korralikke münte, tuleb teha korralikke sõnu, näiteks läikimahõõrutud Aleksandr III kroonimisrubla:

"Münt on elektrokeemiliselt poleeritud (ei kahjusta poleerimisel mündi pinda)!"
- selline protsess pakub mulle tõesti huvi - elektrokeemiline poleerimine!
"NB! Mündi materjal ja ehtsus on kontrollitud, ning annan selle mündi ehtsusele 100% garantii!"
mpikk küsis 23.01.2014 22:33
"kes kontrollis mündi materjali-ehtsust ja kuidas?"
BocoLoco vastas 23.01.2014 23:11
"Materiali ehtsust kontrollis kullasepp happega ja samuti käisin selle mündiga kahes antiigiäris."
kuna vastus koosneb udust, küsisin:
mpikk küsis 24.01.2014 21:55
"tahad väita, et mündi pinda on rikutud, et teha korralik materjali test? *** 2 antiigiäri - mis antiigiärid või õigemini kes nimeliselt "garanteerivad ehtsust"?"
kahjuks pole saanud vastust
tuleb tõde tunnistada - arvan, et münt on originaal, aga ei soovita rikutud mündi eest liiga palju raha anda
seejuures müüja BocoLoco on koopiamüügi ohver - profiili negatiivne "Tagasiside ostjale" on Joann Antonovitshi rubla koopia välja ostmata jätmise eest
kirjutasin tolle oksjoni alla:
mpikk küsis 22.11.2013 21:07
"sa oled aus mees, mine juba "lõpuni" - see münt on koopia"
mis jäi vastuseta

"Münt on elektrokeemiliselt poleeritud (ei kahjusta poleerimisel mündi pinda)!"
- selline protsess pakub mulle tõesti huvi - elektrokeemiline poleerimine!
"NB! Mündi materjal ja ehtsus on kontrollitud, ning annan selle mündi ehtsusele 100% garantii!"
mpikk küsis 23.01.2014 22:33
"kes kontrollis mündi materjali-ehtsust ja kuidas?"
BocoLoco vastas 23.01.2014 23:11
"Materiali ehtsust kontrollis kullasepp happega ja samuti käisin selle mündiga kahes antiigiäris."
kuna vastus koosneb udust, küsisin:
mpikk küsis 24.01.2014 21:55
"tahad väita, et mündi pinda on rikutud, et teha korralik materjali test? *** 2 antiigiäri - mis antiigiärid või õigemini kes nimeliselt "garanteerivad ehtsust"?"
kahjuks pole saanud vastust
tuleb tõde tunnistada - arvan, et münt on originaal, aga ei soovita rikutud mündi eest liiga palju raha anda
seejuures müüja BocoLoco on koopiamüügi ohver - profiili negatiivne "Tagasiside ostjale" on Joann Antonovitshi rubla koopia välja ostmata jätmise eest
kirjutasin tolle oksjoni alla:
mpikk küsis 22.11.2013 21:07
"sa oled aus mees, mine juba "lõpuni" - see münt on koopia"
mis jäi vastuseta
kindlasti huvitab teid, mida arvas elektrokeemilisest poleerimisest vanameister ntdetect:
ntdetect küsis 28.01.2014 17:23
hõbe on kõige säravam materjal ja ta peabki särama kui puhas ja ilma oksiidita, münt läigib nagu hõbe seega ta ongi hõbe sest ta läigib nagu hõbe...
kuidas see oligi - pani pirukasse muna ja maitse oli nagu oleks pirukasse pandud muna
hõbe on kõige säravam materjal ja ta peabki särama kui puhas ja ilma oksiidita, münt läigib nagu hõbe seega ta ongi hõbe sest ta läigib nagu hõbe...
kuidas see oligi - pani pirukasse muna ja maitse oli nagu oleks pirukasse pandud muna
Hetkel on antud mündi kohta tulnud veelgi"nanomikropolaarelektro"teaduslike vastuseid!mart kirjutas:kindlasti huvitab teid, mida arvas elektrokeemilisest poleerimisest vanameister ntdetect:
järjekordne vanameister ntdetecti müügikoolitus, kes suutis leida uue müügisõna - SUUR: haruldane suur tsaar nikolai 10 kuld rubla 1900 aasta FZ ning vastavalt peab ka mündist tegema suure pildi: kuna münt on nii suur, ei tohi esipildile ära mahtuda!!!:

mul tekkis miskipärast kihk osta nikolai II väike 10-rublane... kuigi nad kõik kipuvad läbimõõdult rangelt 22mm olema

mul tekkis miskipärast kihk osta nikolai II väike 10-rublane... kuigi nad kõik kipuvad läbimõõdult rangelt 22mm olema
http://www.osta.ee/2-tk-ew-mundid-1922- ... 18342.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Erakogust "ideaalses korras"mündid!
Erakoguja on olnud vist võitootja,sest seda on olnud ikka lademetes ja seda on ka jätkunud tema erakogutud müntidele!
Erakoguja on olnud vist võitootja,sest seda on olnud ikka lademetes ja seda on ka jätkunud tema erakogutud müntidele!
võib-olla luges siinse foorumi soovitusi?halal kirjutas: http://www.osta.ee/2-tk-ew-mundid-1922- ... 18342.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja nüüd saab kasutada "UNIKAALSET VÕIMALUST" ja osta kohe mitu "IDEALSES KORRAS!"=nühitud I Wabariigi münti korraga, vaid 3 kallimat ja mõned veel komplektist puudu
http://www.osta.ee/tsaari-venemaa-rubla ... 61255.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Selliste müntide puhul oleks parem teada kas koopia või ei.
Selliste müntide puhul oleks parem teada kas koopia või ei.
osta komplekt 1980 moskva olümpia hõbemünte ja saad kauba peale:
kommentaar kinnisvaraspetsilt alanud oksjonile: "mündid on pakendatud sellesse maasse. Eriti hea pakkumine pakendisõpradele : D"
müüja kommentaar maja osas:
mpikk küsis 10.03.2014 17:06
maja nr 35 on hinna sees?
sergshu vastas 10.03.2014 18:02
ei seal on mündid

kommentaar kinnisvaraspetsilt alanud oksjonile: "mündid on pakendatud sellesse maasse. Eriti hea pakkumine pakendisõpradele : D"
müüja kommentaar maja osas:
mpikk küsis 10.03.2014 17:06
maja nr 35 on hinna sees?
sergshu vastas 10.03.2014 18:02
ei seal on mündid
kopeerisin selle korraks osta.ee koopiate teemasse, aga kuna hind jõudis 193 euroni, on kindlalt "pärl":
varsti on kevad, maarahvale kohaselt õpetatakse linnainimesi ikka kevadel sitta viskama:
1 rubla 1789 Ekaterina II-"Tere! Vabadust, ma ei tea, sest mu vanaisa suri , ta kogub oli palju vanad mundid. Lihtne ma ei taha kaes mundid , muua munt ."

minu isiklik soovitus algajatele oleks enne IGA pakkumise tegemist esimene asjana vaadata müüja reitingut, jah seda numbrit müüja nime taga, antud juhul hetke seisuga:
"Müüja: redk 71.4%", kui see on alla 99,9%, siis tuleks oksjon kindlasti enne pakkumise vajutamist otsast lõpuni läbi vaadata, läbi mõelda ja kahtluste korral kasvõi siin täiendavalt üle küsida.
ja see on loomulikult vaid ESIMENE asi, mida vaadata...
kuigi loomulikult kahvatub tänane pärltehing onu puutja tänase avalduse kõrval: Putin: Ukraina Nõukogude Liidust väljaastumine ei olnud päris seaduslik
varsti on kevad, maarahvale kohaselt õpetatakse linnainimesi ikka kevadel sitta viskama:
1 rubla 1789 Ekaterina II-"Tere! Vabadust, ma ei tea, sest mu vanaisa suri , ta kogub oli palju vanad mundid. Lihtne ma ei taha kaes mundid , muua munt ."

minu isiklik soovitus algajatele oleks enne IGA pakkumise tegemist esimene asjana vaadata müüja reitingut, jah seda numbrit müüja nime taga, antud juhul hetke seisuga:
"Müüja: redk 71.4%", kui see on alla 99,9%, siis tuleks oksjon kindlasti enne pakkumise vajutamist otsast lõpuni läbi vaadata, läbi mõelda ja kahtluste korral kasvõi siin täiendavalt üle küsida.
ja see on loomulikult vaid ESIMENE asi, mida vaadata...
kuigi loomulikult kahvatub tänane pärltehing onu puutja tänase avalduse kõrval: Putin: Ukraina Nõukogude Liidust väljaastumine ei olnud päris seaduslik