Sellel aastal on juba ilmunud mitmeid huvitavaid 2€ mälestusmüntide väljalaskeid ning ees on veel palju ilusaid ja põnevaid münte erinevatest euroala riikidest.
Mõned teemad on seotud ajaloo ja tähtpäevadega, teised kultuuri, loomade, arhitektuuri või tuntud inimestega, seega leidub midagi huvitavat peaaegu igale kollektsionäärile.
Rääkige, milliseid 2026. aasta münte olete juba jõudnud soetada või mis on lihtsalt kätte sattunud? Ja milliseid tulevasi väljalaskeid ootate kõige rohkem?
Euromündid 2026
Re: Euromündid 2026
Mul tekkis sama küsimus, et kas tegemist on turu uuringuga?
Mina kogun näiteks ainult tava säilivuses ja kuni 100000 tiraaziga ( kõik kokku kaardid, rullid, komplektid jne ) eurosid. Ja neid ei osta ka üldiselt kohe peale emiteerimist vaid hiljem järelturult.
Ma kogun ainult Eesti 2-euroseid.
Ootan Sipsikut : )
Ootan Sipsikut : )
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Sipsik on oodatud kaup.
Täiesti "mündikauged" töökaaslased on palunud ka nendega arvestada, kui endale tooma lähen.
Tundub, et ka Eesti Pank on sel korral suurema teavitus-kampaania korraldanud.
Täiesti "mündikauged" töökaaslased on palunud ka nendega arvestada, kui endale tooma lähen.
Tundub, et ka Eesti Pank on sel korral suurema teavitus-kampaania korraldanud.
Kogun Eesti 2-euroseid ja ootan Sipsikut 
Ainult mündikaartides olevaid Eesti 2-euroseid olen ostnud ja ilmselt nii ka jääb.