Väga võimalik. Minule on need koopiad valmistanud "vastutustundetud isikud" teadmata, kuid käekiri tundub küll sarnane.mart kirjutas:näikse pärnu töö... vaskgalvaanika kaetud halli metalliga
Pärlid ostas (mündid)
Re: Pärlid ostas (mündid)
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
https://www.osta.ee/tsaari-venemaa-20ko ... 48139.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"pärl" või midagi. Mida kõik pakuvad? mul on mingine bitkini kataloog ja täiesti tavaline münt vähemalt selle versiooni järgi.
"pärl" või midagi. Mida kõik pakuvad? mul on mingine bitkini kataloog ja täiesti tavaline münt vähemalt selle versiooni järgi.
Bitkini kataloogi mul pole, kuid minu Wolmaris on ta Bitkini harulduseks pandud R2.
Siin ka.
Siin ka.
Ostan Eesti, Tsaari-Vene ja NSVL münte, kodurahasid jne. Huvi korral raha kohe kätte! Pakkumised kas PM või eestimynt@gmail.com
see pole esimene kord, kus sulle tekitab 2003.a bitkin II puudumine jama, pead selle ostma või siis väldi bitkiniga seotud asjade kommenteerimist ja kindlasti ära viita I trükile:
sellise 1849-51 kotkaga 1848 20-kopikat on II väljaandes R2 (lk 814), 2000.a I väljaandes pole 1845-47 ja 1849-51 kotkastega 1848.a 20-kopikalistel vahet
sellise 1849-51 kotkaga 1848 20-kopikat on II väljaandes R2 (lk 814), 2000.a I väljaandes pole 1845-47 ja 1849-51 kotkastega 1848.a 20-kopikalistel vahet
mind huvitavad rohkem tsaari-vene mündid
fengarm kirjutas:3 kopikat 1927 - ilus ja haruldane
veel üks saada https://www.osta.ee/index.php?fuseactio ... d=41571915" onclick="window.open(this.href);return false;
2 krooni 1930 Pikk E (kuigi mul on tunne, nagu ma oleks nagu neid pilte juba varem kuskil näinud)
1 kroon 1933 pikk V
1 kroon 1933 pikk V
Alakaaluline kopikas aastast 1957
20 kopikat 1946 pereputka
Lisaks mõned juba lõppenud oksjonid:
Tinast 2-kroonine, 1930
Rahareformi aastapäeva medal, 180 kraadi pöördes pooltega
Rahareformi aastapäeva medal, raskem ja paksem versioon
20 kopikat 1946 pereputka
Lisaks mõned juba lõppenud oksjonid:
Tinast 2-kroonine, 1930
Rahareformi aastapäeva medal, 180 kraadi pöördes pooltega
Rahareformi aastapäeva medal, raskem ja paksem versioon
Veel üks alakaaluline kopikas aastast 1957