Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Hommik
Kas juba hapukurgi hooaeg.
Kaupol ilus münt. Mis arvate, kumb parema hinde võiks NGC-s saada. Või saata mõlemad.
Kas juba hapukurgi hooaeg.
Kaupol ilus münt. Mis arvate, kumb parema hinde võiks NGC-s saada. Või saata mõlemad.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Ülemise värv meeldib mulle rohkem, samas vasakpoolne kana jalg tundub kuidagi... kulunud. Võib-olla pilt petab, aga selline mulje jääb, nagu oleks kõrgemal kohal kulumisjälg.viitas kirjutas:Mis arvate, kumb parema hinde võiks NGC-s saada. Või saata mõlemad.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Hommik
Aeg siis sealmaal, et 10 kopkase MS66 saab kätte juba kuskil 25 € eest. Odavam osta kui ise lasta karpi panna.
Aeg siis sealmaal, et 10 kopkase MS66 saab kätte juba kuskil 25 € eest. Odavam osta kui ise lasta karpi panna.
Kõigil pole võimalusi maksta tehingutasudeta ja postikuluta kätte saada.viitas kirjutas:Hommik
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Nooh, kuidas kellelegi. Küll ma saan nad selle hinnaga või odavamalt karpiviitas kirjutas:Hommik

Aga mis teha, neid on lademetes ka. Osadel on neid albumi lehtede viisi aga pole mõtet saata. MS68 eest saab veel soliidse raha.
Raivo rõhub ilmselt "garantiile" - "hinne juba olemas" või sa suudad anda oma gradeerimistele garantii, et miski asi saab kindlalt hinde N?platinum kirjutas:Nooh, kuidas kellelegi. Küll ma saan nad selle hinnaga või odavamalt karpi
Sellel mündil väga vahet pole kas ta on 64 või 66. Mu mõte on, et hind oleks 25 olnud ka natuke madalama hinde puhul. Tahetakse teda alates 67-68
Meie eelmisest mini saatmisest on 2 NCS münti qualitys. Kui nad tagasi tulevad, siis lasen saata kogu paki mvahtrale ja tema saadab ise rahvale laiali. Lihtsalt mul omal sealt ühtegi münti pole tagasi tulemas ja mu vaba aeg on väga piiratud hetkel.
Järgmisest saatmisest on ühe koguja pakk veel tulemata. Selle ootan ära ja saadame minema.
Ise saadan mõned EW ja selle 20 kop. Loodaks MS63-64
Meie eelmisest mini saatmisest on 2 NCS münti qualitys. Kui nad tagasi tulevad, siis lasen saata kogu paki mvahtrale ja tema saadab ise rahvale laiali. Lihtsalt mul omal sealt ühtegi münti pole tagasi tulemas ja mu vaba aeg on väga piiratud hetkel.
Järgmisest saatmisest on ühe koguja pakk veel tulemata. Selle ootan ära ja saadame minema.
Ise saadan mõned EW ja selle 20 kop. Loodaks MS63-64
Nii, tunnistage üles kes NGCsse kaebas. EW kroonide/sentide seti skoorid ära muudetud.
1939 1 sendisega on nüüd paras koomika - seda on 2 erinevat defineeritud ja ühel on vana skoor. Niiet muhfffi 64RB annab talle 392 punkti vs mvahtra sama hinne 175 punkti.
1939 1 sendisega on nüüd paras koomika - seda on 2 erinevat defineeritud ja ühel on vana skoor. Niiet muhfffi 64RB annab talle 392 punkti vs mvahtra sama hinne 175 punkti.
Mina juba tunnistasin 1939 1-sendiste osas varem, mis toimus 2014, et kellel on sellest varasem "õhuke" 0.9mm(=FAIL DATA) 1 sent, mis oli Krauses Rare vms, sai ilmselt rohkem punkte.
Ja kuidas NGC teab milline münt on minul ja milline Kaupol? Kas mingite väliste tunnuste põhjal NGC-karbile peale vaadates(ilma mündi paksust mõõtmatta) on võimalik seda öelda?Marvin kirjutas: 1939 1 sendisega on nüüd paras koomika - seda on 2 erinevat defineeritud ja ühel on vana skoor. Niiet muhfffi 64RB annab talle 392 punkti vs mvahtra sama hinne 175 punkti.