Tere
Olen keskendunud Eesti Panga hõbedast meenemüntide kollektsioneerimisele. Paraku mõned järelturult hangitud müntide karbid on üpris nutuses seisus nagu nt 2010 Vancover'i OM ja 2004 Eesti lipp. Ideaalis oleks loomulikult parim variant saada mujalt teine originaal karp. Teine variant mis pähe tuli on osta uus karp aga küsimus ongi selles, et kus kohast soetada. Tahaks, et uus karp oleks ikkagi võimalikult originaali lähedane.
Eesti lipu karbi mõõdud - 67x67x21.
Vancover OM karbi mõõdud - 78x78x25.
Karbid Eesti Panga hõbemüntidele
Re: Karbid Eesti Panga hõbemüntidele
Ostas vahel pakutakse tühje karpe, sest osad panevad on mündid NGC kapslitesse ja panga karp, sert ja kapsel osutub üleliigseks "prügiks".
Kui mul mingi hetk peaks vaba aega leiduma, siis ma võin vaadata, et mis karbid kõige sarnasemad on.
Kui mul mingi hetk peaks vaba aega leiduma, siis ma võin vaadata, et mis karbid kõige sarnasemad on.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Mul on terve kohvritäis karpe, aga ei mäleta kuhu need suskasin. Eks nad osaliselt old ka kehvakesed. See pehme sinine materjal on BS 
Inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollina....
Täiesti nõus, et see pehme sinine materjal pole parim valik. Eriti kui mõelda pikema säilitamise peale.
Ma Osta keskkonnal hoian jooksvalt silma peal. Minule huvipakkuvaid tühje karpe, vähemalt hetkel, pole pakkumises. Praegu müügis on laulupeo mündile mõeldud kaks karpi koos sertidega.
Ma Osta keskkonnal hoian jooksvalt silma peal. Minule huvipakkuvaid tühje karpe, vähemalt hetkel, pole pakkumises. Praegu müügis on laulupeo mündile mõeldud kaks karpi koos sertidega.