Müntide hindamine NGC-s
-
- 10 senti
Re: Müntide hindamine NGC-s
Mulle meeldib see 1 kopkane rohkem.
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!
No see aastakäik on Unc detailsina ka haruldane. Varasemad aastakäigud on tavaliselt suht lutsuks kulunud.Andvari kirjutas: 09 Juul 2025, 23:27Minu meelest sellel mündil ei ole mingit erilist säilivust. Vähemalt piltidelt ei saa mina aru, et oleks. Jah detailid on ilusad, aga näiteks vapi pool olevat suurt musta laiku ei õnnestu ilmselt maha saada. Sellest tulenevalt pakun, et karbile tuleb kiri unc det. stained.
Aga Raivo on vähemalt minu arvates kindlasti Eesti, ja tõenäoliselt isegi terve Euroopa parim tsaari-vase konserveerija : )
Ma arvan, et tuleb hea tulemus!
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Minu kogemus ütleb, et Tsaari vaske on väga keeruline puhastada. Ma ei ole nedega väga katsetanud, kuid kui hapet näitad (isegi nõrka ), siis on roosa nagu põrsas ja altered color.muhfff kirjutas: 10 Juul 2025, 19:52
Aga Raivo on vähemalt minu arvates kindlasti Eesti, ja tõenäoliselt isegi terve Euroopa parim tsaari-vase konserveerija : )
Ma arvan, et tuleb hea tulemus!
Ma ei kahtlegi, et Raivol on suured kogemused Tsaari vaskedega. Aga kõike ei ole võimalik ilusaks teha.
Kaupo ikka liialdab ka. Aga selge see et münte peab puhastama, ei saa selliselt karpi panna. Kas siis ise või NCS teenusena. Vaske ma proovin ise. Kuna enam reeglina käest kätte ei liigu, siis peadki otsustama pildi järgi, minu jaoks see 2 kopkane ideaalne toorik. Eks ma annan teada kui hinde kunagi saab. Sinna läheb veel palju aega. Hannesel õigus, nüansse on hästi palju. Piltidega veel manipuleeritakse ka jne. Siin veel üks toorik, mis sellest arvate.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Väga keeruline nende piltide põhjal midagi öelda. Vapi pool tundub ka mingi must laik/ala olema.
Sai ms63bn
-
- 10 senti
Mõned kandidaadid järgmisele hindamisele. Ei midagi erilist, ilmselt mõned neist nopin välja.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!