Müntide hindamine NGC-s

Üldine (informatiivne münditeemaline) arutelu. Kõik teemad müntidest, mis mujale ei sobi
Vasta
mvahtra
Viiekroonine

Re: Müntide hindamine NGC-s

Postitus Postitas mvahtra »

Nõustun Teie arvamusega,seepärast saadangi karbiga ja võimaliku "Crossoveri" sooviga.Rainil jälle seepärast suurem võimalus MS66 saada..
viitas
Viiekroonine

Postitus Postitas viitas »

muhfff kirjutas:Natuke kehvad pildid tulid, kapsli pinnalt on kerge peegeldus (eriti reversil).
Aga muidu MS63
Õhtat

Ilus. Ma paneks bronni peale, see aasta vahelt puudu (karbist puudu).
Lisan 1848, samuti MS63.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
mart
Kahekümneviiene

Postitus Postitas mart »

. o ( Kus kohtuvad Tsaari-Vene müntide kogujad? Muidugi Eesti Mündifoorumis!!! )
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas muhfff »

viitas kirjutas:Ilus. Ma paneks bronni peale, see aasta vahelt puudu (karbist puudu).
Vene müntidega pole mul erilist emotsionaalset sidet (erinevalt Eesti müntidest), kuid siiski ei plaani seda hetkel müüa. Vahetada veel võiks :)
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Meelis2712 kirjutas:Rain kui viitsid pane need 5 sendised ka võrdluseks üles.
Rain palus selliseid pilte näidata:

Vasakpoolne on Meelise oma. Ja kui ma ei eksi, siis mul õnnestus seda münti ka Seidlas näha. Eesti vaske ma ise NGCsse ei saada(ks), aga sellele mündile teeks ma erandi.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
platinum
Viiekroonine

Postitus Postitas platinum »

Parempoolne on huvitavam. Ma ootan huviga mis diileril ja ngc-l selle kohta öelda on. See on ühest mündiärist kust olen varem mitmeid tuttava münte saatnud. Alati on seletus paberiga kaasas, 5 sendil oli sharp 50%red BU!
Varem pole ükski olnud bu. Näitena au/unc 3mk 26 sai hindeks ms63. Lihtsalt unc 25 senti sai hindeks ms64, hetkel veel parim. Nüüd on sealt 10 münti, kõik unc või bu, ühelgi hairlines pole.

mvahtra 1sendine tundub käes siiski vägagi võrdne. Mulle meeldib enda mündi avers ehk lõvid aga tema mündi reverse
Meelis2712
Kroon

Postitus Postitas Meelis2712 »

muhfff kirjutas:
Vasakpoolne on Meelise oma. Ja kui ma ei eksi, siis mul õnnestus seda münti ka Seidlas näha. Eesti vaske ma ise NGCsse ei saada(ks), aga sellele mündile teeks ma erandi.
Jah see oli Seidlas kaasas, kuid miks sa vaske ei taha saata?
Meelis2712
Kroon

Postitus Postitas Meelis2712 »

Huvitav millega see teise 5 sendise vapi pool koos on? Pildilt ei saa väga täpselt aru.
Kasutaja avatar
Andvari
Kümnekroonine

Postitus Postitas Andvari »

Meelise 5 sendist olen ma ka oma silmaga näinud. Pildid ikka petavad väga. Pakkusin 300.- kui ms65 saab. Mina pole varem nii ilusat 5 sendist näinud. Just see toon - ta on särav, selge, punane. Kui see RD ei saa, siis ma küsiks NGC-lt raha tagasi. Vasakpoolse mündi ma laseks puhastada enne kui karpi paneks.
Kasutaja avatar
muhfff
Site Admin
Kontakt:

Meelis2712 kirjutas:Jah see oli Seidlas kaasas, kuid miks sa vaske ei taha saata?
Ei tasu ära. Mul Eesti vask ju kõik olemas ja seejuures suhteliselt viisakas seisukorras. Seega ma olen paratamatult sunnitud mõtlema ka sellele, et mis ma nende saadetud müntidega pärast peale hakkan. Vaskmüntide tasuvuspunkt on üsna kõrgel ja enamjaolt võib olla raske isegi omadega nulli jõuda.
Samal põhjusel ei ole mul plaanis enam ka "hõbedast kolmikut" saata (kuigi erandeid võib alati teha, aga need mündid peavad olema tõeliselt silmapaistvad eksemplarid)
Vasta