Tundub kuidagi kahtlane?
Sain äsja kirja, "To the attention of Auctions, Dealers and Collectors!"
saatjaks:
"To the attention of Auctions, Dealers and Collectors!"
From: MARK KATZ <contact@katz-coins.com>
Subject: ROBBERY IN VERONA
Seni olen KATZ oksjonimajast kirju saanud selliselt aadressilt <contact@katzauction.com>
Kirjas lingid google drive'i ja ei tundu usaldusväärne.
Targemad, mida arvate?
Kas õngitsuskiri?
Re: Kas õngitsuskiri?
Ma sain samasuguse kirja.
Võimalik, et isegi n-ö päris kiri, aga igati mõistlik on igasuguseid linke MITTE avada.
Aga huvitav on jah, et see katz-coins URL isegi ei avane brauseris ja et Katzi kodulehel pole silpigi sellest väidetavast vargusest.
Võimalik, et isegi n-ö päris kiri, aga igati mõistlik on igasuguseid linke MITTE avada.
Aga huvitav on jah, et see katz-coins URL isegi ei avane brauseris ja et Katzi kodulehel pole silpigi sellest väidetavast vargusest.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Saatsin järelpärimise <contact@katzauction.com> minu küsimuse peale kas antud kiri on nende poolt saadetud, sain alljärgneva vastuse:
Hello,
Unfortunately yes!
Best regards
Mark Katz
Hello,
Unfortunately yes!
Best regards
Mark Katz
Kas Google Drive linkide avamisega teoreetiliselt võib midagi juhtuda? Või ainult siis kui seal avatud lingil veel midagi avad?
Tere
See Katzi saadetud link pole õngitsuskiri, vaid seal on varastatud esemete fotod.
See Katzi saadetud link pole õngitsuskiri, vaid seal on varastatud esemete fotod.