Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
5 münti on vist miinimum
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
5 münti miinimum, maksab 3$ vähem aga iga uus tier on 8$ käsitlusmaks. Alati saab neid ka lihtsalt saata koos teistega samas pakis, neid EI PEA saatma moderni all. Modern algab siis maailma müntidel 1970-st, max väärtus 1000$
Täna tulid kuldmüntide hinded mis samas pakis. Mõned nädalad saame veel oodata teisi hindeid.
Täna tulid kuldmüntide hinded mis samas pakis. Mõned nädalad saame veel oodata teisi hindeid.
Seekord saadetakse nagunii pandasi ka, teeme siis MODERN mündid eraldi. Tuleb odavam ka paar grossi.
Tere.
Otsustasin oma PGCS MS64 1 kroonise 1934 NGC-sse saata. Lootsin karbi ilusti lahti teha, aga võta näpust! See paraku ei ole võimalik. Üritasin küll igat moodi, aga pidin ikkagi haamrit kasutama. Nii, et minu arvates jutud müntide vahetamisest karpides võib vabalt ära unustada. Saab siis näha, kuidas NGC seda münti hindab. Lasen teha ka puhastuse.
https://www.youtube.com/watch?v=9gNvTCb ... e=youtu.be
Otsustasin oma PGCS MS64 1 kroonise 1934 NGC-sse saata. Lootsin karbi ilusti lahti teha, aga võta näpust! See paraku ei ole võimalik. Üritasin küll igat moodi, aga pidin ikkagi haamrit kasutama. Nii, et minu arvates jutud müntide vahetamisest karpides võib vabalt ära unustada. Saab siis näha, kuidas NGC seda münti hindab. Lasen teha ka puhastuse.
https://www.youtube.com/watch?v=9gNvTCb ... e=youtu.be
"See video on privaatne.Andvari kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=9gNvTCb ... e=youtu.be
Vabandage."
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Tere .
Pole kuulnud ,et münte karbis vahetatakse.Neid hoopis "kloonitakse". Olen kuulnud,et hiinlased ja leedulased on teinud ehedale kontroll numbrile lihtsalt duubli ehk ( dublikaadi ).Paar aastat tagasi poola agent või diiler.Lihtsalt vahetas kunde mündi koos karbiga ära.Näiteks sinul tuli Katariina 10 rubla au 53 temal oli au details juba kapis ootel.Andis sulle siis au details mündi.Inimesed arenevad ,enam ei anta kurikaga pähe vaid rõõvitakse kavalamal moel.
Pole kuulnud ,et münte karbis vahetatakse.Neid hoopis "kloonitakse". Olen kuulnud,et hiinlased ja leedulased on teinud ehedale kontroll numbrile lihtsalt duubli ehk ( dublikaadi ).Paar aastat tagasi poola agent või diiler.Lihtsalt vahetas kunde mündi koos karbiga ära.Näiteks sinul tuli Katariina 10 rubla au 53 temal oli au details juba kapis ootel.Andis sulle siis au details mündi.Inimesed arenevad ,enam ei anta kurikaga pähe vaid rõõvitakse kavalamal moel.
Tere.
Vabandust. Omast arust võtsin piirangu maha. Aga nüüd kõigil võimalus kaeda, kuidas ma haamriga virutan.
Vabandust. Omast arust võtsin piirangu maha. Aga nüüd kõigil võimalus kaeda, kuidas ma haamriga virutan.
Oi kui kole vaadata, see plastmass on piisavalt paks, et kui teravalt murdub tõmbab mündile ka joone. Saagi ei tahtnud proovida, et laseks ääreseinad maha ja keskelt jääks mõlemad pooled terveks?
Väga lahe video võiks õelda lausa Karbi Barby.Ise olen tavaliselt ülemise otsa ,koos sildiga ja ühe külje maha saaginud ja siis hellalt lahti väänanud.Muide ngc ostab sildi tagasi 50 us centi per tükk.
Naera pooleks
karp pannakse servale betooni/kivi peale ja võetakse korralik haamer mitte kellasepa oma nagu videos. 1-2 lööki servale, kogu ring mõraneb lahti ja saab palju ohutumalt mündi kätte ja puru tuleb ka vähem.