Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Vaikus jah, hapukurgihooaeg...
Vähemalt mul pole kahjuks millegagi üllatada, paistab et kõik korralikud mulle huvi pakkuvad mündid on ära ostetud ja järgi on äraussitanud rapped. Ja isegi need hakkavad otsa saama ja asenduvad hiina koopiate ja eurodega.
Aga kopikakogu on ilus!
Vähemalt mul pole kahjuks millegagi üllatada, paistab et kõik korralikud mulle huvi pakkuvad mündid on ära ostetud ja järgi on äraussitanud rapped. Ja isegi need hakkavad otsa saama ja asenduvad hiina koopiate ja eurodega.
Aga kopikakogu on ilus!
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
See on tõenäoliselt seepärast, et kogujad on ninapidi kataloogis ja vaatavad tiraaži. Kuna asi on "tavaline", siis keegi ei taipa neid säilitada isegi siis, kui neid hiljem kusagilt templis välja peaks tulema. Lähevad ikka kasti koos teistega, mis mündid ära rikub. Tulemuseks ongi olukord, kus kogujate käes võib "haruldasi" aastakäike olla samapalju kui "tavalisi" või isegi enam. Kuniks ühel hetkel tabab turg selle ära ja kataloogidesse jõuab vastav info. Kuid sellised protsessid kestavad muidugi kaua, vahel aastakümneid.viitas kirjutas:hommik
Jube vaikus, eks siis kiidame ennast. Lõpuks sai kokku Nikolai II seeria 1 kopkased. Huvitav, et kõige raskem (otsime võttis kaua aega) oli saada küllalt tavalisi aastaid, 1899 oli siiani puudu.
Midagi toredat ka vahelduseks.
Mu 1898 rublal oli NGC lehel märge, et possible counterfeit holder. Võtsin ühendust, et miks see seal ja ega mingit vastust ei antudki. Ainuke variant sellest vabandeda oli münt neile uuesti saata. Tundus jabur aga samas kui kunagi peaks tahtma müüa, siis sellise märkega see ei oleks õnnestunud.
Igatahes läks meie eelmise pakiga ja täna tuli teade, et kõik korras, originaal mida ma ka varem teadsin aga MS62 lisaks oli pandud ka märge PL!!! Mida ma ka muideks teadsin aga selle märke karbile saamine pole teab mis lihtne.
2 tükki on MS62PL ja need on ka parimad.
Mu 1898 rublal oli NGC lehel märge, et possible counterfeit holder. Võtsin ühendust, et miks see seal ja ega mingit vastust ei antudki. Ainuke variant sellest vabandeda oli münt neile uuesti saata. Tundus jabur aga samas kui kunagi peaks tahtma müüa, siis sellise märkega see ei oleks õnnestunud.
Igatahes läks meie eelmise pakiga ja täna tuli teade, et kõik korras, originaal mida ma ka varem teadsin aga MS62 lisaks oli pandud ka märge PL!!! Mida ma ka muideks teadsin aga selle märke karbile saamine pole teab mis lihtne.
2 tükki on MS62PL ja need on ka parimad.
Tervist !
Platinum ise augustis Eestisse ei tule,seega leppisime kokku ,et uue saatmise teeme kohe septembri alguses.Seega peaksid saadetavad mündid tema käes olema hiljemalt 3.september 2017. Kes esimest korda saadab võib minu käest lisa küsida...
Platinum ise augustis Eestisse ei tule,seega leppisime kokku ,et uue saatmise teeme kohe septembri alguses.Seega peaksid saadetavad mündid tema käes olema hiljemalt 3.september 2017. Kes esimest korda saadab võib minu käest lisa küsida...
Hommik
Mis arvate, mis hinde võiks saada.
Nõrk MS, laseks neil ise selle musta täpi maha võtta, siis lootus et panevad nõks parema hinde.
Nõrk MS, laseks neil ise selle musta täpi maha võtta, siis lootus et panevad nõks parema hinde.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
veel mõned, mis ootavad järgmist saatmist.
1 kop 1868 ja 1872
1 kop 1868 ja 1872
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Ma ei imestaks, kui AU58 tuleb. Ratsanik on natuke heledam, nad võivad selle kulumiseks lugeda.viitas kirjutas:Hommik
Aga mulle üldiselt meeldib see münt, normaalset värvi pruun. Ei jäta sellist muljet, nagu oleks õli sees keedetud vms.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Suht kehva vermingukvaliteediga ja kahtlustan, et kunagi võib-olla ka puhastatud (värv on väga laiguline), aga kõige hullem pole. Võib-olla isegi väärt saatmist.
Kas ma olen maganud maha meie viimase saatmise tulemused või on NGC kollektiivpuhkusel?