Aitäh! Eriti huvitav on minu jaoks fakt, et ostsid suisa neli münti ja info nende numbrite kohta. Müntide hind on kohe kallis, kui mängu tulevad väärismetallid ja kalliskivid. Ma ise pole ammu kallimalt ostnud, kui 2€ 2€ eest. Ehk neid Sipsiku laadseid münte. Ülejäänud kraam mul pärineb kooliajast ning reisimisel kaasa toodud müntidest.
Muidu ma saan küll neid reklaame ja ikka juhtub, et mõni münt on äge. Näiteks tänagi tuli reklaam Itaalia rahapajas lasti välja Ferrari teemaline seeria. Need kõik on lahedad, aga ka maru kallid. Kõiki maailma aardeid ei jõua nagunii osta. See Metsavendlus aga omab minu jaoks suuremat tähtsust, seepärast ma selle ka soetasin.
Uus kasutaja inspire
Re: Uus kasutaja inspire
Panen enda pildi ka siia lõpetuseks ja avatari pildiks võtsin Metsavenna Talu viinapitsilt väikese fragmendi. Tundus sobiv motiiv ja ma olen seal metsavendade punkris ka käinud, kui seal RMK trassil matkasime.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Ma panen ühe lingi lõpetuseks, et see komlekt hakkas mulle silma. Aga ma ei plaani seda omale soetada. Võib-olla uurin ainult, et mis selle komplekti hind on.
https://news.dupontregistry.com/blogs/f ... tive-coins
Reklaam tuli hiljuti Eesti Mündiärilt, et „Ferrari vaim“.
https://news.dupontregistry.com/blogs/f ... tive-coins
Reklaam tuli hiljuti Eesti Mündiärilt, et „Ferrari vaim“.
Ebays on olnud müügitehinguid (väga pealiskaudsel vaatamisel) alates 450 eurot hõbemüntide komplekt.
Seega 150 tükist. Võrreldest Metsavenna mündiga nii ülikallis polegi.
Seega 150 tükist. Võrreldest Metsavenna mündiga nii ülikallis polegi.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Helistan homme Eesti Mündiärisse ja küsin huvi pärast, palju nad küsivad. Komplektis on neid münte kolm tk. ja suhteliselt suure karbiga. Mind huvitaks tegelikult ainult üks. Arvan, et ma seda omale ostma ei hakka. See ka muidugi sümboolne asi, et tegu on Itaalia rahapaja teosega. Oleks münt Jaapani oma ja mündil Mazda 3 (minu auto), siis ma ilmselt sooviksin selle saada 
Tere, sain teada, et „Ferrari vaim“ komplekt maksaks Eesti Mündiäris 1249 EUR. See on suur raha! 1249 € muudab selle „Ferrari vaimu“ juba päris teiseks loomaks. Kui võtta arvesse, et tegemist on kolme 1-untsise hõbemündiga, siis maksaksin siin suuresti väikese tiraaži, Ferrari nime, kujunduse ja väga korraliku esitluskarbi eest — mitte hõbeda enda väärtuse eest. Kolme mündi peale on see 416 € mündi kohta. Väga ilus asi jällegi ja kiired autod meeldivad mulle väga. Loodetavasti keegi raatsib selle komplekti omale osta! Ma hea meelega vaataks seda lähemalt 
Tulles tagasi "Metsavendluse" mündi juurde. Tellisin selle 30.09.2026, kätte sain täna. SN on 2427.
Tänud Tony-!
Leidsin Metsavennad teema siit foorumist ka üles: viewtopic.php?t=2875
Ja sellele mündile on Eesti Pank teinud ilusa YouTube video: https://youtu.be/1G6P1GLzOkk?si=AfR3co3AS_AWQtYz
Me võime siis väikse tabeli suisa koostada Metsavendlus mündi omamise kohta siin foorumis (niisama huvi pärast):
inspire 1353
Andvari 1256;1262;1275 ja 1305
Tony- 2427
Kui neid münte järjest antakse ja selle Mündi tiraaž on 2500, siis lõpp on lähedal. Aga me vist saime aru, et neid ikka järjest ei anta!? Kui keegi veel ostab ja raatsib oma mündi SN siia panna, oleks päris tore. Mulle meeldib selle karp ka väga! Mõnus väikeste magnetitega ja saab ikka seda aeg-ajalt kergesti avada ja vaadata. Tegelikult sellist ilusat karpi vist polnudki väga lihtne teha!
Tulles tagasi autodega müntide juurde, uurisin AI käest ja sain vastuseks:
Zhiguli
RAF-2203 Latvija
Volga (GAZ-24)
Volkswagen Beetle
Zaporozhets ZAZ 965
Wartburg 353
Fiat 126
Opel Rekord
Mercedes E115
Skoda 120
Moskvich 408
Trabant
Vermitud: Bulgaaria Rahapaja
Tiraaž: 1000 tk Eestis
Leidsin Metsavennad teema siit foorumist ka üles: viewtopic.php?t=2875
Ja sellele mündile on Eesti Pank teinud ilusa YouTube video: https://youtu.be/1G6P1GLzOkk?si=AfR3co3AS_AWQtYz
Me võime siis väikse tabeli suisa koostada Metsavendlus mündi omamise kohta siin foorumis (niisama huvi pärast):
inspire 1353
Andvari 1256;1262;1275 ja 1305
Tony- 2427
Kui neid münte järjest antakse ja selle Mündi tiraaž on 2500, siis lõpp on lähedal. Aga me vist saime aru, et neid ikka järjest ei anta!? Kui keegi veel ostab ja raatsib oma mündi SN siia panna, oleks päris tore. Mulle meeldib selle karp ka väga! Mõnus väikeste magnetitega ja saab ikka seda aeg-ajalt kergesti avada ja vaadata. Tegelikult sellist ilusat karpi vist polnudki väga lihtne teha!
Tulles tagasi autodega müntide juurde, uurisin AI käest ja sain vastuseks:
Kuid välja on antud "Retro Auto" kollektsioon medalid (12.tk.):Uurisin Jaapani allikaid ja praegu ma ei leia tõendit, et Mazda3-st oleks välja antud ametlik Jaapani münt. Kontrollisin nii Jaapani rahandusministeeriumi meenemüntide nimekirju kui ka Japan Minti väljaandeid; Mazda3 seal ei esine. Jaapani ametlikus meenemüntide süsteemis on näiteks olümpiamängud, EXPO, raudtee juubelid jne, kuid mitte Mazda3
Zhiguli
RAF-2203 Latvija
Volga (GAZ-24)
Volkswagen Beetle
Zaporozhets ZAZ 965
Wartburg 353
Fiat 126
Opel Rekord
Mercedes E115
Skoda 120
Moskvich 408
Trabant