Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas muhfff »

Meelis2712 kirjutas:Midagi hõisata ei ole, aga kõik said vähemalt MS-i:
5 senti 64 ja 63 RB. 64 osa kõige suurem pettumus.
Pikk üks 64;
3arka 25 sai 63 ja ka 10 marka 25.
Palju õnne pika 1 MS64 puhul! See oli see münt, mis Seidlast ostsid?
Ja 5 senti MS64RB on see münt, mida Seidlas näitasid?
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
mvahtra
Viiekroonine

Postitus Postitas mvahtra »

Rain !

Palun pane siia terve nimekiri välja nagu eelmine kord,siis on hea vaadata ,mis saadeti ja millised tulemused...
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

Võib olla kõik ei ole nõus...... kuigi ma nimesi järgi ei paneks. Vaatab õhtul.

Minu 1 sent ms66 tuli ms65, nuuks.
26 aasta asju oli ja kõik said üle ootuste head hinded va. üks 3 marka mida ma arvasin ilus ms olevat aga sai detailsi.
Õhtul kommenteerin ehk rohkem
mvahtra
Viiekroonine

Tervist !

Sa eelmine kord ka nimesi ei pannud,seega ok !
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Aga ikkagi, isegi need praegused pildid võiks piisavalt detailsed olla - kes on NGC võltsmündi hinnanguga nõus ja väike põhjendus kah?

Mulle tundub see päise päeva ajal vargus, selle mündi koopiad olid ju väga nõrgad, see pole nagu mingi tsaari plaatinamünt mida 2 meest maailmas suudab tuvastada originaali ja koopia vahel ja seda ka spektraalanalüüsi tehes.

Või on mul tõesti mingi ainulaadne ulmeliselt hea kvaliteediga võltsing? :lol:
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

See Marvini NOT GENUINE on midagi huumori nurka. NGC paneb ikka mõnuga paska. Mis selle mündi kaal on?
Marvin
Topeltkroon

Postitus Postitas Marvin »

Kui tagasi käes saan täpselt kirjutada, aga oli õiges kaalus (testisin oma kaalu just siis, kõik mündid mis teele läksid olid õiges kaalus - komakohaga ei oska öelda kuna kirja ei pannud). Lisaks testisin too hetk ka telefonile magnetvälja anduri rakendust mis näitas seda nii nagu peab ehk see münt oli samasugune nagu muud hõbemündid.
mvahtra
Viiekroonine

Ka mina sain seekord NOT GENUINE ühe tsaarika kohta. Panen pildid üle kui münt käes..
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

Marvin kirjutas:Kui tagasi käes saan täpselt kirjutada, aga oli õiges kaalus (testisin oma kaalu just siis, kõik mündid mis teele läksid olid õiges kaalus - komakohaga ei oska öelda kuna kirja ei pannud). Lisaks testisin too hetk ka telefonile magnetvälja anduri rakendust mis näitas seda nii nagu peab ehk see münt oli samasugune nagu muud hõbemündid.
NGC lähtub standarditest, Kaupo võib kinnitada, et kuna hoiti kokku, ligatuuri - "hõbeda lahjendaja" koosseis kõigub, kui proovis on liiga suur kõikumine, nad ei hakka nii odava mündi puhul midagi täiendavalt kontrollima-uurima-puurima, seda enam, et puudub otsene kompetents.
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

Raske seda "võltsingut" kommenteerida, sest pärast-atsetooni pilte pole. Midagi seal ilmselt neile ei meeldinud, aga mis see olla võis, peaks vaatama siis hinnatud mündi pealt. Siis saab spekuleerima hakata, mis põhjuseks võis olla.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Vasta