Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
USA foorumites halatakse kah, et hetkel on NGCs "maailma müntide" järjekorrad väga pikad
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Vist 34 tööpäeva hetkel. Meie asjad olid 5 juuli kohal. Hetkel pole isegi quality controlis veel mitte.
21.08 on 34. päev.
Tundub,et nad on praeguse kiirega isegi nädalavahetusel tööl.
Tahavad vist ms65 anda, muidu ju odav münt. Hannesel oli samas pakis 50kop 1904 ja rubla 1909, nende kohta ei öeldud midagi.
Antud münt on 1858 25 kop, Marguse kaudu tulnud. 13,50.- $ lisaks.Tahavad vist ms65 anda, muidu ju odav münt. Hannesel oli samas pakis 50kop 1904 ja rubla 1909, nende kohta ei öeldud midagi.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Hmm,see on hea uudis!
Tal oli ilus münt PL tunnustega...
Tal oli ilus münt PL tunnustega...
Spoiler:
5s65 ja TÜ 66
Ja veel 39s 65
EDIT! Ununes veel 20s 66
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Hommik !
Paistab ,et NGC on hindamistega ajaliselt jännis ja meie setti on hinnanud nädalavahestuseks tööle võetud purjus üliõpilane. Üks aste kõrgemalt kõik mündid hinnatud,eelvaatluse põhjal minul lausa 4 münti on tulemust parandanud..
1 sent 1939 MS65
Toompea MS66
10 senti MS65
Laulupidu MS65+
Paistab ,et NGC on hindamistega ajaliselt jännis ja meie setti on hinnanud nädalavahestuseks tööle võetud purjus üliõpilane. Üks aste kõrgemalt kõik mündid hinnatud,eelvaatluse põhjal minul lausa 4 münti on tulemust parandanud..
1 sent 1939 MS65
Toompea MS66
10 senti MS65
Laulupidu MS65+
Viimati muutis mvahtra, 01 Sept 2017, 13:38, muudetud 2 korda kokku.
Päris head tulemused!
Kui keegi tahab midagi maha müüa, siis olen huvitatud 10s MS66, 20s MS66 ja 1s 39 MS65RB. Aga muidugi ainult juhul, kui need on tõesti punkti võrra paremad, kui mu praegused : )
Kui keegi tahab midagi maha müüa, siis olen huvitatud 10s MS66, 20s MS66 ja 1s 39 MS65RB. Aga muidugi ainult juhul, kui need on tõesti punkti võrra paremad, kui mu praegused : )
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
-
- Kroon
Sügis on käes ja kõrgete hinnetega (65 ja üles) münte tuleb nagu seeni pärast vihma. Ma olen Margusega nõus, et nagu oleks purjus tudeng hindama pandud sel ajal, kui ülejäänud NGC seltskond pidu pani. Mul oli seekord ainult üks vana Eesti münt ehk Ülikool, mille 65-te ma olen taga ajanud. Selle mündiga on selline huvitav lugu, et Ülikooli 64 sain ma üldse oma kõige esimese saatmisega. Eelmise aasta lõpus hakkasin omale 65-te otsima ja ka leidsin ühe mündi. Kuna hakkasin kahtlema kas ikka saab 65, siis müüsin selle Margusele maha, kellel oli all 63. No muidugi sai see münt 65 ja Margusel oli rõõmu kui palju. Pärast seda ostsin suht kallilt kaks uut Ülikooli ja need sain loomulikult 64-jad. Kevadel sain Kurtnas kokku sama mehega, kellelt olin ostnud Margusele müüdud 65 ning tal oli pakkumisel komplektina 2 ülikooli ja üks Toompea. Sellest komplektist saatsin siis ilusama Ülikooli, mis sai siis seekordsel hindamisel 66-e.
Teistest müntidest oli mul veel tsaari 1 kopikas 1915, mis sai MS64RD - varem olin samast kohast ostnud 1 ja 2 kopikalise, mis mõlemad said 65RD.
Lisaks sellele oli veel üksikuna Ostast ostetud 5 eurosenti 2011 - PF69 UC, 1999 a laulupeo kroonine - MS66, ilma karbita ostetud tantsu ja laulupeo 10kr - PF69 UC ja mündirullist saadud Euroopa lipu BU variant - PF67 Cameo.
Teistest müntidest oli mul veel tsaari 1 kopikas 1915, mis sai MS64RD - varem olin samast kohast ostnud 1 ja 2 kopikalise, mis mõlemad said 65RD.
Lisaks sellele oli veel üksikuna Ostast ostetud 5 eurosenti 2011 - PF69 UC, 1999 a laulupeo kroonine - MS66, ilma karbita ostetud tantsu ja laulupeo 10kr - PF69 UC ja mündirullist saadud Euroopa lipu BU variant - PF67 Cameo.
2815467-030 ehk 1925 3M M63 oli seekord mu ainuke münt. Võib rahule jääda. Kogu mõttes küll sain paarilise mitte kõrgema hinde.