Olen tegelikult proovinud 2 kr 1930 ms67 karbis ümber tõsta aga ei õnnestunud, punane ümmargune kleeps peal tuli tagasi.
1 sendise saadaks lahtiselt kuna loodaks kõrgemat hinnet
Mida tähendab punane kleeps?platinum kirjutas: Olen tegelikult proovinud 2 kr 1930 ms67 karbis ümber tõsta aga ei õnnestunud, punane ümmargune kleeps peal tuli tagasi.
.
Hommikmuhfff kirjutas:Arvestades, kui vähe paistab olevat heas säilivuses vanemaid kopikaid, siis tundub igati mõistlik tegu panna AU säilivuses mündid kah karpidesse. Isegi XF säilivuste karbistamine on tõenäoliselt mõistlik...
Päris võimatu ei ole, kuid äärmiselt vähetõenäoline tõepoolest. Aga vähemalt USA müntidega on kindlasti paremaid hindeid saadud.platinum kirjutas:kui pcgs karbis saadad, siis kõrgemat ei saa saada.
Kui saladus pole, siis räägi lähemalt. Kuidas saatsid, mida nad kirjutasid jne.platinum kirjutas:Olen tegelikult proovinud 2 kr 1930 ms67 karbis ümber tõsta aga ei õnnestunud, punane ümmargune kleeps peal tuli tagasi.
Nõustun. Ma ise lasin ehtsuse mõttes 10 kopikat 1804 karpi panna. Sain vist VF Details.viitas kirjutas:Arvan et isegi teatud müntide puhul võiks VG/F sälivusega karpi panna. Lasin ehtsuse garantiiks panna karpi 10 kop 1762, VG10.
NNC karbid peab enne lahti murdma, nende puhul pole crossover vist võimalik. Aga ma nüüd viimase saatmisega saatsin kolm NNC münti - 1, 3 ja 5 marka 1922. Kõik olid NNC MS65. MS65 ei usu, et ükski saab. MS63-64 tundub siiski reaalne. Eks sügise poole saab teada, kui suur "loks" NGC ja NNC vahel sees on.viitas kirjutas:Olen ka mõelnud, et peaks ühe katse tegema. Münt on NNC karbis MS62, prooviks NGC-sse panna. Kuid kahtlen et MS-i saab.
PCGSil on võrreldes NGCga (minu silmis) kaks suurt plussi - esiteks, Vene müntidel panevad nad karpidele õiged rahapaja-müntmeistri tähed (näiteks СПБ-ПС CNB-NC asemel) ja teiseks, neil on NGCga võrreldes veebis paremad pildid (sertifikaadi valideerimise juures)kypvyl kirjutas:Pole sellel PCGS teenusel viga midagi.Isegi karp tundub kuidagi soliidsem