Paneks siis oma ühe viimastest NGC "pärlitest" ka siia välja :
https://www.ngccoin.com/certlookup/2801169-003/
Rain juba ammu sügeleb, et miks ma ei kirjuta siia

Pildi järgi raske öelda, kuid kaldun pigem natuke AU poole. Lokid tunduvad liiga siledad. Aga USA mündid on muidugi omaette teadus...platinum kirjutas:Viimane münt pakis on USA 10$ 1899-s. AU55-725$ , AU58-750$, MS62-1100$, MS63- 2400$. Ainult pildi alusel mis võiks tulla?
Tegelikult on kohati juba 63-64 keeruline. Suhteliselt lihtne on "hõbedane kolmik", sest neid on palju ja liigub palju, haruldane kraam on Ameerika mäed... Aga ma vaatan, võib-olla on millalgi aega/viitsimist ja postitan viimaseid oksjonitulemusi.Meelis2712 kirjutas:Kui see just suur saladus ei ole, siis võiks alumise otsa esialgse tabeli üles panna nt kuni MS 63 või 64 ni. Kõrgemate hinnetega on see ilmselt tõesti keeruline
See centsles mingi aktivist jah : )platinum kirjutas:Ma olen korra centlesi mündi saatnud. Tal oli MS62 ja sain AU58
tal mingi pädevus ikka peab olema, ebays feedbacki 175 000!!!
Lahti saad kui paned kõvale pinnale ja servale haamriga paar mõõdukat kõksu ja edasi kangutad käte vahel lahti.
Ma proovin sellega proofilike'i saada... Ülemäära just ei looda, aga peab proovima!Meelis2712 kirjutas:Eriti mulle meeldib see laulupidu.