Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
viitas
Viiekroonine

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas viitas »

Hommik
Kas juba hapukurgi hooaeg.
Kaupol ilus münt. Mis arvate, kumb parema hinde võiks NGC-s saada. Või saata mõlemad.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

viitas kirjutas:Mis arvate, kumb parema hinde võiks NGC-s saada. Või saata mõlemad.
Ülemise värv meeldib mulle rohkem, samas vasakpoolne kana jalg tundub kuidagi... kulunud. Võib-olla pilt petab, aga selline mulje jääb, nagu oleks kõrgemal kohal kulumisjälg.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
viitas
Viiekroonine

Postitus Postitas viitas »

Hommik

Aeg siis sealmaal, et 10 kopkase MS66 saab kätte juba kuskil 25 € eest. Odavam osta kui ise lasta karpi panna.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

viitas kirjutas:Hommik

Aeg siis sealmaal, et 10 kopkase MS66 saab kätte juba kuskil 25 € eest. Odavam osta kui ise lasta karpi panna.
Kõigil pole võimalusi maksta tehingutasudeta ja postikuluta kätte saada.
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

viitas kirjutas:Hommik

Nooh, kuidas kellelegi. Küll ma saan nad selle hinnaga või odavamalt karpi ;)
Aga mis teha, neid on lademetes ka. Osadel on neid albumi lehtede viisi aga pole mõtet saata. MS68 eest saab veel soliidse raha.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

platinum kirjutas:Nooh, kuidas kellelegi. Küll ma saan nad selle hinnaga või odavamalt karpi ;)
Raivo rõhub ilmselt "garantiile" - "hinne juba olemas" või sa suudad anda oma gradeerimistele garantii, et miski asi saab kindlalt hinde N?
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

Sellel mündil väga vahet pole kas ta on 64 või 66. Mu mõte on, et hind oleks 25 olnud ka natuke madalama hinde puhul. Tahetakse teda alates 67-68

Meie eelmisest mini saatmisest on 2 NCS münti qualitys. Kui nad tagasi tulevad, siis lasen saata kogu paki mvahtrale ja tema saadab ise rahvale laiali. Lihtsalt mul omal sealt ühtegi münti pole tagasi tulemas ja mu vaba aeg on väga piiratud hetkel.
Järgmisest saatmisest on ühe koguja pakk veel tulemata. Selle ootan ära ja saadame minema.
Ise saadan mõned EW ja selle 20 kop. Loodaks MS63-64
1826av20.jpg
1826re20.jpg
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Nii, tunnistage üles kes NGCsse kaebas. EW kroonide/sentide seti skoorid ära muudetud.

1939 1 sendisega on nüüd paras koomika - seda on 2 erinevat defineeritud ja ühel on vana skoor. Niiet muhfffi 64RB annab talle 392 punkti vs mvahtra sama hinne 175 punkti.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

Mina juba tunnistasin 1939 1-sendiste osas varem, mis toimus 2014, et kellel on sellest varasem "õhuke" 0.9mm(=FAIL DATA) 1 sent, mis oli Krauses Rare vms, sai ilmselt rohkem punkte.
mvahtra
Viiekroonine

Postitus Postitas mvahtra »

Marvin kirjutas: 1939 1 sendisega on nüüd paras koomika - seda on 2 erinevat defineeritud ja ühel on vana skoor. Niiet muhfffi 64RB annab talle 392 punkti vs mvahtra sama hinne 175 punkti.
Ja kuidas NGC teab milline münt on minul ja milline Kaupol? Kas mingite väliste tunnuste põhjal NGC-karbile peale vaadates(ilma mündi paksust mõõtmatta) on võimalik seda öelda?
Vasta