Ostan

Midagi üle? Midagi puudu? Münditeemalised kuulutused. Kuulutused aeguvad automaatselt seitsme päevaga (v.a kleebised)
Vasta
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Ostan

Postitus Postitas muhfff »

... ja võin ka midagi vahetuseks pakkuda (münte).

Uuendan taaskord kuulutust.

Jätkuvalt pakuvad huvi Eesti mündid, sealhulgas ka vigarahad, proovirahad jne, ning müntkodurahad
Kuna mul on n-ö komplekt koos, siis keskpärases säilivuses tavalised mündid väga huvi ei paku.

Paberrahade seas on rohkem puudu.

Puudu on muidugi ka 5000-margane, aga isegi kui kellelegi on sellist pakkuda, siis ma pole kindel, kas mul on raha, et seda osta. Äkki on kellelgi mõni proov üle? Neid peaks rohkem olemas olema ja ei pea oma neeru maha müüma, et sellist osta.

Täiesti puudu on ka Arvekoja 100-margane maksutäht (teisest emissioonist, see A seeriaga). Esimese ja kolmanda emissiooni Arvekoja rahadest ma isegi ei unista mitte : )

Ja mul pole ka ühtegi kassavekslit. Mõistliku hinnaga oleksin oleksin mõnest tüübiesindajast huvitatud.

"Laiendatud tüübikogust" on puudu järgmised asjad.
Kassatähtedest soovin saada
- 100 marka 1923, ületrükiga 1 kroon, 8 seerianumbrit
- 500 marka (see lillakas-roosa) - seeria A
- 1000 marka (mõõgameestega) - ilma seeriata
- 1000 marka (mõõgameestega) - seeria B
Pangatähtedest soovin saada
- 100 marka 1922 seeria D
- 100 marka 1922 seeria E
- 1000 marka 1922 seeria A (sest unistada ju võib)
- 1000 marka 1922 seeria must B (selle puhul vist samad sõnad - sest unistada ju võib)

5% võlakirjadest on mul üht-teist olemas, aga päris palju on ka puudu. Kõik pakkumised kuulan huviga ära.

Modern kroonide asendusrahadest (ZZ seeria) on puudu päris palju... (ühe erandiga kõik need raskesti leitavad)
- 10 krooni 1992, 1994
- 25 krooni 1992
- 100 krooni 1991
- 500 krooni 1991, 1996, 2000
2000. a 500-kroonine võiks UNC olla, teiste suhtes pole ma valiv

D-seeria 20 eurot 2002

Rahad ei pea olema panga-uued, aga võiks olla välimuselt kenad. Ja muidugi mida haruldasem asi, seda madalamale ma olen nõus oma latti laskma.

Suurest igavusest olen hakanud võtma ka proove. Üht-tesit on mul juba olemas, aga puudu olevaid asju on tunduvalt rohkem.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Vasta