Täna siis toimu Seidlas laat, kes kohal oli ja kas midagi sai?
Ise pidin leppima ainult militaari ja paari pudeliga, sest minu jaoks ühtegi münti seal küll polnud. Muidugi jäin hiljaks ka aga see on kombeks.
Seidla laat 5. Juuli
-
- 10 senti
Seidla laat 5. Juuli
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!
Re: Seidla laat 5. Juuli
Olin kohal ja üllatavalt paljusid tuttavaid nägusid nägin see aasta.
Õigemini, millegipärast kipub alati pigem nii olema, et teised näevad mind, sest ma olen mingis "omas mullis".
See aasta jõudsin tavapärasest kaks tundi varem, sest isa taipas ilmaennustust vaadata. Peaaegu kaks ringi jõudsime teha, enne kui sadama hakkas, aga saak oli kesine. Ühe defektsele litrile löödud nõuka 10-kopsise leidsin.
Paberraha oleks saanud päris huvitavaid asju, aga kõik olid juba kahjuks või õnneks olemas...
Äkki järgmisel laadal on rohkem õnne.
Õigemini, millegipärast kipub alati pigem nii olema, et teised näevad mind, sest ma olen mingis "omas mullis".
See aasta jõudsin tavapärasest kaks tundi varem, sest isa taipas ilmaennustust vaadata. Peaaegu kaks ringi jõudsime teha, enne kui sadama hakkas, aga saak oli kesine. Ühe defektsele litrile löödud nõuka 10-kopsise leidsin.
Paberraha oleks saanud päris huvitavaid asju, aga kõik olid juba kahjuks või õnneks olemas...
Äkki järgmisel laadal on rohkem õnne.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Ma sain mōned medalid/märgid. Ja kuna Kaupo mind ära ei tundnud, siis pidin rikkaks saama. Eks ma olen koledasti karva ka kasvanud. Aga ma jään seda rikkaks saamist siis ootama
Uks 1854 moneta rubla selline PL lõhnaga hakkas silma, aga ei viitsinud luubiga uurima hakata ja ei ostnud. Hinda küsiti 250.-
-
- 10 senti
Mina ei märganud isegi ühtegi münti, mis kõlbaks hindamisele. Äkki veab Alatskivil või Viljandis
Kogumine - raske haigus, millel ravi puudub!!!
mis see PL lõhn tähendab?Andvari kirjutas: 05 Juul 2025, 19:28 PL lõhnaga hakkas silma, aga ei viitsinud luubiga uurima hakata ja ei ostnud. Hinda küsiti 250.-

Inimene õpib kogu elu, sureb aga ikka lollina....