Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Ka välismaalased on hakanud baltikumi hindama. Cezar helistas, et keegi ta tuttav oli saanud ilusaid münte. EW laulupidu ja ülikool MS65-d ja leedu 1 litt MS65 ja läti 1 latt 1924 MS65. Viimane oli läinud juba minu jaoks hämmastava 500.- euroga!
Kirjutage kui kellelgi huvi, need pidid kõik müüki minema.
Kirjutage kui kellelgi huvi, need pidid kõik müüki minema.
Tegin väikse kokkuvõtte 17.03.2017.a seisuga NGC-s ja PCGS-is hinnatud MS65;66 ja 67 EW müntide kohta.
Kokku mõlemas firmas hinnatud:
217 tk. MS65
68 tk. MS66
3 tk. MS67
Võtsin arvesse ainult nominaalid mitte aastaid. Ainuke nominaal mida GEM hindena ei ole veel hinnatud on 25 senti.
Kokku mõlemas firmas hinnatud:
217 tk. MS65
68 tk. MS66
3 tk. MS67
Võtsin arvesse ainult nominaalid mitte aastaid. Ainuke nominaal mida GEM hindena ei ole veel hinnatud on 25 senti.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Viimati muutis Andvari, 18 Mär 2017, 23:43, muudetud 1 kord kokku.
1 sent PCGS MS67 on NGC karpi ümber tõstetud, sama ka 5 marka 1924 PCGS MS65Andvari kirjutas:Tegin väikse kokkuvõtte 17.03.2017.a seisuga NGC-s ja PCGS-is hinnatud MS65;66 ja 67 EW müntide kohta.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Minu poolt on 1 sendised 1929 2 x MS66 PCGS -ist ümber tõstetud NGC -sse ja mõlemad on saanud MS65
Midagi järgmiseks saatmiskorraks, Altõnn 1704:
Järgmised on küsitavad mündid (saatmise tõenäosuse kahanemise järjekorras)
2 kopikat 1811 EM-HM. Hinde poolest ilmselt pigem AU. Samas on mündi pinnavärv kohati natuke omapärase varjundiga, nagu oleks keemiliselt puhastatud.
1 kopikas 1908. Ma ei oska vaske väga hinnata, kas on mõtet saata? Minu maitse jaoks nagu natuke liiga tume. Lisaks paistab reversil õrna rohelust. Lisaks pole vist ka mingi eriline aastakäik.
3 kopikat 1930. Mis seal tõde salata - täielik rape. Lisaks tuleks saata kindlasti läbi puhastuse. Aga nõksa haruldasem variant, 20-kopikalise vapiga.
Järgmised on küsitavad mündid (saatmise tõenäosuse kahanemise järjekorras)
2 kopikat 1811 EM-HM. Hinde poolest ilmselt pigem AU. Samas on mündi pinnavärv kohati natuke omapärase varjundiga, nagu oleks keemiliselt puhastatud.
1 kopikas 1908. Ma ei oska vaske väga hinnata, kas on mõtet saata? Minu maitse jaoks nagu natuke liiga tume. Lisaks paistab reversil õrna rohelust. Lisaks pole vist ka mingi eriline aastakäik.
3 kopikat 1930. Mis seal tõde salata - täielik rape. Lisaks tuleks saata kindlasti läbi puhastuse. Aga nõksa haruldasem variant, 20-kopikalise vapiga.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kas tānased leiud
Osaliselt. Altõnni sain Haljaku oksjonilt, 2-kopsise Audentesest ja ülejäänud kaks on varasemad osta.ee ostud.viitas kirjutas:Kas tānased leiud
Altõn ok
2 kop ei paneks, leiad vast parema või neid vast lihtsam osta juba karbis.
1 kop ok. Natuke puhastada, vast ms63. Kuigi jah, tava aasta.
3 kop. Ei oska öelda. Coins.ee-s vist oli hiljuti sama mynt, vapp rohkem kulunud kuid 40euri eest ära ei läinud. Kui see oli sama tüüp.
3 kop. Ei oska öelda. Coins.ee-s vist oli hiljuti sama mynt, vapp rohkem kulunud kuid 40euri eest ära ei läinud. Kui see oli sama tüüp.
Altõn on jah kindel mineja.viitas kirjutas:Altõn ok
Vasest tead Sa kindlasti rohkem kui mina, seega ma võtan Su arvamust kindlasti arvesse. 2-kopsisel häirib mind ennast natuke see "vale värv". Pildi pealt pole kahjuks hästi aru saada. Karbis kindlasti lihtsam osta, aga siis jääb pool rõõmu, ehk siis karbistamine, ära : )
3 kopsi on muidugi rape ja peaaegu kindlasti karpi ei jõua... Samas ma ostsin ta koos teiste müntidega ja maksin 5,09 eurot (koos postikuludega). Hea diil!
Altõnn on muidu väga ilus, värvid ka meeldivad. Näha, et käibel pole olnud aga teise mündi serv on tekitanud pika kahjustuse.
Vaskesi ma ise ka ei tunne hästi, 1 kop tundub ok. Viimane münt on kole kui öö ja arvan, et karp midagi juurde ei anna.
Kas viitas neid vanemaid rublasi ka on hinnata lasknud? Mul seekord esimene katsetus 1768 rublasega. Ei kujuta ettegi kuidas neid hinnatakse.
Vaskesi ma ise ka ei tunne hästi, 1 kop tundub ok. Viimane münt on kole kui öö ja arvan, et karp midagi juurde ei anna.
Kas viitas neid vanemaid rublasi ka on hinnata lasknud? Mul seekord esimene katsetus 1768 rublasega. Ei kujuta ettegi kuidas neid hinnatakse.
Spoiler:
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.