Müntide hindamine NGC-s
-
Meelis2712
- Kroon
Re: Müntide hindamine NGC-s
Arusaamatu, aga sain oma kolmanda UNC D SH ehk 1s39. Lootsin et 20s saan 64, aga tuli ikkagi 63 - läige ok, aga ilmselt vapipoole teravus polnud kõige parem. Viikingul oli superläige, aga jällegi vapipoole löök kehva ja seega nagu arvata oli 63. Toompea mis mulle enne saatmist väga meeldis sai esimesel korral 64 - lasin välja lõhkuda ja puhastada ning tulemuseks 63 ja pettumus. 1862 10k sain oodatult 63. Rahul olen 3m22 64-ga - ilus münt ja seda hinnet arvasin tulevat ka. Emdiselt on õhus 5m26 xf/au säilivuses - käis puhastuses ja ilmselt teises nimekirjas. Samas ehk ei ole see Toompea ka minu ja on teises nimekirjas - ei ole pilte veel võrrelnud.
Margus kas 5m24 on sinu - igatahes omanikul põhjust väike konjakipits teha.
Margus kas 5m24 on sinu - igatahes omanikul põhjust väike konjakipits teha.
See MS63 on ju minu "võlts" toompea. Krt küll, oleks siis mingi ausa hinde saanud, 2x hinnata ja selline siis nüüd... mõttetu.
Ja laulupeo hinded kah, see küll kõikse õnnestunum saatmine mul polnud. MS63 on minu oma ja krt see UNC DET kah, ei tea mis nurga alt ma vaatasin, aga ei mäletanud, et nii hairlines nagu seal pildi peal on. Masendav.
Ja laulupeo hinded kah, see küll kõikse õnnestunum saatmine mul polnud. MS63 on minu oma ja krt see UNC DET kah, ei tea mis nurga alt ma vaatasin, aga ei mäletanud, et nii hairlines nagu seal pildi peal on. Masendav.
Tervist !
Mul algas uus aasta hästi:
Vatikan 10 soldi 1868 MS65
Venemaa 15 kopikat 1923 MS63
Eesti 1 kroon 1992 MS65
EW 3 marka 1925 MS63
EW 5 marka 1924 MS62
EW 1 mark 1922 MS62 või MS63(täpselt ei tea,kuna pildid on teises arvutis)
10 marka 1925 hinnet veel ei tea,kuna münt oli puhastuses,samas oleks ükskõik millise MS üle hea meel
Mul algas uus aasta hästi:
Vatikan 10 soldi 1868 MS65
Venemaa 15 kopikat 1923 MS63
Eesti 1 kroon 1992 MS65
EW 3 marka 1925 MS63
EW 5 marka 1924 MS62
EW 1 mark 1922 MS62 või MS63(täpselt ei tea,kuna pildid on teises arvutis)
10 marka 1925 hinnet veel ei tea,kuna münt oli puhastuses,samas oleks ükskõik millise MS üle hea meel
Margusel ja Hannesel läks päris hästi, tublid!
Ma ei saanud ühtegi 67 siis. Kurb. Raha vast saan kompleti peale ikka tagasi, nagu tasuta loto oli.
Igatahes nüüd on mul N2 väikesed hõbekopikad 67 olemas ja rohkem ei pea nende peale mõtlema.
NCS-i pakis peaks olema teil kokku 4 münti.
Ise ootan veel EW hõbedaid Sincona lotist. TÜ saadeti proofina, isegi PL oleks tore aga nähes kokkutulekul Kaupo laulupidu mis oli minu silmis ka PL, siis raske uskuda.
Ma ei saanud ühtegi 67 siis. Kurb. Raha vast saan kompleti peale ikka tagasi, nagu tasuta loto oli.
Igatahes nüüd on mul N2 väikesed hõbekopikad 67 olemas ja rohkem ei pea nende peale mõtlema.
NCS-i pakis peaks olema teil kokku 4 münti.
Ise ootan veel EW hõbedaid Sincona lotist. TÜ saadeti proofina, isegi PL oleks tore aga nähes kokkutulekul Kaupo laulupidu mis oli minu silmis ka PL, siis raske uskuda.
Võtsin pildid kunagisest müügikuulutusest, ei hakanud fotokast enda pilte ülesse otsima.platinum kirjutas:Mulle ka meenus peale marvini kirja, et ühel oli trepil roheline täpp ja muidu ka õrnalt rohekat. Vales albumis hoitud, tavaline pvc. Atetoon aitab aga ise kasutaksin õunaäädikat.
Muidu oli ilus münt, 64-65
Omanikul on head pildid ka sellest, äkki jagad?
Aga jah pilte vaadates vb ongi hea, et sellist karpi ei pandud, saab natukene esinduslikumaks muuta ennem.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Tere.
Minul oli jah väga õnnestunud saatmine. Kollektsiooni lisandus järjekordne haruldus UNC Details OBV SCRATCHED. Sellise kirjaga karpi mul veel kogus ei olnud. Ilmselge, et mingit scratche mündil ei olnud! Pluss 2 tükki bodybagis tagasi. Ma ei ole muidu vägivaldne inimene, aga TÜRA need NGC hindajad tuleks seina äärde panna.
Minul oli jah väga õnnestunud saatmine. Kollektsiooni lisandus järjekordne haruldus UNC Details OBV SCRATCHED. Sellise kirjaga karpi mul veel kogus ei olnud. Ilmselge, et mingit scratche mündil ei olnud! Pluss 2 tükki bodybagis tagasi. Ma ei ole muidu vägivaldne inimene, aga TÜRA need NGC hindajad tuleks seina äärde panna.
Mul on üks UNC Details Bent pakkuda või on selline olemas?Andvari kirjutas:Tere.
Minul oli jah väga õnnestunud saatmine. Kollektsiooni lisandus järjekordne haruldus UNC Details OBV SCRATCHED. Sellise kirjaga karpi mul veel kogus ei olnud.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Haha, tuleb võtta https://www.ngccoin.com/pdf/details_gra ... ochure.pdf ette ja enne pole kogu täis kui igast veast üks olemas.
Lowball setid on kuum teema, seega miks ka mitte details setid? Kogutakse ju igasuguseid asju.
See oleks ilmselt päris huvitav kogu, põhimõtteliselt "müntide hävitamise ABC"
See oleks ilmselt päris huvitav kogu, põhimõtteliselt "müntide hävitamise ABC"
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Ei Raivo benti mul veel ei ole. Ei teagi kas õnneks või õnnetuseks:) Aga mul on näiteks stained:)