Kahjuks pole (mul) midagi samaväärset vastu panna. Sul on ikka hämmastavalt hea kogu...viitas kirjutas:Jätkan monoloogi.
Müntide hindamine NGC-s
Re: Müntide hindamine NGC-s
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Keegi saatis TÜ rulli, 12 on hämmastav küll. Sa jälgid seda päris tõsiselt ma vaatan. Kas pidevalt voolab ew-d nii juurde? Kaua see nii jätkuda saab..
Viitas, jätka aga. Omal pole neist tiivad all müntidest muud kui 5 kop.

Viitas, jätka aga. Omal pole neist tiivad all müntidest muud kui 5 kop.
Nad uuendavad oma populatsioone kord nädalas, nii et väga tõsiselt pole vaja jälgida. Kord nädalas lihtsalt viskan pilgu peale.platinum kirjutas:Sa jälgid seda päris tõsiselt ma vaatan. Kas pidevalt voolab ew-d nii juurde?
Aga väga palju tegelikult ei voola juurde. Enamasti 1-2 hõbemünti nädalas. Suuremad hüpped on siis, kui Sina või Viljar saadate.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
Hommik
Rubalne 1898 ** sai MS62. Pidi võtma ka nendepoolse puhastuse. Mündil oli ühes kohas peal selline punakas rooste, ise pakkusid välja et puhastus võtta, muidu ei tahetud karpi panna.
Rubalne 1898 ** sai MS62. Pidi võtma ka nendepoolse puhastuse. Mündil oli ühes kohas peal selline punakas rooste, ise pakkusid välja et puhastus võtta, muidu ei tahetud karpi panna.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Sul vist MS62, hea hinne, selle perioodi ilusaid on suht harva.platinum kirjutas:Omal pole neist tiivad all müntidest muud kui 5 kop.
Mul sai 5 kopikat 1826 UNC Details. Seda oli ka arvata, kuid lasin tüübi pärast karpi panna.
Raivo, palju sul münte karpides üldse on? Paistab, et palju 

Päris täpset arvu ei oska kohe öelda, kuid ikka mõned sajad.muhfff kirjutas:Raivo, palju sul münte karpides üldse on? Paistab, et palju
Mul on veel pikk tee minna...viitas kirjutas:Päris täpset arvu ei oska kohe öelda, kuid ikka mõned sajad
Igatahes, sain enda mündid kah kätte. Põhimõtteliselt jõulud maikuus!
Homme, kui vähe valgem on, teen võib-olla mõne pildi kah.
Hommik
Ilus 25 kopikaline 1860 MS63. Samuti ootan laadungit, peaks kohe varsti saabuma.
Ilus 25 kopikaline 1860 MS63. Samuti ootan laadungit, peaks kohe varsti saabuma.
Nagu lubatud, paar pilti (vajutades lähevad suuremaks):
2-kopikalisel on küll "madal" hinne, kuid meeldib ikka. Värv on ilus, selline kena tooni pruun. Kõrvaloleva 1-sendise pruun on hoopis koledam.
Ja registris väike juubel kah - 7000 punkti : )

2-kopikalisel on küll "madal" hinne, kuid meeldib ikka. Värv on ilus, selline kena tooni pruun. Kõrvaloleva 1-sendise pruun on hoopis koledam.
Ja registris väike juubel kah - 7000 punkti : )