Alles ju saatsime!? Tähtaegadest võiks edaspidi rohkem kinni pidada. Viimasest korrast oli näha, kuidas see tähtaeg muudkui liikus edasi ja edasi. Küll ei jõudnud mündid kohale ja, siis pandi muudkui uusi jälle teele mida siis omakorda Soomes/Rootsis oodati. Minu ettepanek oleks see, et kelle mündid ei jõua tähtajaks, siis lähevadki järgmine kord ja jäävad siis kas Raini juurde või Rootsi ootele.mvahtra kirjutas:Järgmine NGC-sse saatmise mündid peaksid platinumi käes olema hiljemalt 24.11.2017. Ise plaanin mündid Rainile postitada 14.11.2017,seega kellel soov- saab mulle selleks ajaks ära tuua.
Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Eelmise saatmise tegime septembris,nüüd läheb novembris.Kaks kuud on ju piisav vahe,meil seekord tuleb suurem pakk- 60 mündi ringis..Rain kommenteerib saatmist/tähtaegu ise,ju tal oli piisav põhjus ootamiseks.Samas tänu talle ,et viitsib saatmisega tegeleda...Andvari kirjutas:lles ju saatsime!? Tähtaegadest võiks edaspidi rohkem kinni pidada. Viimasest korrast oli näha, kuidas see tähtaeg muudkui liikus edasi ja edasi. Küll ei jõudnud mündid kohale ja, siis pandi muudkui uusi jälle teele mida siis omakorda Soomes/Rootsis oodati. Minu ettepanek oleks see, et kelle mündid ei jõua tähtajaks, siis lähevadki järgmine kord ja jäävad siis kas Raini juurde või Rootsi ootele.
Väga huvitav - 60 münti. Pane Margus siis mõni näidiseks kah siia mida seekord saadad.
Õnnestus üks hulk pangasäilivuses münte osta(ca.250 tk),seal saab midagi välja valida.Kuna valikut pole teinud ,siis üksikmüntidest pilti veel pole..
Ise plaanin millalgi saata selle mündi:
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
-
- Kroon
Ilus münt ja katsetamist väärt.
TÜ on väga ilus!
Mündid peaks minul olema reedel 24. November. Annan lihtsalt aegsasti teada. Kelle omad seekord kohal pole, jäävad ootama järgmist korda. Sinna veel kaua aega.
Nüüd kui pime ja külm, ehk mündimeestel hooaeg, saadame vähe tihedamalt. Materjali tundub jaguvat.
Ooteaeg ka nii pikk hetkel.
Ma sain oma 1859 ratsaniku rublase ms62pl. Õiglane oleks 63 aga noh... Jätan hetkel nii.
Mündid peaks minul olema reedel 24. November. Annan lihtsalt aegsasti teada. Kelle omad seekord kohal pole, jäävad ootama järgmist korda. Sinna veel kaua aega.
Nüüd kui pime ja külm, ehk mündimeestel hooaeg, saadame vähe tihedamalt. Materjali tundub jaguvat.
Ooteaeg ka nii pikk hetkel.
Ma sain oma 1859 ratsaniku rublase ms62pl. Õiglane oleks 63 aga noh... Jätan hetkel nii.
Veel üks mis läheb hindamisse. Pildistatud on kahjuks küll läbi holderi, aga münt on väga ilusas templiläikes. Loodan, et väga suu vett jooksma ei hakka mõnel 

Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kas see viimane 3 margane 1926 on Eriku ost?