Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
hmm, 10 rublasest. Xf details 2800$, AU55 6300$, MS62 10k$
Need heritages müüdud hinnad, ehk sealt jämedalt veel 20% kotkale. Eks ise pead otsustama ikka.
Kogemuse saamiseks on saatmine kindlasti väga väärt. Uurid ennem münte põhjalikult ja paned oma arvamused kirja, pärast vaatad üle ja õpid. Esimene lammas läheb ikka aia taha.
Need heritages müüdud hinnad, ehk sealt jämedalt veel 20% kotkale. Eks ise pead otsustama ikka.
Kogemuse saamiseks on saatmine kindlasti väga väärt. Uurid ennem münte põhjalikult ja paned oma arvamused kirja, pärast vaatad üle ja õpid. Esimene lammas läheb ikka aia taha.
Sõltumatu hinnang on ka selles mõttes hea, et ta ütleb enam-vähem täpselt, mis sul siis täpselt ikkagi on.platinum kirjutas:Muhffil on pooleldi õigus, et lihtsam müüa kui karbis, olenemata säilivusest AGA minu arust see kehtib osta.ee-s või ebay-s müües/kokkutulekul käest kätte. Samas nt. coins.ee või muud suuremad/spets mündioksjonid tekitavad juba müüki võttes kindlustunde, et originaal.
Ma ise olen ostnud okjsonitelt vähemalt kolm XF hinnaguga münti, mis osutusid NGC-s MS müntideks. Aga ma maksin XF hinda (või isegi vähem)! Minu jaoks kasum kuid müüjatele kahjum.
Teine asi, "tooreste" müntide eest makstakse vähem, kuna kardetakse mikrokriime või puhastusjälgi, mis piltidelt välja ei paista.
Ega kõiki ei pea ju korraga saatma. Võid ju kõigepealt prooviks ühe või kaks münti saata. Need mündid, mis mina olen saatnud, on tavaliselt n-ö "vahendaja" enne veel ise üle ka vaadanud. Ega enda münte ise ei suuda ju objektiivselt hinnata. Tulemuseks on senimaani kaks details münti umbes kolmekümnest ja ühe puhul ma teadsin seda tulemust juba ette (sälivusest olulisem oli originaalsus).Nõunik kirjutas:Sama ka teiste müntidega, ootan teiepoolset arvamust.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Saadan ikka mündid ära ja eks vaatan palju ise säilivuse hindamisega mööda olen pannud.platinum kirjutas:hmm, 10 rublasest. Xf details 2800$, AU55 6300$, MS62 10k$
Usun, et saadan ikka korraga, lihtsalt Eesti mündid jätan saatmata. Kui 1 sent MS64RB, ostsin 18€+oksjonitasu, aga gradeerimine 35€ siis kaob mõte.muhfff kirjutas:Sõltumatu hinnang on ka selles mõttes hea, et ta ütleb enam-vähem täpselt, mis sul siis täpselt ikkagi on.platinum kirjutas:Muhffil on pooleldi õigus, et lihtsam müüa kui karbis, olenemata säilivusest AGA minu arust see kehtib osta.ee-s või ebay-s müües/kokkutulekul käest kätte. Samas nt. coins.ee või muud suuremad/spets mündioksjonid tekitavad juba müüki võttes kindlustunde, et originaal.
Ma ise olen ostnud okjsonitelt vähemalt kolm XF hinnaguga münti, mis osutusid NGC-s MS müntideks. Aga ma maksin XF hinda (või isegi vähem)! Minu jaoks kasum kuid müüjatele kahjum.
Teine asi, "tooreste" müntide eest makstakse vähem, kuna kardetakse mikrokriime või puhastusjälgi, mis piltidelt välja ei paista.Ega kõiki ei pea ju korraga saatma. Võid ju kõigepealt prooviks ühe või kaks münti saata. Need mündid, mis mina olen saatnud, on tavaliselt n-ö "vahendaja" enne veel ise üle ka vaadanud. Ega enda münte ise ei suuda ju objektiivselt hinnata. Tulemuseks on senimaani kaks details münti umbes kolmekümnest ja ühe puhul ma teadsin seda tulemust juba ette (sälivusest olulisem oli originaalsus).Nõunik kirjutas:Sama ka teiste müntidega, ootan teiepoolset arvamust.
Ostan Tsaari-Venemaa münte. Pakkuge ka teisi münte. Pakkumised saata: sander@numismaatika.ee
Umbes kuu aja pärast peaksin jälle midagi saatma, osad asjad ootuses/lootuses ja midagi on juba kohal ka.
Nt. Indo-Hiina 10c 1920 läks väga hästi.
Ostsin olematu pildi alusel aga sisetunne oli hea. Münt käes ja vägagi heas säilivuses ja kallis münt. Loodan MS63+, 65 oleks jackpot. Samad pildid: Osad on juba minu kaudu saatnud ja mündid on minu käes tagasi ka. Kui kellelgi on huvi saata, siis 20 eur tk. Seal on küll see 300$ ülempiir aga mu 1000$+ mündidki on läinud selles kategoorias läbi ja kavatsen edaspidigi saata nii. Kuld oleks muidugi teise hinnaga.
Nt. Indo-Hiina 10c 1920 läks väga hästi.
Ostsin olematu pildi alusel aga sisetunne oli hea. Münt käes ja vägagi heas säilivuses ja kallis münt. Loodan MS63+, 65 oleks jackpot. Samad pildid: Osad on juba minu kaudu saatnud ja mündid on minu käes tagasi ka. Kui kellelgi on huvi saata, siis 20 eur tk. Seal on küll see 300$ ülempiir aga mu 1000$+ mündidki on läinud selles kategoorias läbi ja kavatsen edaspidigi saata nii. Kuld oleks muidugi teise hinnaga.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kas see 20 euri/tüki eest on lõplik hind või võtad mingi transpordi eest ka lisaks? Ses suhtes, et oleks huvitatud ja eks kunagi tuleb see kapsel kasuks, kuid ega rahaga priisata pole. Sooviks kindlapeale minna mõne mündiga.
Lisaks tuleks transport minuni ja tagasi. Aeg-ajalt käest kätte ka võimalik Tallinn-Viljandi
palju transport ja kindlustus maksab näiteks 100, 1000 ja 10 000-eurose mündi kohta?platinum kirjutas:Lisaks tuleks transport minuni ja tagasi. Aeg-ajalt käest kätte ka võimalik Tallinn-Viljandi
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Ehk smartpost või tähitud kiri vms. maksab hinnakirja järgi paar eurot. Kes tahab kindlustada, see kindlustab ise ja ei kujuta ette mis see maksab.
seega oled täiega julge mees ega kindlusta mitte ühtegi oma saadetist?
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
siiani küll pole ja edaspidi ka ei plaani.