Mina seda ei saadaks. Isegi kui seda kriipsu ära ei loeta on minu meelest aluspind suht kribu-krabu. Kõrget hinnet mina ei näe. Peale selle on see väga liikuv münt, kui just EB ei ole.Rahvegrenader kirjutas: 26 Juun 2025, 20:45 Mis foorumlased arvavad, kas läheb läbi?
Näol on selline kole kriim mis on väga pinnapealne, mingi nurga alt pole isegi näha.
Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
-
- 10 senti
No minu arust on ta ikka ilus, pildil ikka palju hullem kui käes. Muidugi kui ta läbi läheks siis kriim kindlasti võtab hinnet alla. Kui võrdlesin oma AU58 siis vahe oli öö ja päev. Muidugi väga kõrget hinnet ka ei otsi, MS62-63 oleks hea aga kas ta seda isegi saaks…
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!
Ma ei julgeks pildi põhjal midagi öelda, näiteks seda enda oma pildilt vaadates ei julgeks pakkuda, et tegu on MS63 mündiga.
download/file.php?id=3906

download/file.php?id=3906
-
- 10 senti
Pildilt hindamine on üks tänamatu töö
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!
tere
üks saatmise kandidaat.
raivo
üks saatmise kandidaat.
raivo
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Sellises säilivuses väga-väga haruldane...
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Minu meelest sellel mündil ei ole mingit erilist säilivust. Vähemalt piltidelt ei saa mina aru, et oleks. Jah detailid on ilusad, aga näiteks vapi pool olevat suurt musta laiku ei õnnestu ilmselt maha saada. Sellest tulenevalt pakun, et karbile tuleb kiri unc det. stained.
Eks ilu on vaataja silmades.
Aga see. Kas sellel on potentsiaali.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Sellel tundub templiläiget rohkem olema kui 2 kopkasel. Aga samuti on plekke/rohelist mis ei pruugi maha tulla ja kui tuleb siis aluspind ei ole selle koha peal enam sama mis ülejäänud mündil. Sellises olekus ma ei saadaks, aga kui sa ta paremaks saad mudides, siis võibolla isegi MS63-64 pakuks.viitas kirjutas: 10 Juul 2025, 13:42 Eks ilu on vaataja silmades.