Re-karbistamine

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
margusmaki
Topeltkroon

Re-karbistamine

Postitus Postitas margusmaki »

Kerge postitus kodanike ümberkarbistamisest.
Nagu nad ise mainivad et “you win some you loose some”

https://www.reddit.com/r/coins/s/YOiYhxFqBh
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Re: Re-karbistamine

Postitus Postitas Andvari »

Tere. See on hea teema. Huvitav, et varem ei ole keegi sellest juttu teinud.
Kui aega saan kirjutan enda kogemustest. Kui palju olen välja lõhkunud ja mida uuesti karbile peale saanud. Teised võiks ka enda sellelaadseid kogemusi siin jagada!
viitas
Viiekroonine

Postitus Postitas viitas »

tere

Kunagi oli 1 kopkane AU Details Bent. Andsin haamriga ja saatsin uuesti, sai MS63 äkki.

raivo
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Tere.
Nagu kirjutasin, siis mina olen aegade jooksul päris palju karpe lahti lõhkunud.
PCGS karpe on olnud vähe. 5m22 MS63 sai NGC-s MS64.
Trastilisemad näited: Ühte 3m25 MS63 vaatasin, et mu MS64 on viletsam. Lõin välja tuli MS63. Siis mingi aasta läks mööda ja ma olin unustanud, et olen seda juba 2 korda saatnud. Lõin välja ja ikka tuli MS63. Siis vihastasin ja kinkisin sõbrale:)
Üldiselt olen ikka saanud hinde paremaks. Mõnel harval juhul on hinne allapoole hinnatud. Ja on ka neid mis samaks on jäänud.Kui tavapäraselt on hinne tõsnud 1 punkti võrra, siis on ka näiteid kus see on kerkinud kuni 3 punkti.
Toompea MS65 lõin välja ja sain MS66; 5m22 MS63 sai MS65+; 3m26 MS63 sai MS66; 1m24 MS65 sai MS64; Toompea MS64 sai MS63; 20 senti MS65 sai MS64 ja siis sai MS66.
Hindamine on nii subjektiivne, paras Bingo loto!Aga see tekitabki hasarti :)
Vasta