Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Päris paljud teevad nii, et arvutavad kalkulaatoril palju nad punkte ise saaks. Kas mõistlikum poleks lihtsalt set ära teha ja süda rahul? Kui ei soovi, et teised teaks, saab ju teha suvalise nime alt.
No igatahes mina saan panna mint state alla pl münte
http://coins.www.collectors-society.com ... tID=174068
No igatahes mina saan panna mint state alla pl münte
http://coins.www.collectors-society.com ... tID=174068
Ilmselt sõltub siis set'idest. Nõuka kopikatel näiteks olid lahku löödud.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Eks ma vast kunagi panen. Kas pildid lisate ise või võetakse need automaatselt NGC omad.platinum kirjutas:Päris paljud teevad nii, et arvutavad kalkulaatoril palju nad punkte ise saaks. Kas mõistlikum poleks lihtsalt set ära teha ja süda rahul?
Tuleb ise ikka lisada. NGC omad on tihtipeale väga kehvad. Alati kui coinsist vms ostad münte, siis oleks soovitav pildid arvutisse ära salvestada.
Täna saadeti meie selle aasta esimene pakk minema. Kokku 87 münti, kuld, standard, modern ja 2 value tieri.
Paras ports jälle ja seekord palju EW-d. Diileri arvates olid ühe härra mündid vägagi väärikad ja on oodata kõrgeid, isegi midagi parimat.
Ise salamisi loodan, et 1 mark 1924 saaks MS65-66. Oli jälle häid 5 sendiseid, kas nüüd viimaks keegi saab MS65 ära?!
Õnnestus vist võita New York salest ka koguni 1 münt. Standard, pakkumisi oli rohkem aga väga mõõdukad.
Pilt on ülevalgustatud ja midagi selle järgi hinnata ei saa aga öeldud oli Brilliant UNC, prooflike fields. Et ta siis ka oleks.
Paras ports jälle ja seekord palju EW-d. Diileri arvates olid ühe härra mündid vägagi väärikad ja on oodata kõrgeid, isegi midagi parimat.
Ise salamisi loodan, et 1 mark 1924 saaks MS65-66. Oli jälle häid 5 sendiseid, kas nüüd viimaks keegi saab MS65 ära?!
Õnnestus vist võita New York salest ka koguni 1 münt. Standard, pakkumisi oli rohkem aga väga mõõdukad.
Pilt on ülevalgustatud ja midagi selle järgi hinnata ei saa aga öeldud oli Brilliant UNC, prooflike fields. Et ta siis ka oleks.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Ei tea millal jälle kohtab selliseid. MS63
Spoiler:
Hmm.
Sellise kriimuga MS64?On hea päev olnud...
Sellise kriimuga MS64?On hea päev olnud...
Pilt on tulnud sellse nurga alt, et jälg paistab hästi silma. Käes hoides peab münti keerutama, et aru saada kus ta on.
Ega see päris nii ka pole, et võtad karbist MS67 mündi ja kukutad ta maha, tuleb imeväike kriim. Kas äsja olnud MS67 münt on nüüd MS63 kohe? või AU58 hoopis?
Ise olen NGC-ga nõus, 64 münt on parem kui 63. Sama tublid nad kahjuks ei olnud 3 margaste 1926-tega...
Spoiler:
Mulle meeldib millegi pärast see ms63 5ne rohkem.